Cautare

2728 de rezultate pentru "florin chise la targ ploiesti" (3.20 secunde)
Pentru ca legea ii permite, Florin Stancu detine in acelasi timp si functia de prefect de Dolj si pe cea de director general al Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Dolj.
Conducerea camerei superioare a Parlamentului a decis ieri ca senatorii sa se intruneasca maine in sedinta de plen, pentru a dezbate si vota raportul Comisiei juridice privind cererea DNA de arestare preventiva a lui Catalin Voicu, acesta urmand sa fie audiat astazi, de la 14.00.
Social-democratii gorjeni au schimbat aproape jumatate dintre vicepresedintii partidului inainte de a-l realege pe Florin Carciumaru in fruntea organizatiei judetene.
Politie politica cu "doi si-un sfert" pentru USL Deputatul Ion Stan si candidatii USL, filati de DGIPI Deputatul (PSD) Ion Stan si candidatii USL la presedintia Consiliului Judetean Dambovita si Primaria Municipiului Targoviste, filati de serviciul teritorial al Directiei Generale de Informatii si Protectie Interna!
Omul zilei - Florin Rotaru Director general Biblioteca Metropolitana Bucuresti De Ziua Diplomatiei Ruse, sarbatoare profesionala instituita de presedintele Vladimir Putin in 2002, directorul general al Bibliotecii Metropolitane Bucuresti, Florin Rotaru, a primit din partea presedintelui Rusiei, Vladimir Putin, medalia "Puskin", medalie ce i-a fost inmanata de catre ambasadorul Rusiei la Bucuresti, Oleg Malghinov.
Deputatul Florin Paslaru explica de ce Rosia Montana nu poate fi inclusa in Patrimoniul UNESCO Deputatul PSD Florin Paslaru, membru in Comisia UNESCO, a declarat, vineri, ca Rosia Montana nu poate fi inclusa in Patrimoniul UNESCO, pentru ca nu indeplineste mai multe conditii, cea mai importanta fiind legata de faptul ca autoritatile si comunitatea locala nu doresc acest lucru.
Tinand cont de aceasta exclusivitate, calatoria era o experienta de inalta calitate, pornind de la mijloacele de transport, la standarde de servicii foarte ridicate, chiar si pentru accesoriile folosite pentru a transporta lucrurile cuiva.
'Turcul' Florin Cernat pune paie pe foc la echipa nationala: 'Mutu nu trebuia sa lipseasca!' In prezent la Rizespor, Florin Cernat (33 de ani) a luat pulsul turcilor inaintea marelui meci de la Bucuresti. ... Florin, ce spun turcii despre meciul cu Romania? - Florin Cernat:
Florin Manolescu, unul dintre cei mai importanti critici si istorici literari ai ultimelor decenii, dar si unul dintre profesorii emeriti ai Facultatii de Litere bucurestene, a murit, duminica, la varsta de 72 de ani, anunța Muzeul National al Literaturii Romane.
Magazinul MUZICA de pe Calea Victoriei va gazdui marti, 5 iunie 2018, la orele 16.00, lansarea albumului ASTA SUNT!” al Silviei Dumitrescu (autorul tuturor pieselor de pe acest album este stul solistei, Florin Ochescu), respectiv a albumului Ioanei Sandu, TU SI EU TU Y YO.
Il cunosc pe Florin Radulescu, directorul Muzeului Municipal, de un an, de cand am inceput si eu sa cochetez cu pictura si sa particip la diverse Saloane de Pictura din Calarasi.
IRINA BAIANT si ORCHESTRA METROPOLITANA BUCURESTI la Gradina de Vara HERASTRAU Dirijor: ... FLORIN RISTEI, ADRIAN NOUR s.a.
Florin Spiridon participa in luna decembrie la targul de produse traditionale si al mestsugarilor organizat la Universitate. Intrarea este libera, targul fiind deschis de dimineata pana la orele 22.00.
Concert Florin Chilian, pe 27 Februarie, la Hard Rock Cafe BestMusic organizeaza la Hard Rock Cafe, joi, 27 Februarie, incepand cu ora 21:00, un concert extraordinar cu una dintre cele mai originale voci ale scenei romanesti, Florin Chilian.
O jumatate de secol de invatamant economic superior, cu un Doctor Honoris Causa de anvergura, la Craiova (Autor Cristi Patru) In aceste zile, invatamantul economic superior craiovean sarbatoreste 50 de ani se existenta.
Autostrada Bucuresti-Ploiesti, gata in decembrie, dar fara iesirea din Bucuresti Santierul autostrazii de la Bucuresti spre Ploiesti incepe sa adune in sfarsit kilometri de asfalt, iar oficialii au gasit si banii necesari pentru terenurile din Pipera, ultimele care mai trebuiau expropriate, scrie incont.ro.
Cele sase societati care au inscris oferte la licitatie sunt Eco Aimeri S.R.L., SSB S.A., Romprest S.A., Rebu S.A., Dmv Prosal S.R.L.
Gabriela Antoniu) Fostul premier Victor Ponta prezinta pe pagina sa de Facebook ceea ce numeste ADEVARUL DESPRE SCANDALUL BLAIR, SITUATIA ASA CUM A FOST IN REALITATE, dupa ce judecatorii de la instanta suprema au decis sa-i ridice interdictia de a vorbi in public despre acuzatiile aduse de procurorii DNA Ploiesti.
Autoritatea de Control a Guvernului verifica legalitatea atribuirii lucrarilor de constructie a viitoarei autostrazi Bucuresti - Ploiesti, ministrul delegat pentru control, Cristian David, anuntand ca are unele suspiciuni in privinta derularii licitatiei.
Presedintele PSD, Victor Ponta, a afirmat, sambata, intr-o conferinta de presa la Ploiesti, ca l-ar sustine pe Adrian Nastase pentru sefia Camerei Deputatilor, aratand ca PSD a comis unele nedreptati fata de Nastase si ca isi doreste ca acestea sa fie "indreptate".
google-analytics.com