Cautare

626 de rezultate pentru "flori lavanda" (3.66 secunde)
Aflat la cea de-a VI-a editie, targul intitulat "Traditii si flori de sarbatori" este deschis pana pe 13 aprilie 2015 inclusiv.
La standul Monicai Chise din Bihor din cadrul targului "Traditii si flori de sarbatori" organizat in Parcul Cismigiu puteti gasi diverse sortimente de palinca. ... Aflat la cea de-a VI-a editie, targul intitulat "Traditii si flori de sarbatori" este deschis pana pe 13 aprilie 2015 inclusiv.
Andrei Zota participa in cadrul targului Traditii si flori de sarbatori organizat cu prilejul sarbatorilor pascale in Parcul Cismigiu din Capitala.
Cozonac Domnesc din Botosani participa zilele acestea la targul Traditii si flori de sarbatori organizat in Parcul Cismigiu. "La acest targ, organizat de Paste, am adus:
Cei de la firma Pamvet SRL participa zilele acestea la targul traditional Traditii si flori de sarbatori rganizat de Creart in Parcul Cismigiu.
Daca proaspata mamica este vizitata la maternitate, acesteia i se pot duce numai flori si dulciuri. ... Si nu uitati sa-i daruiti mamei copilului botezat un buchet de flori de sezon.
Poti sa scapi de vanatai aplicand pe acestea o cantitate generoasa de gel, unguent, tinctura sau flori de arnica strivite, de 3-4 ori pe zi.
Deschiderea evenimentului va avea loc, miercuri, 24 februarie 2016, ora 12.00 la Sectia de Etnografie si Arta populara (bloc Arcadia) La targ vor fi expuse spre vanzare martisoare, brose, pandante, bratari, flori si decoratiuni, precum si alte obiecte lucrate manual, la confectionarea lor fiind folosite fire de bumbac, flori, pietre pretioase si semipretioase, hartie, bucati de lemn.
un pod langa alt pod, o alee care duce nicaieri, ghivece cu flori in parc, alei cu caramida pisata in loc de zgura cum era prevazut in proiect, cosuri de gunoi din lemn care pot sa ia foc, banci noi amplasate la soare in locul celor vechi care erau la umbra copacilor si multe alte trasnai.
Natura ne va inconjura cu flori si culori, regasindu-se in colectia de haine si pantofi LPB, in bijuteriile dedicate femeii romantice Meli Melo, in noua gama de creme Gerovital Plant cu ulei din seminte de mac, in berea Redd's, prima bautura pentru femei cu gust de merisoare, precum si in gustul delicios al clatitelor gatite special de mine in noua tigaie Tefal Panda, o reteta dulce acrisoara, mac si merisor ce se va regasi in meniul de vara al hotelului Marshal Garden 5*.
Este cochet amenajat, cu flori pe masa, dar seamana mai degraba cu o cantina. ... Sunt flori peste tot, gazonul e ingrijit, privelistea face placere ochiului, totul este agreabil.
Alte legende spun ca fluturii sunt ingeri cu petale de flori sau flori care au prins aripi dupa ruga lor exprimata lui Dumnezeu de a atinge cerul.
Cumpara-ti flori 53. Ai grija de flori 54. Cauta sprijin in cei apropiati 55. Cere-i unei persoane sa iti fie umarul pe care sa plangi 56.
De 8 martie, in unele culturi, femeilor si fetelor li se daruiesc cadouri, flori sau alte atentii. Situatia de azi In data de 8 martie, Ziua Internationala a Femeii este sarbatorita (in unele tari fiind declarata prin lege zi libera) in urmatoarele state:
PROGRAMUL evenimentelor Ajuns la cea de-a VIII-a editie, targul de Paste din Capitala TRADITII SI FLORI DE SARBATORI isi propune sa valorifice arta traditionala si sa readuca in atentia publicului valori autentice romanesti.
Tinctura de flori de soc de la Hofigal influenteaza pozitiv eliminarea apei in exces din organism si are rol depurativ eficient in eliminarea toxinelor si substantelor daunatoarea organismului atat prin urina, cat si prin transpiratie, mareste activitatea secretorie a glandelor sudorifice;
Tinctura de flori de soc influenteaza pozitiv eliminarea apei in exces din organism; rol depurativ eficient in eliminarea toxinelor si substantelor daunatoare organismului atat prin urina, cat si prin transpiratie, mareste activitatea secretorie a glandelor sudorifice;
Pentru ca sunt flori exotice, necesita un pamant special iar inmultirea prin seminte iese din calcul deoarece acestea, pe langa faptul ca sunt destul de greu de obtinut de la planta - in aproximativ 5 ani de la prima inflorire a plantei - au nevoie de conditii speciale de laborator.
Tot in Bucuresti va avea loc vineri, 1 Decembrie, incepand cu ora 8.00, o ceremonie militara si religioasa de depuneri de coroane si jerbe de flori la Mormantul Ostasului Necunoscut din Parcul Carol I.
Fa-ti un ceai din 2 linguri de flori de hibiscus si 250 ml de apa. ... Prepara-l din 1-2 lingurite de flori maruntite si o cana de apa, pe care le lasi sa dea in clocot 3 minute si strecori.
google-analytics.com