Cautare

576 de rezultate pentru "fecioara" (2.94 secunde)
Fecioara Ai sanse sa te simti bine astazi si te intrebi ce i-a apucat pe unii dintre cei din jur de au reactii nefiresti.
Fecioara Te asteapta o zi agitata. Timpul trece parca prea repede si simti ca nu ai cand sa termini tot ceea ce ti-ai propus pentru astazi.
FECIOARA Ai mult de munca, dar spre sfarsitul lunii, interesul tau pentru activitatile de la serviciu se va diminua si vei fi tentat sa tratezi cu superficialitate unele lucrari.
FECIOARA: Ti-ai putea face o programare la medic pentru consult, analize, fie si preventiv, ca sa nu te trezesti cu surprize neplacute in vacanta.
FECIOARA Priveste spre viitor cu optimism si incredere, sigur ca totul va iesi exact asa cum e mai bine pentru tine!
FECIOARA Astazi este posibil ca un coleg de munca sa iti ceara ajutorul cu privire la o problema profesionala. Iti doresti foarte mult sa il ajuti, motiv pentru care este posibil sa iti amani sarcinile.
Aparitia crestinismului n-a schimbat datele problemei, chiar daca Isus, Fecioara Maria, apostolii erau cu totii evrei. Totusi, chiar daca se poate vorbi de trunchiul comun al traditiei culturale iudeo-crestine, intre vechiul iudaism si adeptii noii credinte propovaduite de Isus Cristos au existat dintru inceput dispute ireconciliabile si acuze grave.
Evenimentul a fost extrem de important pentru ca tot vineri s-a serbat si Nasterea Fecioarei Maria. Trebuie spus ca Fecioara Maria este patronul spiritual al comunei galatene.
Iar daca pana si Fecioara din Plescoi a fost huiduita de poporul recunoscator, e cazul sa inceapa repetitiile de extragere cu elicopterul a Iubitilor Conducatori.
"Ii voi trage in teapa pe corupti in Piata Victoriei" - un indemn tare legalist si european, pe care pudibonda luptatoare impotriva coruptiei "celorlalti", Dna. Macovei - un fel de "fecioara din Bruxelles" pe stil nou - l-a sustinut cu toata inima.
Ca tupeul portocaliiilor sa fie maxim, organizatia PDL Bucuresti, condusa de Fecioara din Plescoi Elena Udrea , da un Comunicat, in care il critica pe Sorin Oprescu pentru situatia grava din Capitala.
O sa ne radem tare de "alianta" portocalie pe care a clocit-o Fecioara din Plescoi: "Miscarea pentru Noul Bucuresti". Ba, baieti si fetite!
Ca a dracului presa ticaloasa, cum povesteste ea despre niste neni care umblau cu valiza cu dolari dupa oamenii lui basescu, gen draga Stolo si Fecioara din Plescoi, pe motiv de ALRO si baietii destepti din energie.
Practic, boc a pierdut presedintia partidului, iar Fecioara din Plescoi, pe cea a organizatiei de Bucuresti. Oricum, cred ca putem vorbi de un macel, in cazul PDL.
Daca doreau o muza, trebuiau s-o aleaga pe Fecioara din Plescoi. Acum Blaga plange in paharul cu uischi al Inaltimii Sale, si promite razbunare pentru afrontul pe care i l-a adus Ponta.
Daca Fecioara din Plescoi tot e profesionista a mopului, ia s-o vad spaland prin saloane si schimband plostile intr-un spital de tara.
Daca Fecioara din Plescoi il invinge pe buldog, cu ajutorul lui basescu, agonia PDL va fi scurta. Daca invinge buldogul, PDL va avea parte de o lunga agonie.
blaga a avut ce a avut-ca intre timp i s-a blegit fermitatea-cu Fecioara din Plescoi. udrea a fost, in felul ei inimitabil, piaza-rea a pedelicilor.
Cel mai uluitor este modul dezinvolt in care presedintele Traian Basescu se adreseaza natiunii, substituindu-se Guvernului, care nu este capabil sa schiteze un gest in fata problemelor grele cu care se confrunta economia, lansand reprosuri in dreapta si in stanga, ca o fecioara neprihanita.
Boc a sters-o la Cluj, Basescu isi bronzeaza gheata din pahar la Neptun, Fecioara din Plescoi s-a camuflat in peisaj.
google-analytics.com