Cautare

10396 de rezultate pentru "focuri de arma langa penitenciar timisoara 09 2007" (4.07 secunde)
Relatia Bucuresti-Chisinau a evoluat in ultimii 5 ani, de cand presedinte al Romaniei e Traian Basescu, de la o aparenta relaxare, la degradarea continua ce a culminat cu declararea ambasadorului roman drept persona non grata si introducerea de vize, pana la regasirea vechilor sentimente fratesti.
Cum a ajuns Timisoara capitala Ungariei (Autor: Claudiu Padurean ) Unul dintre cele mai frumoase orase din Europa de Sud-Est, Timisoara, este deosebit de important atat pentru istoria romanilor, cat si pentru cea a maghiarilor.
Un sofer nu a putut fi oprit nici cu trei focuri de arma, scrie botosaninews.ro. Politistii din Botosani au facut, sambata dimineata, uz de arma, dupa ce un lucrator de la Biroul Rutier al Politiei municipiului Botosani a fost lovit de o masina.
LOVITURA DE STAT militara esuata. Zeci de morti. Guvernul e in control Turcia a trecut vineri noaptea printr-o tentativa de stat esuata. ... Pe parcursul unei nopti dramatice, a devenit clar ca nu intreaga armata participa la lovitura de stat.
ca sa il citez pe Vanghelie, "Adrian Nastase este deja o institutie" Adrian Nastase a fost invitatul lui Mihai Gadea la emisiunea "Sinteza Zilei" de la Antena 3. Acesta este primul interviu acordat de Nastase dupa ce a fost eliberat din inchisoare.
Doctor Menci, la un pas de eliberare dupa ce le-a conferentiat detinutilor de la Jilava despre agentii patogeni, probiotice si hidratare Gheorghe Mencinicopschi ar putea fi eliberat conditionat.
In dimineata de 1 iulie, in jurul orelor 04:00, Politia Capitalei a fost sesizata prin sistemul de urgenta 112 ca intr-un apartament de bloc din zona strazii Valea Argesului, sector 6 au fost trase 2 focuri de arma.
Pentru ca hotii nu au oprit la semnalul oamenilor legii, politistii au tras mai multe focuri de arma. ... O pata de sange descoperita in apropierea locului unde doi hoti au furat cabluri de telefon a pus pe jar politia din Dambovita.
Campania electorala de la Colonesti s-a transformat vineri intr-un camp de lupta. ... O noua campanie electorala cu bataie si focuri de arma a avut loc vineri, in comuna Colonesti, judetul Olt. Aflati intr-un mars electoral prin comuna, membrii PSD s-au luat la bataie cu cei de la PD-L.
Presedintele American si-a exprimat sustinerea pentru politica de perestroika: Puteti fi sigur ca aveti de-a face cu o Administratie americana si un Congres care doresc ca reformele dumneavoastra sa reuseasca dar si-a manifestat si interesul fata de evolutiile din Estul Europei.
Ce petreceri vor fi in marile orase din tara Concerte in aer liber, sampanie si focuri de artificii - asa vor petrece Revelion 2014 romanii care nu si-au facut rezervari la petreceri private sau nu si-au rezervat o cabana la munte.
violent, nume schimbat, dosare penale, legaturi cu Serviciile Date incredibile legate de criminalul de la coafor.
In jurul orei 11.30 (12.30, ora Romaniei), doi barbati inarmati cu un Kalasnikov si un lansator de rachete au patruns in sediul saptamanalului Charlie Hebdo, care ocupa alaturi de alte societati un imobil de pe strada Nicolas-Appert, din arondismentul XI.
Buna seara Timisoara, Buna seara prieteni, Sunt pentru cel putin cateva zile presedintele Romaniei si daca as fi avut ocazia pentru o singura zi sa fiu presedintele Romaniei as fi venit, cum vin azi la Timisoara, sa va multumesc in numele tuturor romanilor voua, timisorenilor, pentru Libertate.
2012, Craciun in penitenciar. 2013, "am avut impresia ca traiesc intr-o sala de asteptare". Ce sperante are pentru 2014 Fostul premier Adrian Nastase a isi aminteste de cel mai dificil moment din spatele gratiilor, care a avut loc in urma cu un an: Craciunul in penitenciar, departe de familie.
Politistii i-au retras permisul port-arma lui Bercea Mondial si i-au ridicat cele doua arme pe care acesta le detinea legal in mod curios, intrucat este analfabet, au declarat, pentru NewsIn, surse judiciare.
Ma bazez pe experienta pe care o am in administratie - am fost timp de trei mandate primar de Oradea, primar de Opozitie multa vreme, am trecut prin furcile caudine ale politicii romanesti.
Parada militara impresionanta si focuri de artificii in centrul Parisului Ca in fiecare an de Ziua Nationala, in centrul Parisului a fost organizata o impresionanta parada militara, urmata de un spectacol aerian, iar seara se va incheia cu focuri de artificii.
Putine serbari scolare ratau, cel putin inainte de 1989, momentul poetic cu pricina.
Vasile Dancu explica de ce Mircea Geoana nu a reusit sa reformeze PSD, cum a pierdut alegerile dupa momentul Timisoara, care sunt problemele lui Adrian Nastase, cum l-a suprins placut Miron Mitrea, dar si de ce o eventuala apropiere de PD-L ar fi toxica.
google-analytics.com