Cautare

4008 de rezultate pentru "florin radu" (2.96 secunde)
Dupa o seara furtunoasa, intr-o confruntare electorala in platourile unei televiziuni pe care a parasit-o pentru ca l-a suparat un contracandidat, Radu Mazare si-a vazut ieri de programul de campanie:
Partidul Romania Mare solicita Curtii de Conturi si Garzii Financiare efectuarea unei anchete asupra Princepelui Radu. Liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor sustine ca ancheta trebuie sa vizeze cheltuirea unor sume de catre Principele Radu in calitatea sa de Reprezentant Special al Guvernului Romaniei, in perioada 2002-2008.
Grupul lui Radu Sarbu din PNTCD s-ar putea adresa Curtii Europene a Drepturilor Omului in cazul in care instanta va da castig de cauza grupului Milut, in privinta legitimitatii conducerii partidului, aleasa la congresul din 24 august.
De aceeasi parere s-a aratat si Cristian Radu (foto), seful Garzii Financiare Constanta, un sustinator declarat al introducerii impozitului forfetar:
Primarul municipiului Constanta, Radu Mazare (foto), a facut senzatie ieri, inainte de conferinta de presa in cadrul careia Radu Babus, seful Regiei Autonome de Exploatare a Domeniului Public si Privat, mai avea un pic si-si turna, la propriu, cenusa pe cap.
Agentia Nationala de Integritate (ANI) a remis, marti, un comunicat de presa prin care anunta ca primarul Constantei, Radu Mazare (foto), s-a aflat in stare de incompatibilitate in perioada 23 aprilie 2003 - 6 noiembrie 2003, deoarece a fost concomitent primar si administrator al unei firme, si risca astfel sa-si piarda functia publica.
A murit Radu Vasile, fost premier al Romaniei Suferea de cancer de colon Radu Vasile (nascut la 10 octombrie 1942, la Sibiu) a fost un om politic si istoric roman, fost prim-ministru al Romaniei intre 1998 si 1999, propus de PNTCD.
Pentru o manageriere mai eficienta a domeniilor de activitate, Garda se va structura in trei divizii, fiecare condusa de un comisar sef de divizie, dar in subordinea comisarului sef Cristian Radu.
Adrian Nastase il face praf pe Radu Banciu: ... Luiza Popa ) Replici dure intre Adrian Nastase si Radu Banciu. Fostul premier a scris pe blogul sau un text care i se adreseaza in exclusivitate prezentatorului B1 TV, Radu Banciu.
Prima data a gresit Radu. ... Minutul 59 a adus doua interventii fabuloase ale lui Radu, prima data la un sut la coltul scurt, 30 de secunde mai tarziu la o ghiulea de la 17 metri.
(Radu Gheorghe) Distributie: ... Radu Gheorghe decor: Radu Gheorghe muzica: Radu Gheorghe costume: ... Radu Gheorghe, Razvan Popa, Mihai Bisericanu, Anca Sigartau, Georgeta Ciocarlan regizor: Radu Gheorghe Data:
Radu Mazare a fost Suleyman Magnificul la ultima editie a carnavalului de la Mamaia Primarul Constantei, Radu Mazare, s-a costumat in Suleyman Magnificul, sambata seara, la ultima editie din acest sezon estival a carnavalului din Mamaia, iar fiul sau, Raducu, a facut parte din randul spahiilor si ienicerilor.
Radu Deac (Autoare:
Chiar daca situatia impunea seriozitate, consilierul PSD Florin Paslaru a gasit loc si pentru glumite. ... Florin Paslaru si Florin Popa au fost suspendati din functiile de membri ai legislativului local pe motiv ca sunt incompatibili cu aceasta functie.
Florin Chise din judetul Bihor este prezent in cadrul targului de Florii organizat zilele acestea in Parcul Cismigiu cu palinca de mere si palinca de pruna. ... S-a dat bine palinca de toate felurile!", ne-a spus Florin Chise, care si-a sarbatorit onomastica muncind.
Florin Chise din judetul Bihor este prezent in cadrul targului de Paste organizat pana pe 21 aprilie 2014, in Parcul Cismigiu, cu palinca de mere si palinca de pruna. ... S-a dat bine palinca de toate felurile!", ne-a spus Florin Chise, care si-a sarbatorit onomastica muncind.
Democratii nu au reusit sa valideze, din martie 2005, mandatul unui nou deputat de Sibiu in locul lui Florin Nicolae Muntean, care a renuntat la functia de parlamentar in favoarea functiei de director al Transgaz, pe motiv ca liberalii au de gand sa le sterpeleasca locul castigat pe listele comune ale Aliantei DA.
Pentru ca legea ii permite, Florin Stancu detine in acelasi timp si functia de prefect de Dolj si pe cea de director general al Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Dolj.
Chestorul Senatului Ioan Chelaru a declarat ca inaintea sedintei in plen va avea loc o reuniune a Biroului Permanent, pentru trimiterea catre plen a raportului Comisiei juridice.DNA a cerut ministrului Justitiei, Catalin Predoiu, sa sesizeze Senatul in vederea incuviintarii arestarii senatorului PSD, acuzat de trafic de influenta si fals in inscrisuri sub semnatura privata.Nume de politicieni precum Gabriel Oprea, Ludovic Orban, Marian Vanghelie, Miron Mitrea, de magistrati - Florin Costiniu, si de oameni de afaceri, apar in stenogramele din dosarul DNA prin care se cere arestarea senatorului PSD Catalin Voicu.
Social-democratii gorjeni au schimbat aproape jumatate dintre vicepresedintii partidului inainte de a-l realege pe Florin Carciumaru in fruntea organizatiei judetene. ... De asemenea, noii vicepresedinti sunt sustinatori fara rezerve ai lui Florin Carciumaru in incercarea acestuia de a obtine un nou mandat de sef al organizatiei judetene.
google-analytics.com