Cautare

1688 de rezultate pentru "femei goale" (4.27 secunde)
Invingatoarea probei de semimaraton femei, categoria internationala a fost Meringor Delvine Relin din Kenya terminand cursa in 01.09.53 urmata de catre ugandeza Chekwel Juliet cu timpul de 01.11.47, pe locul doi si de Wolkeba Asmeraworc B Pekele din Etiopia pe locul trei cu 01.14.38.
"Sanii unei femei ii dezvaluie caracterul exact ca si zodia din care face parte". ... "Aceste femei iubesc mancarea si le place sa fie admirate si rasfatate. ... "Aceste femei mustesc de viata si nu le este teama sa se ia singure in balon. ... Aceste femei sunt fidele.
Recent, la Hellen Concept Store, a avut loc loc un eveniment de lansare a unui tanar talentat care creeaza doar fuste midi pentru femei. Alex Ciobanu este tanarul care imbraca doar femei. ... Cei doi s-au asociat in aceasta afacere si fac aceste fuste midi pentru femei din pasiune.
Povestea lui Alex Ciobanu este una obisnuita, ii place industria fashion si adora sa vada femei in fuste midi. ... Imbraca numai femei care doresc sa afiseze eleganta retro prezenta astazi in moda de pretutindeni.
Ura fata de femei, sau desconsiderarea fata de o persoana pe baza apartenentei la un gen natural, este, insa, cat se poate prezenta si raspandita in intreaga lume. ... Capetele de acuzare Potrivit DEX-ului, misogin inseamna cel care uraste femeile, care manifesta, exprima ura fata de femei.
Incepand cu luna mai, in cadrul Spitalului Life Memorial, va functiona Centrul pentru Tratarea Tulburarilor de Statica Pelvina la femei. Acest nou Centru ofera cele mai noi solutii medicale pentru rezolvarea disfunctiilor planseului pelvin, la femei.
Maria Magdalena confundata cu alte femei A fost confundata cu cele trei femei care au uns cu mir pe Mantuitorul.
- Sunt din ce in ce mai multe cazuri de femei care se imbolnavesc de cancer si care, dupa chimioterapie, isi doresc, totusi, sa aiba copii. ... - Sunt femei care au cancer la san sau cu alta localizare, genitala.
Cercetatorii au afirmat ca riscul unui femei cu cancer de san de a dezvolta un al doilea tip de tumoare este mai mare decat la femeile sanatoase in primii cinci ani de la punerea diagnosticului.
- 6 femei mor zilnic din cauza cancerului de col uterin, de patru ori mai mult decat in Europa. - 40.000 de femei au diagnosticul de cancer de col uterin, de trei ori mai mult decat in Europa.
- 6 femei mor zilnic din cauza cancerului de col uterin, de patru ori mai mult decat in Europa. - 40.000 de femei au diagnosticul de cancer de col uterin, de trei ori mai mult decat in Europa.
Fructul castitatii sau Vitex Agnus Castus este una dintre cele mai eficiente plante in privinta sporirii fertilitatii la femei. ... Este considerat un foarte bun tonic uterin si un puternic vindecator al problemelor genitale la femei, dar in acelasi timp este si afrodiziac si antiafrodiziac.
Federatia Asociatiilor Bolnavilor de Cancer impreuna cu Pfizer Romania au ajutat 115 femei cu suspiciune de cancer de san sa-si faca gratuit analize detaliate, respectiv mamografii sau ecografii, pentru stabilirea unui diagnostic. ... Rezultatele au fost destul de ingrijoratoare, 43% dintre femei fiind descoperite cu probleme de sanatate a sanilor.
Cercetatorii olandezi au analizat datele pe un esantion de 5 283 de femei care au dat nastere unui singur copil intre 2001 si 2003.
E adevarat ca toti ne dorim dragoste, afectiune, respect si apreciere de la partenerul nostru, dar problema infidelitatii porneste de la dorinta barbatilor de a avea cat mai multe experiente sexuale si indiferenta sau lipsa de interes fata de sex, a importantei pe care ar trebui s-o aiba, din partea multor femei.
Desi Romania recunoaste la nivelul legislatiei egalitatea de sanse intre femei si barbati, traditia situeaza in continuare femeia pe o pozitie inferioara barbatului.
Conventia vizeaza protejarea femeilor impotriva tuturor formelor de violenta si prevenirea, incriminarea si eliminarea violentei impotriva femeilor si a violentei domestice, sustinand contributia la eliminarea tuturor formelor de discriminare impotriva femeilor, promovarea egalitatii intre femei si barbati si emanciparea femeilor, precum si protejarea si sprijinirea tuturor victimelor violentei impotriva femeilor si a violentei domestic.
Mars la New York In 1908, 15.000 de femei au marsaluit in New York cerand un program de lucru mai scurt, salarii mai bune si dreptul la vot, iar in 1909, conform unei declaratii a Partidului Socialist din America, Ziua Internationala a Femeii a fost stabilita pe 28 februarie.
In cadrul Galei Capital - Top 100 Femei de succes 2019, Anca Vlad, desemnata Cea mai puternica femeie din afaceri din Romania Cele mai influente si de succes femei din diverse domenii de activitate au fost premiate in cadrul Galei Capital - Top 100 Femei de succes 2019, o manifestare care recunoaste ambitia si meritele celor mai puternice doamne din tara noastra.
- in data de 30.04.2010, sub pretextul efectuarii unor verificari la instalatia sanitara, au patruns in locuinta unei femei de 85 de ani din Bucuresti, de unde au sustras suma totala de 2150 lei.
google-analytics.com