Cautare

2728 de rezultate pentru "florin chise la targ ploiesti" (2.82 secunde)
Dumitrascu Nicoleta) Liniile preorasenesti care asigura transportul calatorilor intre Bucuresti si localitatile din judetul Ilfov sunt reorganizate, incepand de la 1 ianuarie.
1,36 miliarde euro este valoarea investitiei prin care se va realiza Autostrada Ploiesti- Brasov.
Cupa revine dupa 18 ani la Ploiesti! Gol ANULAT pentru CFR la ultima faza: ... Petrolul Ploiesti castiga din nou Cupa Romaniei dupa 18 ani! ... Petrolul Ploiesti Hamutovski, Alcenat, Enza-Yamissi, Mustivar, Grozav, Boudjemaa, Hamza, Bokila, Mojica, Hoban, Guilherme Rezerve:
Coffeol Ploiesti si Agentul VIP al showbizului romanesc va invita joi, 12 decembrie, incepand cu orele 19:00 la Cristi Brancu Show.
Pe locurile II si III s-au clasat echipa CNNS Ploiesti de la Colegiul National Nichita Stanescu din Ploiesti, respectiv echipa Rovinari - azi si maine de la Colegiul Gheorghe Tatarascu din Rovinari.
Cantaretul Madalin Dragan, membru al trupei hip-hop Codu Penal, cunoscut in industrie drept Shobby, a fost implicat, joi, intr-un accident de circulatie produs in Ploiesti, in urma caruia o femeie insarcinata a decedat, iar politistii au stabilit ca artistul avea o alcoolemie de 0,99 la mie.
Louisa Bangale, general manager XPO NOI, ne spune la ce expozitii putem merge in lunile care vor urma, la Sala Dalles din Capitala.
De ce NIMENI dintre cei care exercita puterea in lumea civilizata nu a gasit ca e cazul sa intrebe si partea cealalta cum sta treaba la Bucuresti?
Cea de-a 15-a editie a "Targului national cu participare internationala Agrotex 2006" se va desfasura pe platforma RAT, in perioada 13-18 mai, si nu la Teatrul National ca pana acum. "In urma cu 15 ani, una dintre primele noastre manifestari expozitionale se concretiza in acest targ.
Ajuns la a XXIV-a editie, tIMOn va aduce un numar record de oferte exclusive, peste 1.500 de locuinte fiind promovate cu caracter exclusiv in cele patru zile ale evenimentului.
Oferta de locuinte prezenta la tIMOn are o valoare de piata de peste 1 miliard de euro.
Galeria Dalles • Discounturi substantiale la standul fiecarei edituri • Evenimente dedicate iubitorilor de carte - la parterul Galeriei Dalles / Carti si produse ezoterice, la Festivalul de Spiritualitate si Terapii Complementare "A Noua Dimensiune" - la etaj In Capitala debuteaza o noua editie a celui mai important targ de carte cu discount din Romania:
La Palatul Parlamentului, in perioada 3-5 februarie 2017 are loc editia a XXII-a - primul targ dedicat Sezonului de nunti 2017.Suntem la inceput de sezon nou, iar mirii anului 2017 vor fi cu siguranta dornici sa afle direct de la specialisti:
La Targu Mures, in perioada 11 - 18 mai 2013:
Targ de Sfintii Mihail si Gavril la Muzeul National al Taranului Roman, in WEEKEND.
Apa plata pe viata, excursii de 5 stele la Malta, TVA cadou: cateva dintre ofertele care ii asteapta pe vizitatorii tIMOn 300 de ansambluri rezidentiale cu peste 30.000 unitati locative Exclusiv la tIMOn:
Primaria Capitalei, prin creart - Centrul de Creatie, Arta si Traditie al Municipiului Bucuresti, organizeaza Targul de Craciun Oficial al Capitalei, intre 30 noiembrie - 26 decembrie 2018, in Piata Constitutiei, cel mai mare targ de Craciun din Romania, care atrage anual peste 1 milion de vizitatori din tara si din strainatate.
Nu strica sa bagi la cap si sa dai mai departe vestea, pentru ca si tu, dar si prietenii tai sa nu cumva sa pice in plasa hotilor! ... Masina ieftina de vanzare online, vanzatorul e plecat din tara Gasesti o masina buna, la pret foarte mic.
Tactica de negociere a sefilor de la FRF, comparata cu mersul "la targ" de Ionut Lupescu Lupescu a punctat ca dupa plecarea lui Radoi, sefii de la FRF nu au avut vreun plan specific, ci au negociat ca "la targ" cu diversti antrenori.
Anticarul Florin Georgescu participa zilele acestea la targul din curtea MTR. Am adus cateva obiecte din argint, unele destul de vechi, precum si cu o colectie de bricege de marca si mai ales bricege romanesti, de la cele mignon de 11 RON pana la cele mai mari.
google-analytics.com