Cautare

3700 de rezultate pentru "filmilet declaratie alin cioara la fatu in emisiune" (3.10 secunde)
Parchetul de pe langa Judecatoria Orsova a primit pe 18 mai o sesizare ca primarul Constantin Bragaru impreuna cu mai multi functionari publici, avand si calitatea de membri ai comisiei de licitatie, au aprobat achizitionarea in leasing a unor utilaje la un pret mai mare decat cel stabilit de consiliul local, fara a solicita garantia de executie si fara avizul Comitetului de Autorizare a Imprumuturilor Locale.
Primarul Craiovei, Antonie Solomon, a incercat ieri sa dreaga busuiocul in problema carutelor care circula nestingherite prin mai multe zone din municipiu. N-a reusit insa decat sa dea din nou cu oistea-n gard, din cauza juristilor din subordine, care i-au intocmit un drept la replica penibil.
Un nou scandal se prefigureaza la Consiliul Judetean Dolj, cu privire la cheltuirea banului public, dupa ce un consilier judetean a facut publice, in sedinta de ieri a forului din care face parte, amanunte ale unei recente afaceri referitoare la implementarea normativelor ISO 9001 privind managementul calitatii in aceasta institutie.
Puteti citi interpelarea in continuare.
Legea eutanasierii cainilor fara stapan este neconstitutionala Curtea Constitutionala a decis, miercuri, ca este neconstitutionala Legea referitoare la cainii comunitari, care prevede ca eutanasierea animalelor fara stapan se va putea face dupa ce autoritatile locale vor consulta populatia, relateaza Mediafax.
Catalin Predoiu, numit de Traian Basescu premier interimar Presedintele Traian Basescu a semnat, luni, dupa demisia lui Emil Boc de la conducerea Guvernului, decretul de numire a lui Catalin Predoiu, ministru al Justitiei, in functia de premier interimar.
Alin Teodorescu: Emil Boc va pierde la Cluj mai rau ca Funar Doi cunoscuti primari de sector vor pierde alegerile Alegeri locale 2012. ... Cel putin doua dintre ele vor avea loc in Bucuresti, acolo unde primari aparent eterni isi vor pierde scaunele.
Daca vreti sa aflati ce averi si ce interese au candidatii la alegerile locale din Dolj de peste doua saptamani, renuntati. ... Sau, daca nu stiati, trebuie sa va puneti pofta in cui. Aceasta situatie este valabila cel putin la nivelul judetului Dolj.
De ce va fi DEMIS Traian Basescu la referendum? Alin Teodorescu, sociologul IMAS, a explicat pentru Europa FM rezultatele sondajului care arata ca președinele suspendat Traian Basescu va fi DEMIS la referendumul din 29 iulie printr-o majoritate de voturi afirmative.
ALIN TEODORESCU, veste ORIBILA pentru PSD dupa excluderile lui Geoana, Vanghelie, Sova ALIN TEODORESCU. ... Cred ca in momentul de fata se pregateste congresul si adevarata batalie se va da inainte de congres, moment care poate conincide cu pierderea guvernarii.
Un fost deputat dezvaluie cum si-a gasit Ponta SFARSITUL in PSD: ... Andrei Radu ) Sociologul Alin Teodorescu a explicat pentru Revista22.ro unde a gresit Victor Ponta si care este motivul atacurilor lansate de fostul premier in ultima perioada: - Victor Ponta incearca sa-si isi scape pielea, atacand in toate partile.
Indiferent de marimea unei firme, pentru a-ti construi o imagine credibila în piata si în fata angajatilor, e nevoie de instrumente de relatii publice.
Furnizorul de energie electrica in Oltenia emite o singura factura pentru consumul de curent si taxa radio-TV, profitand de pozitia de monopol pe care o detine in zona.
Ieri-dimineata, la Spitalul Clinic de Neurochirurgie Prof. ... Nicolae Oblu din Iasi, s-a stins din viata Alin Ioan Tocan, fostul redactor-sef si, apoi, director al cotidianului BUNA ZIUA IASI, scrie bzi.ro. Pana sa intre in presa, Alin Tocan a fost director la doua firme.
la Policlinica pentru Sportivi din Craiova, unde a efectuat vizita medicala. ... Lotul aluministilor prezent in Banie a fost compus din:
Sosit in vara la Gaz Metan Severin, la cererea antrenorului Cosmin Bodea, Alin Bitis (foto, la minge) si-a castigat rapid locul in primul unsprezece, fiind apreciat de suporteri si de conducatori dupa primele jocuri.
Divizionara C Prometeu Craiova si-a reluat saptamana trecuta pregatirile in vederea returului de campionat, unul in care trebuie sa aiba un parcurs bun si sa revina in prima jumatate a clasamentului, lucru echivalent cu salvarea de la retrogradare.
Energia Rovinari a dispus de CSU Atlassib Sibiu, scor 96-81 (26-20, 25-24, 18-23, 27-14), intr-un joc restant din etapa a 20-a a diviziei A, si continua sa spere la calificarea in play-off Sibienii au venit la Targu Jiu fara antrenorul principal Catalin Vulc, dar au beneficiat ad-hoc de trei "aliati"
Tragatorul roman Alin George Moldoveanu a cucerit luni medalia de aur in proba de pusca cu aer comprimat 10 m, la Jocurile Olimpice de la Londra, cu 702,1 puncte.
La editia a 5-a au raspuns prezent in calitate de ospatari Daniela Gyorfy, DJ Harra Dana Neacsu, MC Geo si maestrul Alin Panaite;
google-analytics.com