Cautare

447 de rezultate pentru "fete curve" (3.28 secunde)
"Avem curve, betivi, puturosi. Puturosi cati vreti. Stiti ce inseamna puturos, nu? Lenes. Pai, haide sa vedem cum ii tratam pe astia", a declarat intr-un interviu oficialul guvernamental.
"Atunci, directia Somalia si piraterie profesionista cu sange adevarat si curve ieftine!" Nu ca la guvernare ca a trebuit sa le puna ministre, prefecte, deputate si toate cele...
Ce-ati zice de niste "lagare" de munca, in care cohorta de curve virgine din PDL sa faca, macar acum, cunostinta cu realitatile politicilor lor bezmetice?
pana la proba contrarie, suntem colegi cu totii, oameni onesti, hoti, curve, spagari, crudute, saltimbanci. Fara voci critice si obiective, care sa spuna raspicat ca "asa ceva nu se face", ziaristii tineri ne vor intreba fara sa clipeasca si fara sa-si dea seama de grozavia intrebarii:
Sa accepte ca omul mai si minte, mai si fura, mai face cate un avort, se mai duce la curve, sau chiar se sinucide, daca are chef, ce mare lucru, doar nu mai suntem in Evul Mediu.
Literatura e la pamant, cinematografia romaneasca premiata dincolo vorbeste numai despre avorturi si curve, tare patologice. Dom'le, da nu gasesti lucruri de sensibilitate, de vocatie, care pot aduna in jurul tau acea afinitate cu celalalt?
Textele sunt vai de mama lor, despre bogati, saraci, curve, fericire si cat iubeste nu stiu cine pe nu stiu care.
De ani de zile, curve de pe linia de centura a politicii imbraca hainele albe ale inocentei! Piei drace! https://mirceabatranu.wordpress.com/2015/01/30/de-ce-nu-va-putea-noul-pnl-sa-ia-puterea/
E pacat ca, din cauza unor astfel de exemplare, romancele si-au primit titulatura (pe plan extern) de curve, tot la fel cum romanii in general sunt hoti…prejudiciind imaginea intregii natii romane.
Un adevarat circ, o mizerie cu politicieni in rol de curve (sau invers) care isi arata fata buboasa in fiecare zi, de parca nu ar fi suficient celelalte dureri:
chiar nu va este jena cat sunteti de curve? Chiar daca sunteti asa, am sa ma abtin sa va dau...
Dar, revenind, la comentariile postate, cuvantul de ordine (din cele blande chiar!) folosit pentru a caracteriza cel mai bine politicienii democrati sau liberali, sau conservatori, ori social-democrati, este "curve".
Stam si privim atat de multe curve la televizor incat ne murdarim intelectual si noi, asa ca... diferenta se poate face altfel, la locale, la parlamentare.
Una dintre fete a iesit fara sa spuna nimic, insa celelalte trei au inceput sa se certe si sa vorbeasca urat. ... Una dintre fete, insa, a acceptat sa iasa in oras cu el!
In favoarea surorii sale Helene va duce, cu o furie sporita, lupte care isi vor da roadele, mai ales cind va obtine posibilitatea de-a o indruma pana la bacalaureat, impotriva dorintei mamei lor, care spera sa scoata macar o singura buna burgheza, din doua fete!bSimone insasi s-a pomenit ca i s-a interzis, la vremea aceea, candidatura ca studenta la Scoala Normala Superioara si frecventarea cursurilor de filozofie de la Sorbona!
Dupa ele pe ecran au aparut mai multe fete: ... Deasupra lui se vedeau clar alte doua fete. Una era albastra si privea intens catre Tamara.
Babele care, pe cand erau fete, n-au avut dosar bun si n-au mai facut liceul ori vreo scoala mai inalta. ... Mai sunt ele fete mari cu obrajii rumeni?
fostul local al Liceului de fete Sf. ... Localul fostului Liceu industrial de fete, inaugurat in anul 1941 si unde astazi functioneaza Inspectoratul scolar judetean.
Fara sa clipeasca, seful guvernului italian a explicat ca pur si simplu vrea fete noi la Parlamentul European. Tinerele i-au multumit public pentru aceasta sansa cu orice ocazie.
Cred ca nici 20% dintre oameni nu se vor duce sa voteze pentru ca s-au saturat de aceleasi fete in politica. ... Cred ca nici 20% dintre oameni nu se vor duce sa voteze pentru ca s-au saturat de aceleasi fete in politica.
google-analytics.com