Cautare

1689 de rezultate pentru "femei goale" (2.61 secunde)
Deputatii din partidele de opozitie au ajuns ieri la un amendament comun in cadrul Legii pensiilor, care prevede ca varsta de pensionare va fi de 60 de ani pentru femei si 64 de ani pentru barbati.
Acesta prezinta mai multe femei, din mai multe tari, din diferite etnii care profeseaza sau care viseaza la o anumita cariera. ... De-a lungul anilor, Google si-a modificat logoul pentru a aduce un omagiu unor femei celebre din stiinta, sport, arte, tehnologie etc.
Un studiu recent a indicat faptul ca 1 din 5 femei nascute in 1969 nu au devenitmame, fata de 1 din 9 in 1942.
- Vorbele veninoase ale unei femei geloase sunt mai otravitoare decat coltii cainilor turbati. ... - Cat de greu ii este unei femei sa pastreze o taina! ... - De ce nu pot barbatii zamisli, far' cu femei / Sa se uneasca in creatie?
Astfel, anual, in tara noastra, mor 2000 de femei din cauza cancerului de col uterin si alte 3.000 de femei isi anunta familia ca au fost diagnosticate cu acest tip de cancer. ... De asemenea parteneriate e mare nevoie pentru salvarea vietii multor femei de cancerul de col uterin.
Foarte multe femei moderne se confrunta cu dificila alegere intre cariera si familie, ajungand sa renunte la prima pentru a putea avea un copil cat nu au depasit inca varsta de 30 de ani, de teama manifestarii unor probleme de fertilitate dupa aceasta varsta.
Subiectul mi s-a parut interesant, tinand cont de faptul ca aceasta afectiune este prezenta in viata multor femei si isi pune amprenta negativa asupra calitatii vietii de familie si a vietii sexuale a femeilor.
Cu alte cuvinte, muzica le facea pe femei sa nu isi dea seama cat de mult se imbatasera. Studiul a fost efectuat pe 45 de femei cu varste cuprinse intre 18 si 28 de ani.
a muncit toata viata ca o roaba, nu va avea o pensie si nimeni nu va plati pentru nefericirea acestei femei..." Sunt doua cazuri reale. ... una din trei femei a fost batuta, fortata sa faca sex sau abuzata de-a lungul vietii;
Cancerul ovarian este diagnosicat anual la aproximativ un sfert de milion de femei din intreaga lume. ... In fiecare an, aproape un sfert de milion de femei din intreaga lume primesc diagnosticul de cancer ovarian.
6 recomandari bazate pe stiinta - continuare - Ce se poate spune insa despre aspectele care ii fac pe barbati sa fie considerati atragatori fizic de catre femei?
Este ceea ce au observat cercetatorii de la Mayo Clinic in timpul testelor efectuate pe un esantion format din 38 de femei bolnave si 28 de femei sanatoase.
Cancerul ovarian reprezinta 4% dintre toate tipurile de cancer la femei, dar are cel mai rau prognostic", a mai spus expertul pentru Webmd.com. Studiul si rezultale sale Cercetarea cuprins 212 de femei cu varste de 40 si peste 40 de ani care fusesera diagnosticate cu cancer ovarian.
Dintre cei 3000 de respondenti, peste 20% dintre femei au recunoscut ca au fost infidele. Un alt sondaj facut de AskMen.com sustne aceasta tendinta, deoarece 5% dintre femei au recunsocut ca si-au inselat partenerii, comparativ cu 3% dintre barbati.
Doua studii publicate in 2010 in Statele Unite au aratat legatura directa dintre greutatea unei femei si sansele de a ramane insarcinata. ... In plus, ovulele provenite de la femei supra sau sub-ponderale nu au aceleasi sanse de reusita in cazul unei proceduri de reproducere asistata.
Avand in vedere ca obezitatea este considerata o cauza principala a infertilitatii la femei, expertii spun ca adoptarea unei diete cu mai putine calorii poate determina o crestere a fertilitatii.
Femeile din tara noastra au aceleasi drepturi, sunt egale in drepturi cu barbatii.Guvernul condus de doamna premier Viorica Dancila, si-a fixat ca prioritate asigurarea efectiva a egalitatii de sanse intre femei si barbati.Chiar saptamana aceasta, la Senat a fost adoptat un proiect legislativ, aflat in dezbaterea parlamentara, care stipuleaza ca institutiile si societatile de stat si private cu peste 50 de salariati vor putea desemna un angajat propriu sau sa angajeze un expert, cu rol specific de a se ocupa de egalitatea de sanse intre femei si barbati.Acesta va avea urmatoarele atributii, precum:
iar pentru femei - de la 59 de ani la 63 de ani, in intervalul ianuarie 2011 â€" ianuarie 2030. Stagiului minim de cotizare creste de la 13 ani la 15 ani, atat pentru femei, cat si pentru barbati, in intervalul ianuarie 2011 â€" ianuarie 2015.
Am sustinut de multe ori ca, sub nicio forma nu condamn relatiile mai putin oficiale care iau nastere intre femei si barbati care nu sunt liberi, iar in plus, indiferent cat de mult ne-am dori sa ignoram acest fenomen, totusi se intampla si as spune ca destul de des.
N-am inteles niciodata de ce te santajeaza unele femei cu pasarica. ... 2 Face omul glume despre femei, femeile rad, iar masculii beta se oparesc la clitoris si trimit mesaje veninoase pe Facebook.
google-analytics.com