Cautare

1560 de rezultate pentru "florin chise" (2.81 secunde)
Marti, 13 octombrie, la ora 19.00, la Club A, va avea loc lansarea cartii "Florin Silviu Ursulescu in dialog cu Doru Ionescu" - volum de memorii ziaristice. In urma unor intrebari ale lui Doru Ionescu, autorul-povestitor (Florin-Silviu Ursulescu) da drumul unui suvoi de amintiri de ordin ziaristic:
Florin Radulescu este pasionat de fotografie. ... Crezul artistic al fotografului Florin Radulescu: - Imi place Calarasiul cu bune si rele. Imi plac oamenii lui buni si mai putin buni.
Medicamentele pe care i le prescria psihiatrul Florin Tudose ii schimbau infatisarea. ... Poetul Florin Iaru explica perfect compromisul: ... Intr-o cafenea eleganta din centrul Bucurestiului, Florin Iaru se lasa pe spatarul fotoliului pentru a se scufunda in fumul anilor '90.
Petrecerea grandioasa a fost organizata la Palatul Snagov, iar printre cei invitati sa cante s-a numarat si Florin Salam. Manelistul Florin Salam a cantat spre dimineata, fiind cel care a inchis petrecerea la nunta fiului lui Liviu Dragnea. ... Florin Salam nu a fost singurul artist invitat.
Un spectacol la a carui montare am invins cu greu dificultatea de a izbucni in ras continuu. Vizionare placuta! (Florin Zamfirescu) de Andreas Petrescu Regie: Florin Zamfirescu Distributie: Gabriel Fatu, Cosmin Vijeu, Calina Epuran, Florin Zamfirescu.
Presedintele Asociatiei Studentilor ai Universitatii din Bucuresti, Florin Ion, a dat in judecata Uniunea Studentilor din Romania (USR), pe care o acuza de ilegalitati.
Fostul pilot de vanatoare a tinut sa rupa tacerea despre aceasta intalnire, abia intr-un interviu acordat in 2012 jurnalistului Florin Mitu de la publicatia Stiri de Buzau si apoi prin declaratiile facute catre investigatorii ASFAN.
Florin Fratoiu, angajat la SC Palmyra Events, a participat in acest week-end la targul traditional "Piata Taraneasca" organizat in curtea Muzeului Taranului Roman. ... De asemenea, si la targurile organizate in curtea MTR, la Agronomie, in parcarea din fata Ateneului Roman si in Parcul Plumbuita", ne-a spus Florin Fratoiu.
Eforturile celor care conduc Muzeul Dunarii de Jos (director Valentin Parnic), Muzeul Municipal Calarasi (director Florin Radulescu) si Directia Judeteana pentru Cultura (director Sorin Danciu) ar putea fi incununtate de un succes care ar fi deopotriva al tuturor calarasenilor, indiferent de orientarea lor politica.
Desi este cunoscuta de toata lumea, aceasta idee a fost subliniata ieri de social-democratul Florin Pislaru. ... Insa, daca duce lipsa de specialisti, si pot garanta ca duce, Alianta ar trebui sa renunte la putere si sa ne lase pe noi sa facem treaba", a declarat Florin Pislaru.
Directorul Serviciului Administrarea Domeniului Public (SADP), Florin Popescu, a raspuns la finele saptaminii trecute, in cadrul unei emisiuni TV, atacurilor venite din partea primarului Dumitru Nicolae. ... Nu am mai vorbit de patru luni cu Dumitru Nicolae", a spus directorul ADP, Florin Popescu.
Sefia Directiei de urbanism a Primariei Craiova are un pretendent cert, Florin Giorgi, dar primarul Antonie Solomon a recunoscut ca se gandeste si la o "rezerva". ... Florin Giorgi, nimeni altul decat arhitectul care a proiectat, intre altele, centrul Baniei si b-dul Calea Bucuresti.
Documentul poarta semnatura lui Florin Carciumaru, presedintele organizatiei judetene. Florin Carciumaru explica faptul ca municipiul Targu Jiu, unde este primar, va beneficia de suma de doua miliarde de lei vechi, celelalte patru orase de cate un miliard de lei, iar restul comunelor de cate 400.000.000 de lei.
Dupa ce anul trecut a demisionat din randurile Partidului Democrat, filiala Mangalia, in urma certurilor repetate pe care le-a avut cu actualul lider al gruparii, Ioan Negrea, si dupa indelungi tratative duse cu conducerea "de la Constanta", consilierul Florin Maftei ("independent" de la intrarea in vigoare a legii alesilor locali) a fost cooptat, chiar inainte de sarbatorile pascale, in randul membrilor Partidului Conservator.
De la nivel national, au fost prezenti vicepresedintele PLD, Cristian Boureanu, Mircea Cinteza, membru al Biroului Executiv National al PLD, Valeriu Stoica, presedintele Consiliului Reprezentantilor Nationali ai PLD, Florin Popescu, vicepresedinte PLD, si Cezar Preda, vicepresedinte al PD.
Potrivit presedintelui PNL Navodari, consilierul Florin Chelaru, pana la aceasta data trebuia deja sa existe o convocare a consilierilor in sedinta, dar, pentru ca un anumit proiect de hotarare deranjeaza peste masura anumite interese, lucrurile au fost amanate.
Florin Vodita, fostul sef al Protocolului Prezidential din timpul mandatului Emil Constantinescu, a fost numit joi in functia de consilier de stat in cadrul Cancelariei premierului Tariceanu.
Scandalul de la Mangalia, finalizat cu excluderea din partid a mai multor consilieri PSD, este salutat de alesul local independent Florin Maftei.
Senatorul Sabin Cutas si Florin Anghel, presedintele filialei Prahova a PC, si-au anuntat luni candidaturile pentru presedintia partidului.
Suspectul numarul unu este, insa, liderul PC Prahova, fostul contracandidat la presedintia partidului, Florin Anghel. ... Florin Anghel a anuntat ca a depus contestatie, marti seara, impotriva rezultatului scrutinului intern de la sfarsitul saptamanii trecute.
google-analytics.com