Cautare

9109 de rezultate pentru "filmarea lu basescu la pitesti" (2.89 secunde)
Ponta si Antonescu spun ca USL va castiga alegerile si va guverna cu sau fara Basescu presedinte Liderii Uniunii Social Liberale, Victor Ponta (PSD) si Crin Antonescu (PNL) au raspuns, marti seara, la Antena 3, afirmatiilor presedintelui Traian Basescu cu privire la faptul ca USL nu va putea primi guvernarea chiar daca obtine 51% la alegerile din 2012 decat daca cele doua formatiuni fuzioneaza.
SI DE CE BASESCU SE ADAPTEAZA CU PONTA UPDATE. Premierul a intrat telefonic la Antena 3 si Razvan Dumitrescu n-a ratat ocazia sa-l intrebe de suspendare. ... E conciliant la maximum, vrea reactii institutionale.
Basescu a incalcat CONSTITUTIA • SUSPENDAREA LUI BASESCU: De cate voturi mai are nevoie USL Uniunea Social-Liberala a depus, miercuri, cererea de suspendare a presedintelui Traian Basescu.
Convorbirea telefonica dintre Traian Basescu si cancelarul german, Angela Merkel, a ridicat multe semne de intrebare in mediul politic din Romania. Jurnalistul Eugen Zainea realizeaza o analiza a ultimelor reactiiavute de Merkel cu privire la aceasta zona a Europei si incearca sa descifreze implicatiile acestor miscari la nivel geopolitic.
Doar o minune il mai salveaza pe Basescu (Autor:
Breaking news-uri pentru inselarea telespectatorilor Televiziunile de stiri ii fac campanie mascata lui Traian Basescu In ultimele zile asistam la o escaladare a pacalirii romanilor. In programele informative ale televiziunilor de stiri sunt prezentate declaratii politice electorale ale lui Traian Basescu sub forma unor stiri.
voxpublica.realitatea.net:Basescu din lacrima. ... Mihai Gotiu) Da, precum in frumoasele noastre basme, Traian Basescu s-a nascut presedinte dintr-o lacrima.
CUM RAMINE CU BASESCU Intrebarea a fost simpla - daca avem un Vlad Dracul zis Tepes, un Mihai Viteazul, sau un Ferdinand Intregitorul, cum va ramine in istorie Traian Basescu ? Dupa aceste etichete, putem sa intelegem mai bine care este imaginea lui Traian Basescu azi in societatea romaneasca.
"Basescu da foc Romaniei.
Dan Diaconescu, marele pierzator al referendumului Politologul Bogdan Teodorescu apreciaza, intr-un interviu acordat DeCeNews, ca nu este posibila o coabitare intre USL si Traian Basescu, iar acesta va porni un razboi de uzura cu tandemul Antonescu-Ponta.
IUBITI-L PE BASESCU! Eu il iubesc pe Basescu, nu basistii. ... Eu il iubesc pe Basescu, fiindca e aproapele meu, chiar daca posedat de diavol. Eu il iubesc pe Basescu, nu basistii. Basistii il lauda pe Basescu, adica il stimuleaza sa se dea dracului la nesfarsit.
Este si cazul lui Traian Basescu, un politician despre care nu se poate spune ca ascensiunea s-ar fi petrecut "sub protectie de fuste". ... Oficial, intra "sub aripa" lui Traian Basescu in anul 2000, cand a fost numita director de cabinet al Ministrului Transporturilor, Traian Basescu.
Presedintele Traian Basescu a organizat, miercuri seara, o conferinta de presa-fulger in care a scos la iveala biletul trimis de premier. Basescu a precizat ca raportul si cardul de corespondenta i-au fost trimise de Tariceanu in prima parte a anului 2005, prin el propunandu-i un parteneriat cu oligarhiile romanesti.
Ea critica esecul lui Geoana la prezidentiale dar si atitudinea sa din partid. Anca recunoaste fraudarea alegerilor, dar cei care au fraudat sunt de la PSD, voturile nule renumarate in favoarea lui Basescu fiind dovada.
In municipiul Pitesti au fost decupate trei colegii uninominale, ficare avand arondate si doua commune.
Analiza cuprinde datele furnizate de retelele de hipermarketuri Carrefour, Real, Auchan, Cora, Kaufland, Pic, operatorii de supermarketuri Billa, Spar, Mega Image, La Fourmi, G'market, Interex, Artima, magazinele cu profil de discount Penny Market, Plus Discount, Profi, miniMax si operatorii cash&carry Metro si Selgros.
Astazi, reteaua PROFI s-a extins la 283 de magazine prin inaugurarea la Pitesti, Jud. ... Amplasat la parterul unei cladiri de pe Str. ... In momentul de fata, in Arges activeaza 11 magazine PROFI din care 7 in Pitesti si cate unul in Costesti, Campulung Muscel, Mioveni si Topoloveni.
Fostii presedinti - si actuali disidenti ai PNL, Theodor Stolojan si Valeriu Stoica, au prezentat ieri, la Pitesti, o noua platforma-program pentru relansarea liberala. La eveniment au participat Raluca Turcan, Cristian Boureanu si Radu F.
Contractul de reparatii la A1 ar trebui sa intre in atentia Directiei Nationale Anticoruptie, deoarece firma castigatoare oferea pret dublu pentru derularea lucrarilor, fata de concurenta, a spus marti Calin Popescu-Tariceanu.
Prefectul de Dolj va emite ordinul de suspendare a primarului Craiovei, Antonie Solomon, dupa ce magistratii Curtii de Apel Pitesti au respins luni recursul lui Solomon.
google-analytics.com