Cautare

1689 de rezultate pentru "femei goale" (3.97 secunde)
Fundatia Renasterea a derulat anul trecut, cu sprijinul Roche Romania, o caravana prin care femei din zone defavorizate au putut beneficia de controale medicale gratuite, cu ajutorul unei Unitati Mobile de Diagnostic.
Barbatii care se casatoresc cu femei plinute sunt cei mai fericiti Greutatea unei persoane ar putea influenta nivelul fericirii dintr-o relatie? ... Recent, s-a descoperit ca barbatii care se casatoresc cu femei mai plinute (dolofane) traiesc mai mult.
Motivul pentru care boala Alzheimer face ravagii printre femei De ce este boala Alzheimer mai grava la femei? ... In schimb, la femei, numai in 10% din cazuri ele sunt localizate aici. De regula, la femei, depozitele de proteine se intalnesc intr-o zona implicata in productia de acetilcolina.
Pentru studiu, oamenii de stiina au analizat sapte femei care sustineau ca au o scurgere uriasa de lichide in timpul stimularii sexuale si care prezinta semne de ejaculare.
Peste 30 de femei liberale au participat ieri la un curs al scolii de vara pentru electoratul 2008. Cursul a fost tinut de Ileana Gruia, presedinte PNL al organizatiei de femei din sectorul 4 Bucuresti. ... Presedinta organizatiei de femei din Bucuresti ne-a declarat ca:
Ion Iliescu pare sa preia, intr-un alt registru, practica lui Traian Basescu de a promova femei in functii de conducere. ... “Acum am stabilit ca macar intre delegatii si candidatii la congres sa cautam sa propulsam cat mai multe femei.
Un simplu Consiliu Judetean al confederatiei CNSLR-Fratia Constanta a generat discutii aprinse intre Marian Foca, presedintele organizatiei si Aneta Soponaru, fost presedinte al Organizatiei de Femei din cadrul confederatiei.
Foarte multe femei iubesc tatuajele chiar de aceea sunt simboluri si motivatii de tatuaje care nu arata bine numai pe femei, ca de exemplu florile, fluturele, zanele si multe altele. Dar sunt femei care iubesc tatuajul barbatesc care este de exmplu un craniu, un dragon sau un sarpe.
Si in acest an "localurile au fost luate cu asalt de catre femei. ... femei. Organizatia municipala de femei a Partidului Social Democrat si-a dat intalnire la Terasa Colonadelor. ... Baietii, rezervati special pentru Organizatia de Femei, au invitat fetele la dans si totul a fost OK.
In timp ce barbatii prefera in general sa se fereasca de soare utilizand tehnici precum acoperirea corpului cu tricouri cu maneca lunga (21% din barbati fata de 16% dintre femei) si poarta palarii sau sepci (45% din barbati fata de 32% din femei), femeile sunt fruntase la aplicarea cremei de protectie solara, in timpul expunerii.
Doar sase femei au reusit sa razbeasca bariera invizibila trasa in fata scrutinului de la 30 noiembrie care parca ar fi fost desemnata numai barbatilor, femeile fiind ici-colo cate una.
"Si decenta ar trebui sa va spuna ca un barbat care are trei femei in casa, le respecta, un barbat caruia nu i s-a intamplat niciun incident dramatic in care sa-si lase sotia singura si sa ajunga in situatii dificile".
Presedinta Organizatiei de femei a PSD, Rovana Plumb, este de parere ca daca Executivul va continua sa promoveze masuri de austeritate precum cele luate pana acum, Romania nu va putea iesi din criza nici in urmatorii zece ani.
Camera Deputatilor a adoptat ieri articolul din proiectul de lege a pensiilor care prevede egalizarea varstei de pensionare intre femei si barbati, la 65 de ani, pana in 2030, fiind inregistrate 105 voturi "pentru", 82 "impotriva" si noua abtineri.
AGERPRES informeaza ca senatorii din Comisia de munca a Senatului au stabilit varsta standard de pensionare pentru femei la 60 de ani.
Bucuresti - Facultatea de Politie - specializarea "Ordine si siguranta publica", curs de zi sunt disponibile 50 locuri (42 barbati, 5 femei, 3 locuri pentru minoritati - 1 pentru minoritatea roma, 1 pentru minoritatea maghiara si 1 loc pentru alte minoritati).
De asemenea, programul urmareste stimularea autoangajarii si cresterea numarului de femei-intreprinzator in cadrul comunitatii de afaceri; ... imbunatatirea performantelor economice ale intreprinderilor existente, conduse de femei, prin cresterea gradului de pregatire a personalului acestora, ca urmare a educatiei antreprenoriale;
Desi firmele nu-si pot permite sa iroseasca talente, stereotipurile legate de ce este cel mai potrivit pentru femei si barbati sunt privite deseori ca niste bariere. De exemplu, nu foarte multi stiu ca 59% dintre tinerii absolventi si 80% dintre studentii la Administrarea Afacerilor la nivel European sunt femei;
Peste o cincime - respectiv 21,1% dintre barbati si 21,2% dintre femei - aveau in octombrie 2008 salarii intre 1.
Intr-un mic atelier din Craiova, 19 femei creeaza tricotaje de lux, cu cristale Swarovski, perle, alte pietre si margele, modele sofisticate, dar realizate din materiale naturale, de calitate. ... Cateva femei se zaresc pe bancuta din fata atelierului de creatie de pe strada Petre Carp, numarul 34, din Craiova.
google-analytics.com