Cautare

1689 de rezultate pentru "femei goale" (2.75 secunde)
Acest lucru conduce la faptul ca din ce in ce mai multe femei se confrunta cu intrebari care implica sarcina si asupra fertilitatea dupa ce a fost diagnosticat cancerul de san.
Studiile indica o convergenta a rolurilor parentale, o distributie mult mai egala a muncii domestice intre barbati si femei. ... Acum sute de ani, monogamia reprezenta un sistem impus pentru a controla reproductia unei femei, menit sa asigure raspunsuri clare la intrebarile:
Daca ai de gand sa critici iubitul, sotul sau copilul unei femei din Berbec ai face bine sa-ti pui armura, caci va deveni extrem de taioasa si va face remarci personale si usturatoare cand vei incerca sa retezi aripile viselor ei.
Cele mai bune si cele mai rele femei dupa zodie Reactiile si obiceiurile personale ale femeilor sunt influentate de zodii. Potrivit astrologilor, influenta pe care o au astrele, cand vine vorba de personalitatea unei femei, este foarte mare.
Senatorul PD Cornelia Cazacu a anuntat la Mangalia infiintarea grupului de lucru al femeilor parlamentare, organism ce le cuprinde pe cele 37 de femei deputat si 14 femei senator, transmite NewsIn.
Ideea a fost lansata de catre liderii PD in primele zile ale Scolii de Vara a Organizatiei de Femei a partidului, desfasurata la Costinesti.
La jumatatea lui septembrie, mai multe femei au trimis o sesizare conducerii CNCD, nemultumite de remarcile pe care Gigi Becali le-a facut la adresa femeilor in cadrul unei emisiuni.
Organizatia de femei a filialei Judetene a Partidului Democrat Liberal Galati a avut ieri o actiune de informare intitulata "Sanatatea femeii - sanatatea familiei", care a avut ca punct terminus informarea femeilor privind riscurile aparitiei cancerului de col uterin sau mamar si necesitatea de a se prezenta la medic pentru a-si face investigatii din timp.
Norica Nicolai, vicepresedinte al PNL, a declarat vineri ca sase candidati PNL pentru functia de primar in municipii resedinta de judet sunt femei, aratand ca majoritatea vor intra in turul al doilea, ceea ce dovedeste ca electoratul doreste lideri care sa dea garantia onestitatii.
La un moment dat, presedintele a intrebat un grup de salariate care este procentul de femei angajate la Upetrom. "De pe scena am vazut ca sunt cam 30% femei in public", a precizat Basescu, salariatii raspunzand ca acest procent este cel corect.
Pe langa faptul ca in ziua alegerilor s-au oficiat si patru casatorii (in conditiile in care biroul electoral ar trebui sa fie o institutie de siguranta maxima, iar accesul ar trebui drastic limitat), proprietarii imobilului s-au gandit ca este bine ca toaleta de femei sa stea inchisa pe toata durata zilei.
Maria Stavrositu va fi prezenta la reuniunea APCE in calitate de parlamentar de referinta pentru Romania, in conditiile in care este secretar al Comisiei pentru egalitate de sanse intre femei si barbati, din Camera Deputatilor, se arata intr-un comunicat remis redactiei.
Democrat-liberalul a implinit 43 de ani, dar, cu toate ca este in floarea varstei, s-a bucurat mai ceva ca un adolescent la majorat atunci cand 50 de femei, angajate ale institutiei pe care o conduce, l-au pupat. "In viata mea nu m-au pupat atatea femei intr-o singura zi!
Vicepresedintele PNL Norica Nicolai l-a criticat, duminica, pe Traian Basescu pentru faptul ca in mandatul sau de presedinte, care se incheie peste o luna, a promovat in politica doar "femei care au facut rau Romaniei". ... "Presedintele Basescu vorbea sambata despre femei si spunea ca le-a promovat.
Nemultumirile lor sunt legate de cresterea varstei de pensionare la femei, dar si de pastrarea punctului de pensie la 39% si majorarea penalizarilor impuse in cazul pensionsrilor anticipate.
Conform acestui act normativ, varsta de pensionare va fi atat pentru femei, cat si pentru barbari de 65 de ani.
"Sunt convinsa ca multe din aceste femei ar face treaba mult mai buna ca multi barbati in fruntea partidului.
Doar ca acolo exista un anume model cultural care accepta de multa vreme ideea egalitatii dintre barbati si femei. ... modelul cultural discriminatoriu in ceea ce le priveste pe femei, ca urmare a ne-asimilarii pe fond a principiului democratic al egalitatii in drepturi si obligatii.
In acest sens, europarlamentarul PSD, Rovana Plumb, a subliniat in plenul Parlamentului European, importanta reducerii diferentelor salariale intre femei si barbati, atragand atentia asupra persistentei in Uniunea Europeana a acestei diferentieri nejustificate."Recentele demonstratii de la Ljubliana au readus in prim plan subiectul diferentelor salariale care exista intre femei si barbati, ca factor nativ in realizarea dezideratului de coeziune sociala", a declarat eurodeputata social-democrata, precizand ca "desi am realizat progrese importante, la nivelul Uniunii exista o diferenta salariala de 15%, iar in Romania de 13%".
Una dintre intrebarile cele mai frecvente ce sunt puse psihologilor este aceea daca se pot iubi doua femei in acelasi timp si daca situatia este mai putin grava in cazul in care una dintre cele doua este o amanta virtuala, cunoscuta si frecventata doar pe Internet.
google-analytics.com