Cautare

627 de rezultate pentru "flori lavanda" (2.64 secunde)
icoane, ceramica, papusi, panusa, lenm, cojoace si papuci, bijuterie traditionala si hand made, sapunuri de casa, ii si straie taranesti, fete de masa, stergare si fel de fel de tesaturi, sticla, lana impaslita, tablouri din flori, pernute din lavanda.
Gama Aqua Oleum de la Suma contine ulei esential de portocala, musetel albastru, menta, lamaie, geranium, citronella, lavanda, eucalipt, arbore de ceai, bergamota, patchouli, migdale dulci si trandafir moscat. ... Extractul din flori de galbenele, aloe vera si glicerina vegetala lasa pielea copiilor curata i hidratata.
Primul moment al vizitei l-a constituit depunerea expeditiva a unei coroane de flori la Monumentul Ostasului Roman din municipiul Carei. Ministrul Oprea a depus singur o coroana de flori.
"M-am apucat sa creez in luna iunie a acestui an bijuterii retro, inedite, din petale de flori de camp culese de la Tartasesti, acolo unde locuiesc.
Ce nu am spus, m-am hotarat ca pentru a fi ceva deosebit fata de sursele de inspirati aratate la inceput si pentru a nu fi acuzat de plagiat, ca aceasta sa primeasca viata, sa fie o Diorama, cu figurine, trasuri, carute, masini de epoca, garduri, pomi, flori, garduri vii.
Avem pandantive scoici, lucrate pe felii de lemn, lipite cu lac, pandantive din rasina, cu diverse produse pictate cu flori naturale sau scoici integrate in rasina, coastere, pahare, cesti de cafea, pictate si in rasina, suporti pentru lumanari sau pentru betigase naturale, cutiute pentru bijuterii, cutiute cu pesti, tot pentru bijuterii, la 35 Ron, farfuriute cu plante impregnate in rasina.
In cadrul targului Traditii si flori de sarbatori din Parcul Cismigiu ii gasiti si pe cei de la standul Botiza, Maramures.
Primaria Capitalei, prin creart, organizeaza TRADITII SI FLORI DE SARBATORI, cel mai mare eveniment dedicat Sarbatorilor Pascale din Bucuresti, in perioada 30 martie- 9 aprilie 2018, in Parcul Regele Mihai I (Parcul Herastrau).
Ce nu am spus, m-am hotarat ca pentru a fi ceva deosebit fata de sursele de inspirati aratate la inceput si pentru a nu fi acuzat de plagiat, ca aceasta sa primeasca viata, sa fie o Diorama, cu figurine, trasuri, carute, masini de epoca, garduri, pomi, flori, garduri vii.
Buchete de flori, complimente, urari de bine si definitii originale de omagiere au curs toate in val si le-au coplesit pe doamnele si domnisoarele participante la momentul festiv dedicat Zilei Internationale a femeii desfasurat la Camera Deputatilor.
Flori si politicieni Dupa cuvantari a urmat momentul depunerii coroanelor de flori la Monumentul Eroilor. ... In prezent director comercial la Regia de Termoficare Craiova, Iordache s-a aflat in primul rand al numeroasei delegatii a UNPR care a depus ieri o coroana de flori la Monumentul Eroilor.
la 350.000 de flori nou-plantate si circa 27 ha de gazon, plus trandafirii de pe marile bulevarde, s-au alocat 150.000 de lei.
"Piata bucuresteana este dificila, aglomerata, cu un mix atipic de cumparatori, intre cei traditionalisti, care tin la florarul lor dintotdeauna, si cei moderni, care sunt mereu in cautare de flori, buchete, plante si cadouri inedite.
Comertul cu flori si plante ornamentale poate avea urmatoarele puncte tari: ... - concurenta existenta pe piata vanzarii de flori si aranjamente florale; - strategia de marketing cu privire la flori si aranjamente florale, pretul lor de vanzare, promovarea si distributia acestora;
Cea de-a cincea ediție a expozitiei Myplant & Garden va fi un adevarat festival de verde, flori si peisaj.
Primaria Sectorului 3 organizeaza, in perioada 19-20 mai 2018, cea de-a VI-a editie a FESTIVALULUI FLORI PENTRU SUFLET - REMEMBER FLORIAN PITTIS, care se desfasoara in Parcul Titan.
Chenarul de pe izvod (brau cu motivul franghiei rasucite - Nicula, brau cu flori - Șcheii Brasovului sau motive geometrice redate cu aur - Tara Fagarasului) inchide compozitia, avand rol de delimitare a spațiului sacru de cel profan.
Retete utilizate UZ INTERN Coada soricelului - infuzie dintr-o lingura de flori, la o cana cu apa (300 ml).
Eduard Constantinescu de la Miledy Naturals participa alaturi de mama sa, Adriana Tudor, la targul Traditii si flori de sarbatori organizat in Parcul Cismigiu. ... Targul Traditii si flori de sarbatori este organizat de Creart, fiind deschis pana pe 13 aprilie inclusiv, intre orele 10.00 - 20.00.
Extractele bioactive de ceai alb si flori de portocal tonifica celulele pielii, umplandu-le cu energie pentru a rezista efectelor negative ale factorilor de mediu. ... Uleiul de argan, extractele de ceai alb si flori de portocal satureaza celulele pielii pentru a o proteja impotriva efectelor daunatoare ale radicalilor liberi.
google-analytics.com