Cautare

627 de rezultate pentru "flori lavanda" (4.46 secunde)
Proprietarii pensiunilor agroturistice cu o capacitate maxima de 8 camere vor fi obligati sa ofere masa din produse naturale, preparate in gospodaria proprie, si sa se ocupe direct de programul turistilor pe tot parcursul sejurului, potrivit unui ordin al Ministerului Comertului si Turismului.De asemenea, a fost modificata incadrarea pensiunilor turistice, din pensiuni urbane, clasificate pe stele, si pensiuni rurale, clasificate pe flori, in pensiuni turistice clasificate pe stele, indiferent de localizarea lor in mediu urban sau rural, daca au o capacitate maxima de cazare de pana la 20 de camere.
Una dintre ele ar fi cea referitoare la clasificarea pensiunilor turistice si agroturistice pe flori cele agroturistice si pe stele cele turistice. Cred ca trebuia sa se mentina clasificarea pe flori la amandoua.
Tonitza, o parcare subterana in zona Bisericii Domnita Balasa, o parcare subterana la Sala Palatului (mai exact doua parcari in lateralele Pietii Palatului) si alte doua parcari, de asemenea subterane in zona Gradina Icoanei -Pictor Verona si Piata cu Flori George Cosbuc.
Site-urile de memoriale online, o afacere prin care memoria celor decedati este onorata contra cost, au aparut acum si pe piata din Romania, cu tot scenariul necesar, mergand de la lumanari si flori virtuale pana la discounturi si promotii.
In prezent o zi a bucuriei pentru toate femeile, care primesc flori si diferite cadouri, sarbatoarea de 8 Martie a fost perceputa mult timp drept moment in care erau afirmate drepturile sociale si politice ale femeilor, precum si progresele facute in ceea ce le priveste.
Daca doriti sa va surprindeti partenera cu un cadou nonconformist, va propunem "flori la doza", care, cu atenrie si iubire, in 4 zile vor inflori.
personaje (nuduri, compozitii cu personaje), peisaje (campuri cu maci, alte peisaje), naturi statice (cu metale, mileuri), marine (compozitii cu veliere, veliere, delte), portrete, citadine, tablouri cu flori (aranjamente florale, triptice cu flori, macroflori), portrete in ulei sau carbune, crochiuri si schite, icoane pe lemn, icoane pe piele si icoane pe sticla, triptice, felicitari pictate manual etc.
Unele femei impart si porumb fiert, dar si farfurii cu mancare, impodobite cu flori de vara. Tot cu flori de vara, legate cu lana rosie, sunt si canile pline cu apa.
22,25 h) Isi scuturau salcamii miresme din inalturi Ca florile de nea din ciucuri de brocarturi Si-mprastiau mirosuri in departari rotunde Acoperind pamantul cu flori de albe funde Se scuturau salcamii de lacrimile lor Din florile lor albe tesand covor usor Rupand din amintire siraguri lungi de ganduri Care zburau spre-naltul strainelor vazduhuri In n dimineti, salcamii se scuturau de roua Cazand stralucitoare din rochia lor cea noua O salba de culori, gradini de curcubeie Ce aminteau de raiul cu flori de orhidee Cand scuturau salcamii florile in vanturi, Pe banci indragostitii isi tainuiau saruturi Privind la norii ce-si trageau singuratici Pe sobre inaltimi peretii lor gigantici Isi scuturau salcamii podoaba pe alei De care s-au atins de mult si pasii mei Care purtau tacuti prin raze dezbracate Fiori de poezie din vremi indepartate Se scutura si astazi din nou mareti salcamii Parand sa usureze povara grea a lumii Cu-aceeasi bucurie si farmec ca-n trecut Plangzndu-mi parca anii ce-au fost si au trecut Mereu straine glasuri imi incoltesc in minte Ce rost isi mai au ele sarmanele cuvinte Atunci cand eu strainul voi fi pe veci departe Vor lacrima salcamii prelung jelind a moarte.
Plantele adulte infloresc, avand niste flori cerate de 5 cm diametru, fiecare floare poate face pana la 25 de flori.
Plantele adulte infloresc, avand niste flori cerate de 5 cm diametru, fiecare floare poate face pana la 25 de flori.
Am vandut foarte bine foarte multe cu Romania, pictate cu flori! ... cruci, pristornice, diferite modele de cruci, cruci cu mesaje din Sfanta Scriptura, cruce - tarancuta, crucifixuri - hrana vie (sub forma de ciupercute), cu citate din Sfanta Scriptura, cruce aplecata, boluri din lemn pictate, cu diverse flori, cruci-papusi.
Costica si Maria Mischiu - mesteri ceramisti - participa cu ceramica de Horezu la targul "Traditii si flori de sarbatori" in Parcul Cismigiu, pana pe 21 aprilie inclusiv.
flori proaspete in vaza, petale de flori pe podea si pe pat, asternuturi parfumate si un aer parfumat in camera.
Lucram cu flori taiate, cu elemente naturale:
Pe Florin Poptean il gasiti la standul sau amenajat in cadrul targului Traditii si flori de sarbatori organizat in Parcul Cismigiu.
Arpad Balint din Odorheiu Secuiesc participa pana pe 13 aprilie inclusiv la targul Traditii si flori de sarbatori organizat in Parcul Cismigiu.
Jurnalistele prezente au avut prilejul de a-si face coronite din flori, ajutate fiind de japoneza Hiroko, stabilita de 10 ani in Romania.
Eu sunt o fata cu flori pe cap, care nu se vad, pentru ca sunt in interiorul capului meu. Am flori in cap, dar nu stiu sa explic cum.
Descopera Gerovital Plant, uleiul organic din flori de Mac! ... Tot mai multe persoane devin alergice, dezvolta anumite sensibilitatii ale pielii, iar Uleiul din flori de Mac are efect calmant si de protectie al pielii.
google-analytics.com