Cautare

1471 de rezultate pentru "femei" (9.10 secunde)
Femei simple, femei complicate, femei cochete, femei bogate, femei. ... Acest lucru inseamna ca, pana voi termina eu de citit acest text, cateva zeci de femei vor fi trait deja teroarea unei agresiuni fizice, verbale sau sexuale din partea celui cu care isi impart viata.
Motorul de cautare online Google sarbatoreste Ziua Internationala a Femeii, incepand de vineri, 7 Martie 2014, printr-un logo interactiv, care include o inregistrare in care femei de diferite rase si nationalitati transmit "La multi ani!" persoanelor de sex feminin din intreaga lume.
in primul rand el trebuie sa-si armonizeze starea cu aceea a femeii." Su-nu-ching Frigiditatea este starea unei femei care se confrunta cu dificultati in atingerea orgasmului si chiar in perceperea senzatiilor placute in timpul unei intalniri amoroase.Punctul de vedere real este insa mai trist.
Statistici ingrijoratoare in ceea ce priveste incidenta bolii in randul romancelor care locuiesc in mediul rural Cu ajutorul voluntarilor de la Societatea Studentilor in Medicina din Bucuresti (SSMB), 1.129 de femei din sapte judete (Bacau, Buzau, Brasov, Arges, Valcea, Gorj si Mehedinti) au fost consultate clinic in perioada octombrie - decembrie 2016.
Afla totul despre afrodisiacele pentru femei Inca din antichitate se cunostea efectul pe care unele arome le au asupra simturilor. ... Iar daca vrei ca sotia ta nu-ti va spune nu, trebuie sa afli totul despre afrodisiacele pentru femei.
La eveniment, organizat de EximBank SA, impreuna cu asociatia oradeana "Femei pentru Femei", au participat Ana- Maria Mihaescu - sefa Misiunii IFC in Romania si Moldova, Maria Sandor - consilier presedinte EximBank SA, Lucia Marusca, directoarea Directiei Generale pentru Gestionarea Fondurilor Comunitare, si Lucia Varga, secretar de stat in Ministerul Mediului si presedinta asociatiei "Femei pentru Femei", alte personalitati ale comunitatii bihorene.
Despre femei, sex si feminism - Carrie L.
Femeia prezinta mai multe episoade de depresie si anxietate, inclusiv mai multe suiciduri ca urmare a depresiei, consecintele bolilor cu transmitere sexuala pot fi mai serioase la femei si exista boli care afecteaza in special femeile, cum ar fi osteoporoza.
Intre anii 1966-1989, interdictia de a face avort a dus la moartea catorva mii de femei. ... Cu alte cuvinte, aceste femei au nascut in 3-5 ani un numar de copii pe care in conditii normale i-ar fi nascut intr-un interval de 1o-12 ani.
Adica daca am 5, 10, 11 nu trebuie sa am doi si jumatate femei sau trei si jumatate femei. ... "Daca vrei sa obtii o promisiune, adreseaza-te unui barbat, daca vreti sa obtii o certitudine, adreseaza-te unei femei!" Minodora Cliveti: ... institutii in care nu exista femei.
Acestia si-au evoluat dorinta de a fi cu diferite femei deoarece pentru ei este foarte usor sa se reproduca (un act sexual fata de 9 luni de sarcina la femeie) si astfel sa raspandeasca cat mai multi descendenti, posibil fiind programati sa se imperecheze cu cat mai multe femei.
unele probleme de diagnostic la femei comparativ cu barbatii, sustine un studiu efectuat in SUA, publicat recent in revista Global Heart, editia online, cu titlul "Coronary artery disease in women". ... Totusi, la femei, diagnosticul de infarct comporta cateva aspecte esentiale.
La femei: ... Magda Marincovici) Bolile cardiovasculare ucid de opt ori mai multe femei comparativ cu cancerul de san. ... De asemenea, cardiologul Mounier-Vehier spune ca la femei simptomele infarctului sunt atipice. ... Acesta este considerat factorul care a determinat explozia bolilor cardiovasculare la femei.
Desi pare incredibil, in Germania traiesc peste 20.000 de fete si femei, victime ale mutilarii genitale, conform unor statistici, realizate de organizatia nonguvernamentala Terre des Femmes. Iar dincolo de trauma psihica pe care o traiesc aceste femei, tratamentele consecintelor de natura fizica par inca dificil de realizat.
Organizatia de Femei a Partidului Social Democrat din Romania a participat, la finele saptamanii trecute, la Conferinta Anuala a PSE (Partidul Socialistilor Europeni) -Organizatia de Femei, ce a avut loc la Copenhaga.
Conform statisticilor multe femei intarzie din ce in ce mai mult sa devina mame, fie din cauza carierei, pentru ca nu gasesc partenerul potrivit sau vor sa creeze un context cat mai potrivit inainte nasterii unui copil, ajungand astfel sa devina mame chiar si la 40 de ani.
Daca in jurul nostru nu exista femei conectate la feminitatea lor, nu vom avea un model demn de urmat, care sa ne initieze in tainele feminitatii.
Daca in jurul nostru nu exista femei conectate la feminitatea lor, nu vom avea un model demn de urmat, care sa ne initieze in tainele feminitatii.
Daca in jurul nostru nu exista femei conectate la feminitatea lor, nu vom avea un model demn de urmat, care sa ne initieze in tainele feminitatii.
In ceea ce priveste clasamentul celor mai bogate femei, trei nume cunoscute domina primele cinci pozitii, chiar daca in ordine diferita, in functie de optiunile celor de la Forbes si Capital.
google-analytics.com