Cautare

1559 de rezultate pentru "florin" (3.88 secunde)
Florin Fratoiu, angajat la SC Palmyra Events, a participat in acest week-end la targul traditional "Piata Taraneasca" organizat in curtea Muzeului Taranului Roman. ... De asemenea, si la targurile organizate in curtea MTR, la Agronomie, in parcarea din fata Ateneului Roman si in Parcul Plumbuita", ne-a spus Florin Fratoiu.
Florin Chise din judetul Bihor a fost prezent in cadrul acestui targ exceptional cu palinca de mere si palinca de pruna. "La noi in Ardeal palinca se incearca, asa cum se incearca si femeile!", a glumit Florin.
S-a dat bine palinca de toate felurile!", ne-a spus Gabriel Pescleve, de la standul lui Florin Chise din Bihor. La stand, in aceasta perioada, ii gasiti pe Angela si Gabriel Pescleve, nepotii lui Florin Chise din Bihor.
Florin Chise din judetul Bihor este prezent in cadrul targului de Paste organizat pana pe 27 decembrie inclusiv, cu palinca de mere si palinca de pruna.
Florin Chise din judetul Bihor este prezent in cadrul targului traditional organizat inclusiv astazi, cu palinca de mere, de caise si palinca de pruna. S-a dat bine palinca de caise si de pruna, ne-a spus Florin Chise, care si-a amenajat standul cu diverse obiecte traditionale.
Eforturile celor care conduc Muzeul Dunarii de Jos (director Valentin Parnic), Muzeul Municipal Calarasi (director Florin Radulescu) si Directia Judeteana pentru Cultura (director Sorin Danciu) ar putea fi incununtate de un succes care ar fi deopotriva al tuturor calarasenilor, indiferent de orientarea lor politica.
Desi este cunoscuta de toata lumea, aceasta idee a fost subliniata ieri de social-democratul Florin Pislaru. ... Insa, daca duce lipsa de specialisti, si pot garanta ca duce, Alianta ar trebui sa renunte la putere si sa ne lase pe noi sa facem treaba", a declarat Florin Pislaru.
Directorul Serviciului Administrarea Domeniului Public (SADP), Florin Popescu, a raspuns la finele saptaminii trecute, in cadrul unei emisiuni TV, atacurilor venite din partea primarului Dumitru Nicolae. ... Nu am mai vorbit de patru luni cu Dumitru Nicolae", a spus directorul ADP, Florin Popescu.
Sefia Directiei de urbanism a Primariei Craiova are un pretendent cert, Florin Giorgi, dar primarul Antonie Solomon a recunoscut ca se gandeste si la o "rezerva". ... Florin Giorgi, nimeni altul decat arhitectul care a proiectat, intre altele, centrul Baniei si b-dul Calea Bucuresti.
Documentul poarta semnatura lui Florin Carciumaru, presedintele organizatiei judetene. Florin Carciumaru explica faptul ca municipiul Targu Jiu, unde este primar, va beneficia de suma de doua miliarde de lei vechi, celelalte patru orase de cate un miliard de lei, iar restul comunelor de cate 400.000.000 de lei.
Dupa ce anul trecut a demisionat din randurile Partidului Democrat, filiala Mangalia, in urma certurilor repetate pe care le-a avut cu actualul lider al gruparii, Ioan Negrea, si dupa indelungi tratative duse cu conducerea "de la Constanta", consilierul Florin Maftei ("independent" de la intrarea in vigoare a legii alesilor locali) a fost cooptat, chiar inainte de sarbatorile pascale, in randul membrilor Partidului Conservator.
De la nivel national, au fost prezenti vicepresedintele PLD, Cristian Boureanu, Mircea Cinteza, membru al Biroului Executiv National al PLD, Valeriu Stoica, presedintele Consiliului Reprezentantilor Nationali ai PLD, Florin Popescu, vicepresedinte PLD, si Cezar Preda, vicepresedinte al PD.
Potrivit presedintelui PNL Navodari, consilierul Florin Chelaru, pana la aceasta data trebuia deja sa existe o convocare a consilierilor in sedinta, dar, pentru ca un anumit proiect de hotarare deranjeaza peste masura anumite interese, lucrurile au fost amanate.
Florin Vodita, fostul sef al Protocolului Prezidential din timpul mandatului Emil Constantinescu, a fost numit joi in functia de consilier de stat in cadrul Cancelariei premierului Tariceanu.
Scandalul de la Mangalia, finalizat cu excluderea din partid a mai multor consilieri PSD, este salutat de alesul local independent Florin Maftei.
Senatorul Sabin Cutas si Florin Anghel, presedintele filialei Prahova a PC, si-au anuntat luni candidaturile pentru presedintia partidului.
Suspectul numarul unu este, insa, liderul PC Prahova, fostul contracandidat la presedintia partidului, Florin Anghel. ... Florin Anghel a anuntat ca a depus contestatie, marti seara, impotriva rezultatului scrutinului intern de la sfarsitul saptamanii trecute.
Biroul Executiv Central al Partidului Conservator a dat publicitatii luni un comunicat de presa prin care anunta excluderea lui Florin Anghel din partid si dizolvarea conducerii filialei Prahova. ... Excluderea sa din PC nu poate genera insa si pierderea functiei de presedinte al Consiliului Judetean Prahova, a subliniat Florin Anghel.
Este vorba despre Traian Cristea (Costinesti), Mugur Mitrana (23 August), Florin Mitroi (Valu lui Traian).
Ultimul punct al ordinii de zi l-a reprezentat alegerea presedintelui de sedinta pentru urmatoarele trei luni, in persoana consilierului local PSD Florin Popa.
google-analytics.com