Cautare

626 de rezultate pentru "flori lavanda" (2.98 secunde)
Astazi este un oras modern, cu case frumoase ,nu mai inalte de 2 etaje, cu parasolare si balcoane incarcate de flori.
Flori, frunze, ramuri, struguri, toate se imbina armonios cu simbolurile religioase sculptate, precum si cu picturile icoanelor.
Dupa ce a tinut un scurt discurs, in care a mentionat importanta familiei in societate si le-a urat cuplurilor prezente o viata cit mai lunga impreuna, edilul sef al urbei a inminat fiecareia dintre familii cite o diploma, un buchet de flori si un plic cu 500 de lei.
Mirosurile sunt, si ele, ametitoare - mirodeniile, dulciurile, fructele, dar si ghirlandele de flori. Exista aici obiceiul ca la fiecare sarbatoare importanta, fetele sa poarte bratari si cununi de flori, iar pe jos sa fie asternut un covor imens din petale de trandafiri.
Cu ocazia Martisorului, in perioada 1-8 martie, Claudiu Tusac a oferit si ofera flori, cu precizarea ca "aceste actiuni nu au o tinta electorala".
Tocmai din cauza faptului ca zona respectiva a fost amenajata cu flori si verdeata, stalpii, incarcati cu atat de multe afise fac o nota discordanta si dau un aspect total inestetic.
Ministrul de Externe Cristian Diaconescu a depus, joi, o coroana de flori, din partea MAE roman, la mormantul poetului Grigore Vieru si a vizitat Consulatul Romaniei la Chisinau.
Primarul Mangaliei, Claudiu Mihai Tusac (foto) le-a oferit locuitorilor municipiului flori si bomboane de ciocolata. Tineri sau mai putin tineri, cetatenii orasului au fost opriti pe strada de chiar edilul urbei, care a dorit sa serbeze alaturi de ei Ziua Indragostitilor.
Sotia presedintelui a fost asteptata de Ion Calinoiu, presedintele Consiliului Judetean Gorj, de Constantin Preoteasa, directorul Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului (DGASPC) Gorj, si de reprezentantii Complexului de Ingrijire si Asistenta de la Suseni, care i-au oferit flori.
Un alt proiect se refera la inchirierea terenului aferent serei de flori, in suprafata totala de 10. 000 de mp pentru cultivarea de legume, zarzavat, flori, capsuni, de catre persoane fizice.
Centrul este imbacsit de tarabe cu flori asezate pe trotuar, de fel si fel de "liberi profesionisti" specializati in exercitii de dictie de genul:
Ministrul Elena Udrea (foto) a mers ieri la comisia de ancheta de la Parlament, unde a fost intampinata cu flori.
Dupa discursurile oficialitatilor, in Piata Unirii a avut loc un ceremonial religios, apoi au fost depuse coroane de flori la monumentul lui Alexandru Ioan Cuza.
Am primit flori si de la prietenii care au fost cu noi la masa, dar au fost flori si de la oamenii din restaurant".
De asemenea, senatorul PNL Teodor Melescanu a aratat ca, prin blocarea la frontiera a transporturilor de flori din Olanda, Romania a oferit un argument al faptului ca tara are probleme cu coruptia.
Incantat de acesta, Ciocan a imortalizat imediat momentul si a postat fotografia pe Facebook, onorandu-si prietenii cu tort, sampanie, flori si ganduri bune.
Astazi, incepand cu ora 8.00, in Parcul Carol a avut loc o ceremonie militara si religioasa de depuneri de coroane si jerbe de flori la Mormantul Ostasului Necunoscut.
Mobilier din impletituri de nuiele de import se gaseste in multe magazine mari, mai ales ca se potriveste de minune pe terase si in curti, printre flori.
Marius Flori, director ASIROM, sucursala Dolj, spune ca oamenii se gandesc automat la moarte atunci cand aud de asigurarile de viata, dar ignora faptul ca politele pot asigura mai multe categorii de riscuri. ... In acest caz, iti poti stabili sa primesti o indemnizatie lunara, spre exemplu", a afirmat Flori.
Shop-urile Orange si ale partenerilor Orange au fost imbracate in haine de sarbatoare, iar cei care le-au trecut pragul la zi aniversara au avut surpriza de a primi flori, in semn de recunostinta pentru incredere.
google-analytics.com