Cautare

3700 de rezultate pentru "filmilet declaratie alin cioara la fatu in emisiune" (4.73 secunde)
In aceasta seara, de la ora 20.00, va avea loc a XIX-a editie a evenimentului concept - SOIREES DE LA MODE, cu participarea a numerosi designeri cunoscuti, specialisti din industria de fashion.
- regia Cezar Ghioca Duminica, 14 aprilie - ora 11.00 - Nepotii lui Tanase - regia Alin Gheorghisan - ora 19.00 - Lasa supararea-n hol - regia Cezar Ghioca Saptamana 15 - 21 aprilie Vineri, 19 aprilie - ora 19.00 - Aer bun!
Alin Ionescu a absolvit Artele Plastice la sectia Design Textil, in urma cu trei ani si lucreaza in domeniu, la magazinul Pictor Shop de pe Strada Orhideelor. ... Personalizez tenisi, fac tablouri la comanda si, mai nou, si arta digitala. Sunt pasionat de pictura de la zece ani.
Societatea Romana de Dermatologie (SRD) va demara si in aceasta vara o ampla campanie de informare in ceea ce priveste controlul alunitelor (nevi) si prevenirea cancerului cutanat.
Alin Nicolescu BIOGRAPHY - Medic primar dermatovenerolog - Presedintele Societatii Romane de Lasere in Medicina si Chirurgie - Secretar General al Societatii Romane de Dermato-venerologie - Presedintele comisiei de experti ai Casei Nationale de Asigurari de Sanatate - Membru al Academiei Americane de Dermatologie - Membru in Comisia de experti a CNAS privind terapiile biologice in psoriazisul sever.
Conform legii, cei care organizeaza, pe perioada starii de alerta, mitinguri, demonstratii, procesiuni, concerte sau alte tipuri de intruniri, in spatii deschise, ori intruniri de natura activitatilor culturale, stiintifice, artistice, religioase, sportive sau de divertisment, in spatii inchise, activitati interzise conform art.5 alin.(3) lit.a), pot primi amenzi de la 3.000 lei la 15.000 lei.
In temeiul art. ... 1.391/2006, publicata in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. ... La articolul 21, alineatul (1) se modifica si va avea urmatorul cuprins:
Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a prezentat joi, in Biroul permanent al Senatului, textul unui proiect de declaratie in urma afirmatiilor nevenite facute de ambasadorul SUA la Chisinau, James Pettit. Proiectul Declaratiei urmeaza a fi luat in discutie pentru a fi adoptat ca document oficial al Senatului Romaniei.
Bogdan Tiberiu Iacob) Sociologul Alin Teodorescu, directorul IMAS, face cateva dezvaluiri de-a dreptul incendiare legate de scena politica, la loc de cinste figurand ceea ce ar putea fi numit cel mai bine pastrat secret al lui Traian Basescu din ultimele 18 luni:
Unii sunt constiinciosi In timp ce unii politicieni au uitat sau, pur si simplu, au lasat pe mai tarziu completarea declaratiilor de avere, altii au fost mult mai prevazatori si nu au lasat sa se incheie anul 2007 fara a fi la punct din acest punct de vedere.
Noile reglementari au umflat lista inactivilor, de la ordinul sutelor, la cel al sutelor de mii. Ministerul Finantelor a stabilit prima lista a contribuabililor inactivi, dupa intrarea in vigoare a noilor criterii si proceduri de declarare a firmelor ca fiind inactive (prin Ordinul nr.
In limba romana exista 123 de sintagme pentru actul sexual. ... Reproducem in continuare articolul aparut pe ziuanews.ro : ... Marius Tuca face ravagii pe internet, la putina vreme dupa ce si-a anuntat intentia de a se reintoarce in presa, cel mai probabil cu un talk-show de televiziune.
Marti, 29 septembrie, la ora 12.00, la restaurantul Jaristea, va avea loc lansarea cartii DESTINE CA-N FILME (aparuta la Editura ALLFA) scrisa de jurnalista Oana Georgescu impreuna cu Iuliana Marciuc.
Amesteca in mare viteza minciuni cu jumatati de adevar intr-o ciorba aratoasa, asa incat creeaza unora senzatia: "Ba, da’ bine le mai zice !" Probabil, ati vazut macar o data cum scamatorul ii usureaza pe fraieri de bani, numai din iuteala manevrelor, la escrocheria cu numele:
Decizie CNA in cazul imaginilor cu Emil Boc dezbracat: Emisia Antena 1 va fi intrerupta zece minute, la ora de maxima audienta.
Cearta in direct dintre premierul Calin Popescu Tariceanu, invitat la o emisiune a TVR1, si presedintele Traian Basescu, continua sa faca valuri. Ceea ce s-a dorit a fi o dezvaluire a presedintelui, menita sa-l puna in dificultate pe premier, a devenit un subiect de sesizari la Departamentul National Anticoruptie.
Un blog nu prea dulce") circula unele supozitii privind starea de sanatate a presedintelui Traian Basescu, pe care le puteti citi in continuare.
"De ce nu il schimba Puterea pe Geoana de la Senat?" Senatorul PSD Ilie Sarbu a aruncat, miercuri seara, o sulita otravita in directia lui Mircea Geoana, intrebandu-se retoric, intr-o emisiune la Realitatea TV, de ce nu mai vrea puterea sa il schimbe pe Geoana de la sefia Senatului si sugerand ca ar exista un interes ocult pentru mentinerea acestuia in functie.
Monedele metalice din noua emisiune care prezinta o suprafata innegrita nu pun in pericol sanatatea populatiei, se arata intr-un comunicat al Bancii Nationale a Romaniei (BNR).
Cu toate ca ar fi trebuit sa primeasca bani vechi pana la sfarsitul acestei luni, nu toti comerciantii respecta aceasta regula. Totusi, cei care vor detine bancnote sau monede vechi le vor putea preschimba in ianuarie la orice institutie de credit.
google-analytics.com