Cautare

3700 de rezultate pentru "filmilet declaratie alin cioara la fatu in emisiune" (5.34 secunde)
Romania intentioneaza sa emita obligatiuni in valoare de cel putin 12 miliarde de lei in 2008, cand va analiza, de asemenea, optiunea de a lansa o emisiune de titluri cu maturitate la 15 ani, a declarat Eugen Teodorovici, secretar de stat in Ministerul Economiei si Finantelor.
Ministerul Economiei si Finantelor (MEF) a lansat, miercuri, o emisiune de obligatiuni in euro, pe zece ani, in valoare de 750 milioane euro si cu un nivel indicativ al randamentului de 1,70 puncte procentuale peste media dobanzilor interbancare din zona euro, potrivit Reuters.
Televiziunea de stiri Vox News a primit, marti, licenta audiovizuala de la Consiliul National al Audiovizualului (CNA) si se va lansa pana la sfarsitul anului, dupa cum a anuntat, in sedinta CNA, directorul postului, Emil Jascau.
Clientii din America ai Bank of China vor putea sa schimbe yuani in SUA. Filiala new-yorkeza a bancii chineze a declarat ca schimbul se va face direct si din sucursalele Bank of China din SUA, practica deja posibila in bancile occidentale.
Eliminarea emisiunii Ora de foc de la Realitatea TV l-a nemultumit pe Sorin Ovidiu Vantu, patronul postului de stiri. La o zi dupa ce jurnalistii Oana Stancu si Adrian Ursu au demisionat de la Realitatea, Vintu arata cu degetul catre Sebastian Ghita (foto):
Raluca Moianu se intoarce la TVR 1, unde va prezenta o noua emisiune din grila de primavara a postului. Din 21 martie, Raluca Moianu modereaza, la TVR 1, Perechea potrivita, o emisiune care da sansa oamenilor de orice varsta de a-si gasi sufletul pereche.
"Sa-ti fie rusine, Mircea Badea!" Proaspat revenit din vacanta, Mircea Badea a lansat bomba la emisiunea "In gura presei" - Dan Voiculescu intrat la apa -, actiune la care patronul sau a reactionat imediat. ... Domnul Dan voiculescu a intrat la apa.
Divele Andreea Marin si Mihaela Radulescu, emisiuni la Realitatea TV PREMIERA. ... Divele Andreea Marin si Mihaela Radulescu vor avea, in premiera, emisiuni la acelasi post de televiziune, detinut de fostul sot al Mihaelei, Elan Schwartzenberg. ... o emisiune sociala si una de duminica.
Octavian ANDRONIC) S-a impamantenit in ultima vreme, mai ales de la preluarea puterii de catre coalitia PSD/ALDE, un fel de obicei.
"Ora de Vama" este proiect media independent, TV si online, care isi doreste sa arate opiniei publice, in direct din Vama Veche, adevarata fata a aceatui loc magic de pe litoralul romanesc:
Sunt o ascultatoare fidela a emisiunii Matinal, de la Smart FM, realizata cu multa pasiune de cei doi cunoscuti oameni de cultura, doi artisti unici in felul lor, care iubesc poezia si teatrul:
Claudiu Roman, fost DJ la Radio 21, a fost gasit spanzurat, vineri dimineata, in locuinta sa din Sectorul 4 al Capitalei, principala ipoteza a politistilor fiind sinuciderea.
Escaladarea terorismului, justificat prin motive religioase, in special de islam, ingrijoreaza si indigneaza prin cruzime si absurditate.
Escaladarea terorismului, justificat prin motive religioase, in special de islam, ingrijoreaza si indigneaza prin cruzime si absurditate.
Si cum "Teatrul incepe cu Caragiale", te asteptam la un spectacol clasic, dar mereu actual, plin de umor si adevar, ideal pentru iubitorii de comedie! ... Gabriel Fatu Adrian Paduraru Neculai Predica Crina Matei Razvan Ilie
Oamenii au inceput sa se teama de fiecare zburatoare, iar primarii doljeni nu au aflat pana acum ca ecarisarea pasarilor si animalelor intra in atributiile lor.
Radu Mazare s-a hotarat sa nu-si mai depuna candidatura pentru postul de vicepresedinte la nivel central al Partidului Social Democrat, preferand astfel sa nu dea vrabia din mana (Primaria Constanta) pe cioara de pe gard (sefia PSD).
Deputatul PSD Aurel Nechita a criticat ieri, in termeni extrem de duri, modul in care sefii Sanatatii de la nivel central si local administreaza criza virozelor.
Comisia parlamentara care lucreaza la introducerea votului uninominal ar putea fi desfiintata. ... Acesta este nemultumit ca, in cursul zilei de ieri, o parte din membrii comisiei nu au cazut de acord asupra variantei de vot propusa de Asociatia Pro Democratia, varianta acceptata deja de PSD, PD si PNL.
Manevre in CJ Chiar daca a trecut ceva timp de la ultima Sedinta a Consiliului Judetean, se pare ca ecourile ei inca ii bantuie pe unii consilieri.
google-analytics.com