Cautare

3700 de rezultate pentru "filmilet declaratie alin cioara la fatu in emisiune" (2.89 secunde)
Pana la urma, a devenit un cosmar. ... A venit apoi randul presedintelui care i-a urmat lui Iliescu, adica Traian Basescu, sa-si doreasca cu ardoare anticipatele, imediat dupa alegerile parlamentare si prezidentiale de la sfarsitul lui 2004. Ca si in cazul lui Iliescu, s-a opus premierul.
Blaga, unul dintre cei mai de seama ganditori ai veacului trecut, observase la vremea lui ca "omul simplu il recunosti din aceea ca se mira de toate, dar simplitatea i-o recunosti si din aceea ca de unele lucruri nu se mira indeajuns." Insa, asa cum a facut-o totdeauna, spre a-si pastra acel echilibru sufletesc, cumpana vietii, care i-a permis sa treaca peste toate primejdiile si faradelegile, omul simplu stie sa-si ascunda necazul, prin glume si voie buna, fie ea si simulata cateodata.
Zilele libere acordate in sectorul bugetar, dupa care se orienteaza si restul lumii, se vor recupera inainte sau dupa. Cit de mult se lucreaza in aceste zile stabilite pentru recuperari e insa o poveste fara Happy End pentru contribuabil...
Se spune ca marii actori de comedie ascund in spatele zambetelor cele mai dureroase povesti! Au o misiune extrem de dificila, aceea de a-i face pe oameni sa rada, chiar si in momentele in care sufletul lor plange. Vedem, astazi, un interviu emotionant cu Valentina Fatu si Vasile Muraru.
Senatorul PSD de Satu Mare, Valer Marian, a prezentat luni, 17 mai a.c., in plenul Senatului o declaratie politica intitulata "Premierul Boc nu mai raspunde nici la interpelari", pe care o redam integral.
Senatorii democrat-liberali ignora decizia Curtii Constitutionale si continua atacul ", pe care il puteti citi in continuare. 'Senatorii PD-L insista in demersul de revocare a lui Mircea Geoana din functia de presedinte al Senatului, desi sansele sunt zero.
Senatorul Marian PAVEL a sustinut o declaratie politica intitulata " Egalitate in fata legii", pe care o puteti citi in continuare. In Romania iesirea la pensie a stat intotdeauna sub semnul hazardului.
Senatorul Haralambie Vochitoiu a sustinut o declaratie politica intitulata: Reducerea cotei TVA la 9% pentru apa potabila in contextul Rezolutiei Parlamentului European privitor la Dreptul la apa. Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice.
Parlamentul a adoptat miercuri, cu majoritate de voturi, intr-o sedinta comuna a celor doua Camere, o DECLARATIE prin care Legislativul se angajeaza cu fermitate sa serveasca exclusiv natiunea pe care o reprezinta, opinia structurata si legala a societatii romanesti fiind exprimata in mod legitim si cu exclusivitate de Parlament.
ww.hotnews.ro informeaza in articolul intitulat "Siguranta si incredere:
Senatorul Haralambie Vochitoiu a sustinut o declaratie politica intitulata: ... Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice. Prin natura, amploarea si implicatiile strategice, economice, sociale si politice bazinul minier Valea Jiului a ocupat, si continua sa ocupe inca, o pozitie distincta la nivel national.
Declaratie - protest a Parlamentului privind blocarea aderarii Romaniei la Schengen Guvernul olandez a anuntat inca de vineri seara ca, la reuniunea ministrilor de Interne (JAI) din 22 septembrie, se va opune aderarii, chiar si partiale, a Romaniei si Bulgariei la spatiul Schengen.
Senatorul Sorin-Constantin Lazar a sustinut o declaratie politica intitulata: "Nici cerul nu este o limita pentru indolenta portocalie!" "Daca intreruperea este pana la sfarsitul lunii martie, efectul este absolut zero pentru ca platile celor care desfasoara si deruleaza aceste programe se fac.
PDL va cere Parlamentului o pozitie oficiala fata de arborarea in Parlamentul Ungariei a steagului secuiesc PDL va cere Parlamentului sa elaboreze o declaratie de presa prin care sa exprime pozitia oficiala fata de arborarea in Parlamentul Ungariei a steagului secuiesc, a anuntat, duminica, in cadrul unei conferinte de presa, prim-vicepresedintele PDL Cezar Preda.
Peste 145.000 de firme din toata tara ar urma sa devina inactive odata cu publicarea in Monitorul Oficial a Ordinului postat de Agentia de Administrare Fiscala pe site-ul propriu pentru dezbatere.
Senatorul Viorel Chiriac a sustinut o DECLARATIE POLITICA intitulata "Activitatea bancara centrala in Romania", pe care o puteti citi in continuare.
"Nu am facut politie politica, dar am dat note la securitate", aceasta a fost declaratia pe care deputatul PSD Alin Teodorescu a facut-o in cursul zilei de vineri.
Deputatii alesi in urma alegerilor din 28 noiembrie au depus ieri juramantul de credinta fata de tara si de popor intr-o prima sedinta solemna.
Senatorul Valer Marian a formulat o interpelare in care acuza fapte ilegale ale ministrului de interne. Puteti citi in continuare textul interpelarii.
In primul rand, as vrea sa felicit Guvernul Romaniei, cu precadere pe primul-ministru Victor Ponta, pe viceprim-ministrul si ministrul Finantelor, Florin Georgescu si pe ministrul Economiei si Comertului, domnul Daniel Chitoiu, pentru faptul ca in negocierile din aceasta runda cu FMI, lucrurile merg foarte bine.
google-analytics.com