Cautare

10397 de rezultate pentru "focuri de arma langa penitenciar timisoara 09 2007" (4.39 secunde)
Pe 22 martie 2010 a murit Mile Carpenisan, la doar 34 de ani, dupa ce se aflase mai multe zile in coma. El era internat de cateva zile la Spitalul Judetean Timisoara, dupa ce suferise un soc septic si un blocaj renal.
CFR Calatori a introdus un numar suplimentar de garnituri spre Budapesta si Viena, cu plecare din Bucuresti, Timisoara, Simeria, Sibiu, Targu Mures si Brasov, pentru a intampina problemele de transport cauzate de inchiderea spatiului aerian, anunta realitatea.net. ... • "Cris" - Timisoara Nord (06.54), Budapesta (10.47);
Scandalul artificial creat in jurul omului de cultura Cristian Tabara a aparut dupa schimbarea conducerii TVR. ... Cristian Tabara ar fi putut fi preot, fiind licentiat al Facultatii de Teologie Ortodoxa. ... Cristian Tabara s-a nascut pe 30 noiembrie 1967, la Oradea, unde a absolvit Liceul de Filologie-Istorie in 1986.
VIDEO Cele mai noi imagini din avion cu autostrada Arad-Timisoara. ... Aseara au fost publicate pe youtube ultimele imagini cu autostrada Arad-Timisoara, realizata din avion.
Saptamana de foc pentru echipa de handbal Energia Pandurii Targu Jiu, care, in trei zile, sustine doua jocuri foarte importante.
Deoarece pe 29 Aprilie se va sarbatori Ziua Internationala a Dansului, organizatorii turneului RHYTHM OF THE DANCE vor oferi tuturor persoanelor ce iubesc dansul, sansa de a achizitiona bilete mai ieftine, la oricare dintre spectacolele turneului!
Municipiul Timisoara a fost ales pentru a deveni Capitala Europeana a Culturii in 2021 Timisoara este orasul romanesc ales pentru a deveni Capitala Europeana a Culturii in 2021, a anunțat, vineri, Steve Green, seful juriului, intr-o conferinta de presa desfasurata la sediul Bibliotecii Nationale a Romaniei.
Magda Marincovici Chiar este un privilegiu sa vorbesti cu doctorul Mihai Gafencu, nefrolog pediatru la Spitalul Clinic de Copii Louis Turcanu Timisoara. ... Si tocmai pentru ca sunt atat de putini nefrologi pentru copii, dr.
21 de persoane au fost retinute in urma descinderilor de duminica dimineata de la Strehaia. Printre acestea se afla si Silvian Toma, finantatorul echipei de fotbal FC Hunedoara, care este acuzat de spalare de bani si evaziune fiscala.
Topul profiturilor obtinute anul trecut de posturile de televiziune este condus de Pro TV SA, care opereaza televiziunile Pro TV si Acasa, in timp ce campioana pierderilor este Realitatea Media SA, din care fac parte Realitatea TV si Radio Guerrilla.
Scene incredibile in Timisoara acolo unde un barbat s-a plimbat cu o arma printre oameni pe aeroport. ... Atunci au aflat ca arma era una de tip airsoft.
Constiinta unui liberal de stanga: ... Gheorghe Constantin) Refuz sa cred ca cineva este atat de nebun incat sa declanseze un razboi hibrid impotriva Chinei, folosind o arma biologica! Asta in condițiile in care adversarii, chinezii, nu sunt chiar in Epoca de Piatra!
Incident armat la Vama Moravita, intre politie si traficanti de migranti. Politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Moravita au depistat in zona de competenta 12 cetateni afroasiatici, calauziti de un cetatean sarb, care au incercat sa treaca ilegal frontiera din Serbia in Romania.
Nu de putine ori, sindicalistii s-au plans si se plang de nivelul scazut al salariilor, de munca deosebita pe care o depun si de pericolul la care sunt supusi atunci cand merg in control la diferite firme ale unor oameni de afaceri potenti.
Focuri de artificii si concerte la Revelionul din Piata Constitutiei Primarul Capitalei a declarat, vineri, ca scena din Piata Constitutiei va fi terminata pe 30 decembrie si a invitat bucurestenii sa vina la petrecere, mai ales ca focul de artificii va fi unul special.
Concerte in aer liber si petreceri cu staif la Parlament sau la Opera Revelionul pentru bucuresteni inseamna, ca in fiecare an, distractie in aer liber, la concerte sustinute de artistii momentului si spectacole de focuri de artificii, dar si petreceri deja traditionale, precum cea de la Opera Nationala, sau pe cale sa devina o traditie, cum este cea de la Parlament.
Iata, mai jos, principale componente ale conferintei de presa ale procurorului Republicii de la Paris, Francois Molins: - Atacatorii Atacul a fost comis de cel putin doi oameni, in birourile saptamanalului Charlie Hebdo in districtul al XI-lea al Parisului si, mai apoi, in apropierea cladirii.
Zelenski cere partenerilor sai occidentali un sistem complet de aparare aeriana. Austin Lloyd a discutat subiectul miercuri, la sediul NATO de la Bruxelles. ... Ucraina are nevoie de si mai multe focuri cu raza lunga de actiune.
In luna august a.c., politisti ai Serviciului Investigatii Criminale - Sector 6 au initiat o actiune de documentare a persoanelor predispuse la comiterea furturilor din locuinte.
Scandal cu focuri de arma aseara, langa Bucuresti. Un tanar de 19 ani a ajuns la spital dupa ce a fost impuscat.
google-analytics.com