Cautare

1688 de rezultate pentru "femei goale" (3.00 secunde)
O poveste, destul de ciudata, ne spune ca, odata, un copil a spart o piatra cu mainile goale; ... Intr-o alta zi un alt copil a spart o piatra cu mainile goale.
Pe 23 februarie, politistii au facut o perchezitie in apartamentul tanarului din Valea Rosie, unde au gasit o instalatie din inox artizanala, mai multe sticle goale de J&B cu banderole fiscale, 80 de litri de alcool dublu rafinat si 20 de litri de esente, coloranti si arome folosite la producerea bauturilor alcoolice.
Pentru romani, a visa bani insemna ca vei avea parte de multe vorbe, ca vei fi ametit cu vorbe, ca vei auzi multe vorbe goale.
Cu ocazia evenimentului, presedintele PNL, premierul Calin Popescu-Tariceanu, a precizat ca si-ar dori sa existe un numar cat mai mare de femei in politica si a enumerat printre calitatile femeilor abnegatia, perseverenta si capacitatea intelectuala.
Noua strategie cere implicarea mai accentuata a organizatiilor de femei si tineret in activitatile politice si sociale, tema discutata la Constanta in prezenta senatorului Cristian Diaconescu, purtatorul de cuvant al P.S.D., si a Iasminei Parvulescu, vicepresedintele la nivel central al organizatiei de femei al fostului partid de guvernamant.
Presedinta Organizatiei de femei a PSD Bistrita-Nasaud, Adriana Pana, a cerut ieri demisia Rovanei Plumb din functia de lider al Organizatiei de Femei a PSD, motivand ca aceasta face parte din categoria celor "frustrati din conducerea partidului care dau lovituri sub centura".
Liberalii se delimiteaza de declaratiile lui Orban, iar mai multe organizatii de femei cer sanctionarea drastica a acestuia. ... O replica dura vine din partea Organizatiei de femei a PD Mures, care cere demiterea lui Orban din toate functiile administrative.
Astfel au fost facute o serie de studii universitare care au culminat cu o carte a lui Adorno care pretindea ca leaga credinta traditionala privind morala sexuala, relatiile dintre barbati si femei cu chestiuni care demonstrau sprijinul familiei fata de fascism.
Cele doua femei au vorbit un timp; ... Ambele femei s-au ridicat, crezand ca cineva a aruncat din tren un obiect aprins. ... Cel inalt s-a separat de ceilalti si s-a indreptat spre cele doua femei.
Organizatia de femei a PD Bucuresti a sarbatorit, cu trei zile in avans, "9 Mai, Ziua Europei" prin discursuri feministe, flori, diplome, sampanie si mancare pregatita de un barbat.
Anual, peste 10 000 de femei din Romania sunt diagnosticate cu cancer de san, iar mortalitatea a ajuns de aproape 27%.
3 din 4 bolnavi sunt femei. ... Afectiunea poate aparea la orice varsta si este intalnita mai des la femei. ... Frecventa mai mare la femei ridica si problema rolului factorilor hormonali. ... Boala apare mai des la femei, in perioada cand individul este activ profesional.
De aceea, doar in perioada fertila, organismul tau are nevoie” de spermatozoizi (iti amintesti ca am vorbit in articolul Ciclul menstrual ca nu conteaza care sunt intentii si dorintele unei femei, organismul acesteia se pregateste in fiecare ciclu de o posibila sarcina).
Femei din toate limbile, uniti-va! ... femeile au voie, conform dictionarului, sa studieze in vederea obtinerii unor titluri stiintifice sau profesii bine cotate in calitatea lor de femei dar nu le pot detine sau practica decat ca barbati!
Poate sa reprezinta intriga si barfa, chiar tradare din partea unei femei apropiate, mai ales daca visezi ca pisica neagra este a ta. ... - atingand-o- intentiile egoiste ale unei femei sunt inlaturate; ... - torcand- siretenia unei femei ne cam insala;
Organizatia de Femei a PD-L si-a desemnat sambata membrii Biroului Permanent National, care va fi condus de Sulfina Barbu in functia de presedinte, secondata de doi prim-vicepresedinti, Oana Badea (ex-PD) si Gabriela Petre (ex-PL-D), deputatul Gratiela Iordache fiind secretar general.
Desi Partidul Alternativa Ecologista nu s-a numarat printre formatiunile politice cu cele mai multe femei care candideaza pe listele pentru Consiliul Judetului sau pentru Consiliul Local, presedintele acestui partid, Ion Stefan, a tinut sa accentueze ca nu aceeasi este situatia la nivelul intregului judet.
Organizatia de femei a PDL va cere conducerii partidului sa propuna trei reprezentante intre primii 12 candidati pe lista pentru Parlamentul European a declarat ieri deputatul democrat-liberal de Constanta Maria Stavrositu.
Conducerea organizatiei de femei a PSD Arad a anuntat ca isi manifesta dezaprobarea fata de viziunea asupra statului femeii a candidatilor la alegerile prezidentiale, Traian Basescu si Crin Antonescu, tema abordata de cei doi in dezbaterea electorala, organizata, sambata, la Cluj.
"Decenta ar trebui sa va spuna ca un barbat care are trei femei in casa le respecta. ... Petrescu a confirmat ca marinarul Basescu era pasionat de femei, avind cate o iubita in fiecare port: ... Pana unde poate merge umilirea unei femei? ... "Pana unde poate merge umilirea unei femei?
google-analytics.com