Cautare

541 de rezultate pentru "forinti falsi si droguri salaj" (3.73 secunde)
Politistii din Mehedinti au depistat marti, pe Drumul European 70, patru tineri care aveau asupra lor plicuri in care se afla o substanta suspecta, mai multe seringi, fiole si o reteta pe care erau prescrise 150 de miligrame de Tramadol, un anestezic destul de puternic.
Situatia, spun reprezentantii Inspectoratului Judetean de Politie (IJP), este cauzata de mai multi factori - cresterea numarului de infractiuni, proceduri greoaie, sesizarea unor fapte cu intarziere, dar si comoditatii unor lucratori.
Un traficant de droguri, din Barlad, aflat in arest la domiciliu, a iesit pe strada inarmat cu un cutit si a inceput sa ameninte trecatorii. Oamenii au sunat disperati la 112 si au cerut ajutorul politistilor.
Arestarea faimosului traficant de droguri mexican Ovidio Guzman-Lopez a dus la revolte de strada din partea membrilor gruparii pe care o conduce.
Decizia a fost luata de magistratii Judecatoriei Botosani, principalele capete de acuzare fiind evaziune fiscala, contrabanda cu tigari si detinere ori comercializarea de produse accizabile in afara antrepozitului fiscal.
Prefectul judetului Constanta, Claudiu-Iorga Palaz, a convocat astazi toti factorii cu responsabilitati in combaterea comercializarii plantelor, substantelor si preparatelor stupefiante, halucinogene, euforice si psihotrope, pentru stabilirea unei strategii comune care sa conduca la eradicarea acestui fenomen pe raza judetului Constanta.
Audierile in cea mai mare ancheta de droguri din scoli s-au incheiat cu sapte tineri plecati in catuse. Acestia ar fi fost pionii principali in reteaua extinsa in cel putin cinci licee din sectorul 1 al capitalei.
Peste 20 de perchezitii au avut loc la o grupare care distribuia droguri in licee. La perchezitii au fost descoperite canabis, cocaina, ketamina si Xanax. Doi dintre liceeanii dusi la audieri sunt elevi la Liceul Traian si Hristo Botev.
Un elev de 17 ani, care invata la un liceu din Deva, a fost prins cu droguri asupra lui in timp ce se afla in Macedonia de Nord, alaturi de alti tineri, in cadrul unui program Erasmus, conducerea Inspectoratului Scolar Judetean (ISJ) Hunedoara declansand o ancheta in acest caz.
Opt barbati acuzati ca vindeau droguri minorilor au fost retinuti in aceasta localitate care are 8.000 de locuitori. In Constanta, o alta adolescenta dependenta era traficata sexual de cei care o aprovizionau cu droguri.
Noi detalii din dosarul de trafic de droguri din licee. Cum distribuiau tinerii marfa in oras
14.000 de traficanti de droguri retinuti dupa descinderile Interpol. Marfa confiscata depaseste 5,7 miliarde dolari
Sase cetateni straini au fost arestati preventiv dupa ce au fost prinsi in flagrant in timp ce comercializau droguri la un festival care se desfasoara la Mamaia, informeaza un comunicat transmis sambata de DIICOT.
Festivalurile muzicale romanesti si petrecerile organizate de 1 Mai la malul marii sunt tinte ale traficantilor de droguri. Nici nu a inceput bine week-end-ul si politistii antidrog au capturat mai multi membri ai unor grupari pregatite sa vanda stupefiante in Mamaia si Costinesti.
Festivalurile de pe malul marii au fost in minivacanta de 1 Mai un magnet pentru traficantii de droguri. Si pentru cei romani si pentru straini, italieni si britanici in special.
Un colet cu droguri, livrat cu intarziere de cateva zile la Mamaia, dupa ce festivalul la care substantele interzise urmau sa fie vandute s-a incheiat de mult, a fost interceptat de anchetatori, iar trei turisti straini, care au ramas fara bani, au fost prinsi in flagrant.
Un peruan care a fost prins cu 5 kilograme de droguri pe Aeroportul Henri Coanda, a fost trimis in judecata.
Varsta la care tinerii incep sa consume droguri a scazut pana la 13 ani, conform datelor oficiale. Tentatiile sunt peste tot, iar tinerii tot mai dornici sa experimenteze.
Alaturi de el au mai fost arestati si doi traficanti de droguri. Toti trei sunt acuzati de detinere si trafic de droguri de mare risc.
Elevii nu vor fi testati in masa pentru consumul de droguri. Ministerul Educatiei: Testarea nu va fi obligatorie. In acest an scolar elevii vor putea fi exmatriculati.
google-analytics.com