Cautare

10398 de rezultate pentru "focuri de arma langa penitenciar timisoara 09 2007" (3.39 secunde)
In luna august a.c., politisti ai Serviciului Investigatii Criminale - Sector 6 au initiat o actiune de documentare a persoanelor predispuse la comiterea furturilor din locuinte.
Comisia speciala de la Penitenciarul Rahova a propus, ieri, eliberarea conditionata a fostului lider al minerilor din Valea Jiului, Miron Cozma, propunerea urmand sa fie luata in discutie la Judecatoria Sectorului 5 Bucuresti.
Iranul ar putea fabrica o arma atomica intr-un an sau doi, a apreciat joi un expert rus in probleme de control al armamentului nuclear, Vladimir Dvorkin, vorbind despre o "amenintare semnificativa".
Ca cercetator in domeniul armelor cu microunde folosite pe scara larga asupra maselor de oameni, am descoperit ca reteaua de telefonie mobila de tip GSM 900 si GSM 1800 (ca cele folosite de operatorii Orange, Connex, Zapp, etc) reprezinta un pericol major pentru sanatate.
Arma PSD este cuvantul, nu punga Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, i-a indemnat pe social-democrati sa iasa din "curtile" partidului si sa vorbeasca cu oamenii despre masurile PSD, deoarece arma lor este "cuvantul", pe cand actuala putere foloseste "punga" si institutiile statului, informeaza Mediafax.
Prezentam integral interviul acordat de Victor Ponta agentiei MEDIAFAX. ... Stiu ca aveti o pregatire de jurist. ... De un an si jumatate am inercat sa inteleg toate mecanismele economice la nivelul intregului Guvern. Am fost de doua ori membru al Guvernului si mi-a prins foarte bine.
"Mircea Geoana a fost o arma a actualei puteri" Din functia de presedinte al Senatului, Mircea Geoana a fost o arma a actualei puteri si un garant al "jocurilor" PNL, senatorul facand de mult nota discordanta cu PSD, sustine analistul politic Bogdan Teodorescu, pentru Inpolitics.
Romanii se trateaza de depresii la vrajitoare (Autor : Magda Marincovici) Multe avize pentru permisul auto si de port arma sunt date de psihologi neautorizati Starea psihologica a romanilor impune de urgenta un program national privind asistenta psihologica, avertizeaza Colegiul Psihologilor din Romania (CPR).
Conducatoarea auto care a impuscat, joi, un sofer in zona Pietei Dorobanti cu o arma neletala este cautata de politisti.
Exista un camp de TENSIUNI intre Crestinism si Islam, care este FOLOSIT de teroristi (Autor: Andrei Radu) - Crestinii sunt tinte predilecte, aproape generic simbolice ale Islamismului inteles ca arma militanta, violenta a Islamului, a spus, pentru B1 TV, Emil Hurezeanu, ambasadorul Romaniei la Berlin.
Legea pensiilor a fost promulgata de presedintele Traian Basescu, desi acesta nu a primit lamuririle pe care le-a cerut in privinta surselor de finantare.
Politistii Biroului Arme Explozivi si Substante Periculoase Teleorman, impreuna cu reprezentanti ai unei asociatii de vanatoare din Bucuresti, au organizat o actiune pentru combaterea braconajului cinegetic in zona extravilana a comunelor Orbeasca- Babaita-Magura-Vitanesti din judetul Teleorman.
FARCAS) Inainte de miezul noptii, intre 13 si 14 august 1991, un avion de pasageri IL-18, care zbura de la Bucuresti la Timisoara, avand la bord doar echipajul de 9 persoane, anunta prin radio ca a inceput sa coboare, pentru aterizare pe aeroportul din Timisoara.
Astazi, 15 ianuarie, se implinesc 169 de ani de la nasterea poetului national Mihai Eminescu. De-a lungul vietii, poetul si ziaristul Mihai Eminescu a trecut prin fel de fel de orase din Romania.
Ambele evenimente sunt strans legate de orasul natal, Timisoara, unde Virgil Iantu va sustine o conferinta de presa chiar in ultima zi a lunii februarie, la finalul careia va avea loc si o sesiune de autografe.
1 ianuarie 2007 aduce romanilor, o data cu aderarea la UE, si schimbari importante in sectorul economic. Taxele si impozitele pentru firme, piata de capital, subventiile in agricultura, tranzactiile imobiliare, leasingul financiar, polita auto RCA si multe alte domenii vor functiona dupa reguli noi.
Fostii proprietari au fost "despagubiti" cu o pierdere de 3,42 miliarde de lei, suma care a depasit orice asteptari.
Aprobarea bugetului Uniunii Europene, prin care Romaniei ii revine 30 de miliarde de euro pentru perioada 2007-2013, mareste probabilitatea ca data aderarii sa fie 1 ianuarie 2007. Oficialii romani s-au aratat incantati de ratificarea Bugetului Uniunii Europene pentru perioada cuprinsa intre 2007 si 2013.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor a dispus, in perioada 9-14 februarie 2007, demararea unor controale cu privire la editarea de publicatii scolare, care au ca subiect "testarea nationala 2007" sau "examenul de bacalaureat 2007".
In cursul anului 2008 principalele companii auto din Romania au inregistrat pierderi sau marje de profit in scadere comparativ cu anul 2007, cuprinse intre 0,1% Automobile Bavaria (9,6% in 2007) si 7,2% Porsche Romania (9,2% in 2007).
google-analytics.com