Cautare

8621 de rezultate pentru "fonduri europene transplant organe" (3.04 secunde)
Primul transplant facut in Romania cu organe recoltate de la un pacienti din Bulgaria a fost efectuat aseara la Spitalul Fundeni.
dr Irinel Popescu anunta ca Academia de Stiinte Medicale si-a propus sa doteze 17 centre cu angiografe si sa instruiasca peste 3.000 de medici si asistente medicale in transplantul de organe. ... De asemenea, ASM a inceput accesarea de proiecte europene.
Mediul de afaceri privat a fost vitregit în ultimii ani de fondurile europene. ... Programul Operational Regional (POR), cunoscut si sub numele Regio, este unul dintre cele finantate din fonduri structurale si se extinde pe perioada 2007-2013.
Mediul de afaceri privat a fost vitregit în ultimii ani de fondurile europene. ... Programul Operational Regional (POR), cunoscut si sub numele Regio, este unul dintre cele finantate din fonduri structurale si se extinde pe perioada 2007-2013.
Peste 104.000 de americani sunt pe lista de asteptare la transplant. In SUA, detinutii care doneaza organe sunt eliberati mai devreme. In prezent, condamnatii pot dona organe doar rudelor apropiate.
Horatiu Suciu, autorul a unui numar record de interventii de transplant de cord la copil.De asemenea, aceasta unitate de elita beneficiaza de aparatura foarte performanta, specialisti in tehnica medicala de SUA remarcand acest aspect definitoriu in asigurarea calitatii actului medical.
Ministerul Economiei si Finantelor (MEF) a lansat, pe 1 august, un program prin care companiile interesate sa investeasca in eficienta energetica pot solicita finantare nerambursabila din fonduri europene si de la bugetul de stat.
Dar astazi exista fonduri de investitii care sunt administrate de marile banci. ... Potrivit acelorasi surse, din astfel de fonduri de investitii se pot obtine castiguri anuale de peste 30%, deci de sase ori mai mari in comparatie cu un simplu depozit bancar.
O viziune mai realista a acestei situatii ne poate insa face sa ne dam seama ca va fi mai bine numai daca ne pregatim din timp pentru aderarea si pentru accesarea fondurilor europene.
Ea facea practica la spitalul Fundeni si a plecat ca voluntar impreuna cu echipa de transplant Studenta moarta in accident era in anul V la Institutul Medico-Militar din Bucuresti. Ea facea practica la spitalul Fundeni si a plecat ca voluntar impreuna cu echipa de transplant.
Am organizat un grup de lucru si am avut si o dezbatere publica chiar aici in Palatul Parlamentului, dezbatere la care au participat reputati profesori de ginecologie cu competenta recunoscuta in domeniul tratamentului infertilitatii, conducerea Agentiei Nationale de Transplant, reprezentanti ai societatii civile, ai Ministerului Sanatatii, membrii Comisiei de Sanatate din Senat precum si alti parlamentari interesati de problema.
Girand cu succesele recunoscute pe plan international la dezvoltarea scolii romanesti de transplant, in special de transplant hepatic, prof.
Toposurvey SRL se ocupa cu lucrari de cadastru, geodezie, cartografie si s-a numarat printre primele societati din Dolj care au accesat fonduri structurale dupa aderarea Romaniei la Uniunea Europeana.
Avionul de tip BN2 apartinea Scolii Nationale de Aviatie si transporta organe pentru Agentia Nationala de Transplant. ... Dupa efectuarea prelevarii, ficatul urma sa fie adus in aceeasi seara la Bucuresti in vederea efectuarii operatiei de transplant.
Spitalul Clinic Sfanta Maria din Bucuresti a transmis miercuri un comunicat de presa din care aflam ca in noaptea de 17 spre 18 aprilie 2018 a fost realizat un transplant pulmonar la acest spital.
In anul 2009, Jobs a suferit chiar un transplant de ficat, semn ca tumorile canceroase s-au extins. ... Faptul ca i s-a facut transplant de ficat imi da de inteles ca au existat tumori mai mici sau mai mari si la nivelul acestui organ.
Senatorul Florin Constantinescu a sustinut o DECLARATIE POLITICA, intitulata " Absorbtia fondurilor europene - o prioritate strategica pentru Guvernul Victor Ponta", pe care o puteti citi in continuare.
REALOCAREA BANILOR DIN FONDURI EUROPENE NU POATE FI FACUTA DISCRETIONAR Romania risca sa piarda o mare parte din cele aproximativ 30 de miliarde de euro, fonduri nerambursabile, din cauza ineficientei Guvernului si a autoritatilor responsabile cu gestionarea acestor fonduri.
Romania beneficiaza de fonduri europene in valoare de 376 milioane euro, pana in anul 2013, pentru sustinerea si facilitarea absorbtiei fondurilor europene acordate dezvoltarii mediului rural, informeaza un comunicat al Agentiei de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit (APDRP).
Fiscul va putea retrage avizul acordat unor institutii si personalului acestora, care gestioneaza fonduri europene, daca va constata abuzuri sau deficiente majore in activitatea acestora, potrivit unui proiect de hotarare de Guvern.
google-analytics.com