Cautare

1689 de rezultate pentru "femei goale" (3.11 secunde)
Eu trag concluzia ca tefelistii nostri sunt cam grei de cap, desi au tartacutele goale! ... Parea victorios, de parca tocmai terminase de construit, de unul singur si cu mainile goale, Casa Poporului!
M-am straduit sa descopar, dincolo de schemele artificiale, de cliseele stridente, de caravanele de vorbe goale, un pasaj, un rand macar de creatie autentica.
Din 24 aprilie, Sport.ro a lansat primul jurnal sexy de stiri din Romania - "Goluri si goale!" Cate doua super prezentatoare in fiecare editie vor demonstra de ce stirile sunt mai mult decat apetisante - in timp ce telespectatorii vor asculta cele mai mondene stiri, "sarea si piperul" in sport, fetele isi vor dezvalui formele.
Cifrele goale nu spun nimic profesorilor care luna de luna ramin cu portofelele goale, leafa lor fiind de mult timp inferioara banilor de buzunar pe care ii primesc copiii de bani gata de la parinti.
Presedintele PSE, Poul Nyrup Rasmussen, si Jan Marinus Wiersma, vicepresedinte al formatiunii, au apreciat ca rezultatul alegerilor locale arata ca "romanii au inteles ca dreapta romaneasca a adus numai dezamagire si promisiuni goale de continut, fie prin populism, scandaluri sau ineficienta".
Paslaru spune ca Galatiul avea nevoie de un astfel de protocol intre cele doua institutii pentru ca, desi exista inca parcari goale in dreptul unor institutii, multi galateni prefera sa-si lase masinile pe unde apuca.
La exact o luna de cand liderul liberal Crin Antonescu declara cu emfaza ca "vacanta parlamentara pe timpul campaniei electorale nu are niciun fel de justificare", motiunea de cenzura initiata de PNL a fost citita in fata unei sali aproape goale, din care lipseau foarte multi parlamentari liberali, aflati in plina campanie electorala.
In cursul zilei de ieri, situatia traficului pe canale indica faptul ca se aflau in mars spre Cernavoda convoaiele "Bondar 96" (cu 4 barje goale) si "11 Iunie" (cu o barja goala).
Una peste alta, gospodinele vor fi nevoite sa-si dramuiasca fiecare banut pentru a cumpara din toate cate putin si pentru a fi sigure ca la iarna nu vor ramane cu camarile goale.
În ciuda faptului ca exista o nevoie destul de mare de locuinte, majoritatea noilor apartamente sunt goale. Aceasta tendinta se manifesta în special în Capitala, unde, potrivit unei companii poloneze de consultanta imobiliara, mai bine de jumatate din apartamentele din noile ansambluri finalizate în 2007 sunt înca goale.
În ciuda faptului ca exista o nevoie destul de mare de locuinte, majoritatea noilor apartamente sunt goale. Aceasta tendinta se manifesta în special în Capitala, unde, potrivit unei companii poloneze de consultanta imobiliara, mai bine de jumatate din apartamentele din noile ansambluri finalizate în 2007 sunt înca goale.
Multi administratori de firme s-ar putea alege cu dosare penale.Aproximativ 120 de societati mici din Dolj si-au lasat angajatii cu conturile de pensii administrate privat (pilonul II) goale.
S-au legat atat de strans de bancile si institutiile internationale ale Apusului incat s-au trezit ferecati, si sistematic despuiati, dezafectati, trimisi la vatra cu mainile goale. ... "De ce cu mainile goale?
Conform www.money.ro, mi de apartamente noi stau goale si mii de proprietari isi cauta cumparatori pentru locuintele comuniste.
Min 120 - FINALUL MINUTELOR DE PRELUNGIRE, URMEAZA LOVITURILE DE DEPARTAJARE Min 116 - Robben bate slab o lovitura libera, Cech retine fara nicio problema Min 111 - Lahm a centrat pentru Gomez, acesta a trimis spre poarta goala cu pieptul, dupa care Luiz a degajat balonul catre Luna Min 108 - Olic recentreaza in fata portii goale pentru Van Buyten, dar belgianul nu a inteles intentia si a lasat mingea sa se scurga pe langa tinta Min 106 - A INCEPUT CEA DE-A DOUA REPRIZA DE PRELUNGIRI Min 105 - FINALUL PRIMEI REPRIZE DE PRELUNGIRI Min 103 - Torres centreaza in fata portii pentru Drogba, dar Lahm respinge in ultimul moment Min 97 - Van Buyten reia din vole, dar e blocat de Luiz Min 96 - SCHIMBARE BAYERN:
Cat timp batrana isi plimba cele trei galeti de plastic goale pe care, vezi Doamne, le vinde (sunt pretextul ei pentru a masca o cersetorie nuda), inseamna ca nimic nu s-a clintit pe Terra. ... Tiganca Eugenia nu se mai vede, cu saracia ei turnata in trei galeti goale.
Aceasta asa numita lege a preventiei este, in esenta, un pretext pentru blocarea accesului asiguratilor la tratamentele gratuite din programele nationale existente si reorientarea fondurilor catre promovarea sanatatii si educatia pentru sanatate â€" vorbe mari, insa goale de continut.
Dupa sanctiunile economice impuse de intreaga lume, Rusia resimte din plin, iar astfel ca magazinele alimentare au acum rafturile goale, iar putinele produse ce inca se vand au preturi uriase.
Politica vorbelor goale, cam asta este la Craiova de cativa ani, iar multi au cazut in aceasta plasa mititica... ... Este consecinta, cum spuneam, a politicii vorbelor goale.
Mii de Paturici au aparut ca ciupercile dupa ploaie in ultimul deceniu si jumatate, insusindu-si cu aproximatie metodele celui ce si-a inceput ascensiunea rezemat de stalpul de la intrarea in casa marelui postelnic, cu picioarele goale in " niste iminei de saftian..., care-si pierdusera coloarea din cauza vechimei".
google-analytics.com