Cautare

668 de rezultate pentru "fiul" (3.16 secunde)
Jaime si Cersei mai au un frate, pe Tyrion Lannister, fiul cel mic al Lordului Tywin Lannister. ... - Fiul lui Ser Ronnel, Ser Elbert Arryn, fost mostenitor al lui Lord Jon, ucis din ordinul Regelui nebun inainte de revolta. ... - Fiul lor cel mare si mostenitorul tronului, Joffrey Baratheon.
iar Evantia cu Dimitrie, fiul sau, ramasesera inca inauntrul capistei si deodata s-a facut cutremur si a cazut capistea cu idolii, sfaramandu-se ca praful idolii lor spre care nadajduiau; si a fost apucata acolo femeia dregatorului cu fiul lor, sub zidurile cele cazute.
Astazi incepem un an nou si ne prezentam inaintea lui Dumnezeu pentru a-l incepe bine, uniti cu preasfanta Fecioara Maria, mama lui Isus si mama noastra, si uniti cu Isus, fiul Mariei, Fiul lui Dumnezeu.
Fiul fostului prim-ministru Victor Ponta a ajuns de urgenta la spital, vineri, dupa un grav accident la un meci de rugby ce se desfasura in localitatea prahoveana Baicoi. ... Victor Ponta ar fi sosit in mare graba la spital, pentru a fi alaturi de fiul sau.
Razvan Placinta, fiul senatoarei Sorina Placinta, este acuzat de tentativa de omor dupa ce a lovit cu masina o persoana. ... Fiul senatoarei a fost audiat si este internat la un spital din Capitala.
Fiul generalului, purtand acelasi nume de Nathan Twining, a declarat, la un moment dat, anchetatorilor OZN (intre care lui Tom Carey) ca tatal sau i-a marturisit, cu sase saptamani inainte de deces, ca accidentul de la Roswell a fost un eveniment extraterestru.
Iata cum arata si cu ce se ocupa fiul cel mare al acestuia Cristian Tudor Popescu este unul dintre cei mai cunoscuti jurnalisti din Romania. ... Tudor Popescu, fiul cel mare, si Cristian Popescu, fiul cel mic.
Manuela Harabor face declaratii emotionante despre viata alaturi de fiul ei, diagnosticat cu autism: Ne spunem de zeci de ori pe zi te iubesc Pentru Andrei (28 de ani), fiul Manuelei Harabor, diagnosticat cu autism, timpul curge altfel, iar lumea arata diferit.
De asemenea, surse bine informate sustin ca printre cei ce formeaza delegatia se afla fiul chestorului Valentin Fatuloiu, seful Inspectoratului General de Politie!!!
Acesta a adus ca dovada a vocatiei succesorale dupa bunicul sau mai multe documente, din care rezulta ca este unicul mostenitor al tatalui sau, Marin Negoescu, fiul boierului pe care l-a "mostenit" nepotul lui Mititelu.
Sarbatoarea Nasterii Domnului nostru Iisus Hristos are multe intelesuri duhovnicesti, pentru ca intruparea sau inomenirea Fiului vesnic al lui Dumnezeu este izvorul multor daruri si binefaceri pentru omenire.Fiul lui Dumnezeu Cel vesnic viu Se face Om muritor, pentru a darui oamenilor muritori viata vesnica.
Conform traditiei, Alfonso de Aragon era fiul nelegitim al regelui Neapolelui si Cesare ar fi aranjat asasinarea sa dupa ce relatia cu el si-a pierdut utilitatea politica. ... Dupa doua luni Rodrigo Borgia incheie alta intelegere matrimoniala cu un alt spaniol, Gaspare di Procida, fiul contelui de Aversa.
Lucretia e reprezentata ca un monstru, care daca pe de o parte este reprezentata ca o mama buna si iubitoare, gata de sacrificiu din dragoste pentru fiul sau, pe de alta parte este o femme fatale, asasina barbatilor, frumoasa, dar cruda si care razbuna orice ofensa folosind oribila sa otrava.
De cand sunt mamica m-am tot gandit ca la un moment dat fiul meu trebuie sa mearga la gradinita...asta ma nelinisteste putin pentru ca mi-e foarte greu sa stau departe de el, sunt foarte posesiva!
Alaturi de el au mai prezentat outfit-uri Original Marines Simona Patruleasa alaturi de fiica sa Ingrid , Paula Chirila si Carla, cei trei copii ai cuplului Oana si Nicolae Badea, fiul Simonei Balanescu -Dragomir, Diana Vucicovici alaturi de Allegra si Eva, Roxana Iliescu alaturi de Teresa si Vanessa, Joseph, fiul Norei Seroussi, Lioara Bradu alaturi de Anastasia, aplaudati de Monica Iagar si fiicele ei, Bianca Brad si fiul ei Luca, Noemi Revnic si fiul ei Avi si multi alti prieteni Miko Beauty Center.
Foarte emotionant!Mare actor tata, artist desavarsit fiul! ... Felicitari Stefan ptr tot ce faci pentru noi felicitari ptr steaua primita in memoria tatalui si ptr fiul tau poate va fi si el o a treia generatie ca parca promite ceva dupa atitudinea lui - Neagu Alexandru:
In acelasi timp, el a afirmat si ca a fost fericit doar de doua ori in viata, unul dintre momente fiind cand fiul cel mic a reusit sa-si ia bacul dupa mai multe incercari esuate.
Maestrul ironiei si al hazului ascutit este secondat pe scena de fiul sau, Bogdan Malaele, si de muzicianul Radu Captari. ... Maestrul ironiei si al hazului ascutit va fi secondat pe scena de fiul sau, Bogdan Malaele, si de muzicianul Radu Captari.
'Gigi e nevinovat' Alexandra Becali, mama patronului de la Steaua, a fost pentru prima data la slujba de duminica fara fiul ei Imbracata complet in negru, trista si ingandurata, mama lui Gigi Becali a fost, ieri, la slujba de duminica, fara fiul ei, care se afla in inchisoare.
Jim Drummond, un pilot naval si constructor de nave maritime, in varsta de 22 de ani, si-a folosit experienta pentru a transforma un remorcher scos din uz intr-o casa confortabila, pe care o impartea cu mireasa de 18 ani Dianne si cu fiul lor.
google-analytics.com