Cautare

626 de rezultate pentru "flori lavanda" (2.86 secunde)
Sucul de Aronia si otetul de trandafiri sunt printre cele mai cautate produse la standul Sanatatea din plante. De asemenea, dintre cele mai cautate plante sunt busuiocul si lavanda. Se mai gasesc dafin, rozmarin, tarhon si eucalipt.
Printre cele mai cautate sunt si standurile unor mestesugari cu icoane, ceramica, papusi, vitralii, lenm, cojoace si papuci, bijuterie traditionala si hand made, sapunuri de casa, ii si straie taranesti, fete de masa, stergare si fel de fel de tesaturi, sticla, arta sacra, lana impaslita, tablouri, pernute din lavanda, decoratiuni din piele, sticla si metal, marochinarie.
tablete de masa de cacao cu lavanda - la 20 RON, batoane cu menta, portocale, ciocolata pe bat pentru copii, cu pulbere de merisor, niste betisoare cu magiun neindulcit sau cu crema de nuca si rom,un biscuite cu faina de migdale, cu seminte de chia, dar si varianta vegana de Ferrero Rocher, Matero, de la numele fiului nostru.
Avem si siropuri de lavanda - la 15 RON/ 330 de grame, zacusca de ghebe, de peste, hribi, la 20 RON si 35 RON.
Au miros de scortisoara si lemon dulce, cu lavanda si lemn gras si galbenele. Avem lumanari din ceara naturala si de sezon cu scortisoara si portocala dulce, cu mar si o cana de portelan cu farfurie de portelan, cu lumanare, la 40 RON.
Ele au avut sarcina de a oferi flori candidatilor de la Bucuresti. ... ", a rabufnit acesta dupa ce a vazut cum actuali sau viitori parlamentari isi cautau treaba aranjind steaguri sau mutind flori de pe o masa pe alta.
Dintre toate sectiile de votare insa, cel mai recalcitrant mod de a intampina jurnalistii a fost cel manifestat de o orecare Flori M., de la Caminul de Batrani unde a fost organizata sectia de votare nr. ... Atitudinea nejustificata a blondei Flori M.
Boc era insotit de un aghiotant ce avea in brate un buchet mare de flori, dandu-i premierului cate una pentru a le oferi celor sarbatorite in aceasta zi. ... Si saptamana trecuta, primul-ministru a oferit flori ziaristelor, de 1 Martie, de data aceea trandafiri portocalii.
Cinci mii de oameni care au adus lumanari, flori albe si drapelul Romaniei il asteapta pe Regele Mihai la Curtea de Arges. ... Pe traseu, oamenii au aplaudat, au strigat Regele Mihai si Regele si patria si au aruncat flori in calea cortegiului.
Presedintele Traian Basescu si primul-ministru Calin Popescu-Tariceanu au depus luni dimineata cate o coroana de flori la Templul Coral din Capitala, cu ocazia Zilei Nationale de Comemorare a Holocaustului in Romania.
Ca mai punem noi trei floricele, ca mai facem doua covoare de flori, asta trebuie sa intre in normalitate. Cum mergem acasa si stergem praful, asa de usor trebuie sa fie si sa punem gazon si flori.
pandante din agat cu flori sculptate manual si sarma argintata, cu banuti argintati si lapis lazuli - la 60 RON, cercei cu pietre - intre 15 - 60 RONm pandante din diverse pietre - la 35 RON si diverse modele de fluturi, cu pietre.
Este vorba despre bratarile din flori de coral si sidef, lucrate manual, la 45 RON, colierele din pietre - 75 RON, pandantele cu pietre deosebite - 35 RON, brosele sub forma de ace - intre 20 - 35 RON (acestea din urma au mers foarte bine).
Sambata, 20 septembrie, incepand cu ora 15:00 va avea loc Parada costumelor de epoca, urmata de un spectacol de magie "TeO Magic Show", iar incepand cu ora 18,00, timp de jumatate de ora, se va desfasura deja legendara "Bataie cu Flori".
Nicoleta Simona Vaduva participa zilele acestea la targul Traditii si flori de sarbatori organizat in Parcul Cismigiu. "Am venit cu noutati la acest targ:
Sotii Mihaela si Costel Covaci din Baia Sprie, Maramures, au adus cu acest prilej, la standul lor, o colectie deosebita de flori de mina din bazinul minier Maramures si Brazilia, dar si un generator din cuart fumuriu adus din Brazilia.
Imi sunt nepretuite si atat de vii atatea amintiri… Raita de dimineata prin cuibarele gainilor, dupa oua calde, furatul de capsuni pe sub gardul vecinilor, cand ale noastre intarziau sa se inroseasca, infasatul cateilor nou-nascuti, balaceala prin baltile pline de noroi de dupa ploaie, plimbarea cu bunicul pe bicicleta, pe la vreun pacient pe care trebuia sa-l vada grabnic, unde primeam propriul meu paharel cu vin rosu - natural, din strugurii boltei din curte!- si intoarcerea acasa, la bunica ce ne privea cu spranceana ridicata, urmarirea pisicii careia tocmai i se micsorase burta, indelung monitorizata, in cautarea ascunzatorii puilor, catararea pana in varful ciresului de 15 m, sa hranesc puii de graur proaspat iesiti din gaoace - pe care tata se chinuia sa-i starpeasca - si sa-i fac mamei cu mana peste acoperis, sa o vad cum paleste brusc, miresmele liliacului in fata casei, din mai, al teilor infloriti, din iunie, inceputurile de an si serbarile scolare, cu brate de flori si coronite, clopotele bisericutei mici care bateau sa alunge norii de furtuna, toate taberele din care ne intorceam cu paduchi (dar in care am continuat sa mergem ani de-a randul), expeditiile care ne-au imbogatit atat de mult, toate nuntile din sat la care fugeam intr-un suflet, dupa ce ne gateam si insfacam un buchet de flori din gradina, figurile si vocile vecinilor, carutele pe ale caror cozi ma asezam din mers ca sa-mi usurez drumurile, iama prin rochiile si accesoriile mamei, cand plecau de acasa, toate acestea si multe altele imi sunt atat de dragi!
Ioan Pop din Cluj participa la targul traditional de Martisor organizat in curtea MTR cu martisoare inedite cu flori de nu-ma-uita, ghiocei si figurine cu animale.
Individul statea pe stratul de flori, impungand pamantul cu un soi de seringa lunga de un metru si cu diametrul de 15-20 de centimetri. ... Strainul s-a oprit imediat si s-a dat la o parte dintre flori.
Corona SRL este prezenta cu un stand in cadrul targului "Traditii si flori de sarbatori" organizat de Creart in Parcul Cismigiu. "Avem la stand flori precum:
google-analytics.com