Cautare

350 de rezultate pentru "forinti falsi si droguri" (6.18 secunde)
35 a zilei de ieri bancile cumparau un euro cu 4,2050 lei si il vindeau cu 4,2150 lei. ... La randul sau, moneda ungureasca s-a apreciat mai intai de la 269,75 la 268 forinti/euro, dupa care a revenit la 269 forinti/euro.
In regiune, zlotul polonez s-a depreciat de la 3,9407 la 3,9596 zloti/euro, dupa care cursul a coborat la 3,9518 zloti/euro, iar moneda ungureasca s-a depreciat de la 287,71 la 289,52 forinti/euro, insa a revenit ulterior la 288,72 forinti/euro.
Pe piata internationala, dolarul american a oscilat intre 1,3833 si 1,3866 dolari/euro.
Pariurile sunt interzise in Statele Unite ale Americii cu exceptia catorva puncte, cele mai populare fiind Las Vegas si Atlantic City, insa familiile americane (si cele de peste tot din lume) isi programeaza deseori excursii in aceste locatii exclusiviste, care reprezinta adevarate centre pentru divertisment.
Magda Marincovici) Pizza, ciocolata si chips-urile creeaza modificari la nivelul creierului similare celor induse de droguri sau alcool Unele aliment pot sa ne creeze o dependenta similara celei provocate de unele medicamente sau de unele droguri, sustine un studiu realizat de o echipa de cercetatori de la Universitatea din Michigan.
De zece ani, Martin este psihoterapeut, avand specializari in psihoterapia familiei, psihodrama, formari ce il ajuta in intelegerea comportamentulului copiilor si a mediului/familiei din care provine. Este angajat la centrul judetean de asistenta psihopedagogica Mures si membru al asociatiei de medicina scolara.
BANII DIN DROGURI SE PRELING LA POLITICIENI, SERVICII SI POLITIE Reputatul jurnalist Cornel Nistorescu relanseaza, in ultimul sau editorial pentru Cotidianul o teza indelung vehiculata cu ani in urma, anume ca traficul si consumul de droguri, in Romania, beneficiaza de culoare deschise pentru ca alimenteaza cu bani oamenii din politica, servicii ori politie.
Johnson a participat la descinderi impotriva traficantilor de droguri. Marea Britanie are cel putin 300.000 de dependenti de droguri. In Parlamentul britanic s-au gasit urme de consum de droguri.
Liderul unui puternic cartel columbian de trafic de droguri, arestat in Bucuresti, in luna iunie 2009 de Politia Romana, in colaborare cu autoritatile judiciare americane, a fost condamnat de instanta americana la peste 17 ani inchisoare pentru conducerea unei organizatii de trafic de droguri care a distribuit tone de cocaina din tarile Africii de Vest pe tot mapamondul.
Lavinia Neagoe, de 22 de ani, din municipiul Craiova, a fost retinuta, ieri, in Capitala, de Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism - Serviciul Teritorial Bucuresti pentru savarsirea infractiunilor de "trafic de droguri de risc si de mare risc"
Curtea de Apel Craiova a inceput ieri judecarea apelului formulat de Ionut Zarnescu si Andreea Pera, dar si de procurorii DIICOT, impotriva unei hotarari a Tribunalului Dolj din martie, instanta care i-a condamnat pe cei doi tineri la cate sase luni de inchisoare cu suspendare pentru cultivare de droguri pentru consum propriu.
Fostul realizator TV Malonga Parfait, in prezent inspector la Primaria Capitalei, a fost retinut de politistii din Arges pentru trafic de droguri.
sta 8 ore in fata Casei Judetene de Pensii (CJP) Constanta si dirijeaza pensionarii!
Majoritatea prietenilor de pe Facebook sunt falsi si nu le pasa de tine conform unui nou studiu In medie, utilizatorii de pe Facebook au cate 150 de prieteni.Un nou studiu concluzioneaza ca majoritatea utilizatorilor de Facebook au prieteni carora nu le pasa de ei si nu ar avea simpatie fata de ei nici in cazul unei probleme serioase.Multi oameni au sute de prieteni.
Cei patru falsi inspectori, trei barbati si o femeie, au fost prinsi in comuna Turburea, unde au efectuat mai multe controale la diferite societati comerciale. Pentru a nu aplica amenzi, falsii inspectori au solicitat sume modice de bani si diferite bunuri.
Mai multi romani au fost talhariti in propriile case politisti falsi. 17 persoane au fost saltate si duse la audieri.
Isteria nationala zisa si Dosariada a nascut nu numai victime, dar si eroi. ... Eroii sunt insa falsi.
Sunt perchezitii in aceste momente la mai multi indivizi care s-au dat drept preoti. Descinderile au loc in judetul Prahova. Preotii falsi promiteau sa rezolve orice problema, in schimbul unor sume de bani.
Politia spune ca escrocii au strans peste 16.000 de euro. Preotii falsi ii minteau pe oameni ca pot sa le resolve problemele.
Ea a luat prin surprindere auditoriul luni seara, la Ramnicu Valcea, cand a declarat ca sustine colaborarea dintre Serviciile secrete si elevi, transmite NewsIn.
google-analytics.com