Cautare

576 de rezultate pentru "fecioara" (2.88 secunde)
FECIOARA Fecioara are o luna in care se cearta cu toata lumea. BALANTA Pentru balante luna mai este o luna in care trebuie sa schimbe multe.
FECIOARA - Fecioara are o saptamana plina de fertilitate si belsug. BALANTA - Balantele sunt sfatuite sa abordeze altfel problemele pe care le intampina.
Fecioara Se anunta o perioada in care nativii din zodia Fecioara vor da lovitura pe toate planurile, deoarece vor face un salt calitativ atat in cariera, cat si in ceea ce priveste relatia de cuplu sau de familie.
Fecioara Maria, in Cetatea Antonia. Parcurgem Via Dolorosa (Calea Crucii), cu cele 14 opriri ale Mantuitorului Iisus Hristos, ajungand la Biserica Sf.
Mai apoi, ascultatoare s-a aratat Prea¬sfanta Fecioara Maria, cand i-a binevestit Arhanghelul Gavriil ca va naste pe Hristos, macar ca ea nu stia de barbat, zicand:
Anticarii Leu Caius si Petronela din Timisoara au participat la targul din curtea MTR au venit cu sticlarie, cu ceramica, cu tablouri vechi, un ulei cu lalele - la 70 RON, o tpiserie mare din Franta - la 700 RON, arta africana, precum o statueta africa - la 200 RON, un calut vechi din lemn, un ceas mecanic vechi, care are pendula - la 300 RON, portelauri vechi din Franta, Germania si China - intre 100 - 300 RON, statueta cu Fecioara Maria - la 150 RON, elefantei din lemn, ne-a spus Petronela.
Fecioara Este o saptamana buna pentru fecioare: vei face progrese imbucuratoare la nivel intelectual, vei fi mai inteleapta, vei avea parte de o dragoste blanda, asa cum iti doresti, vei participa la evenimente culturale si exista posibilitatea unei calatorii intr-un loc indepartat.
FECIOARA Dragoste si prietenie: O sa porti conversatii indispensabile bunei functionari a cuplului tau. Nu are rost sa iti pastrezi pentru tine frustrarile, goleste sacul.
FECIOARA 23.08-22.09: Ar trebui ca alaturi de jumatatea dv sa analizati toate evenimentele neobisnuite sau surprinzatoare din acest an.
Marea Catedrala si evolutiile ei Mozaic reprezentand-o pe Fecioara Maria cu pruncul in brate si pe imparatii Constantin (stanga) si Iustinian (dreapta).
FECIOARA Dragoste - Persoanele singure ar putea avea parte de o mare surpriza pe plan sentimental. Cineva din anturajul tau, pe care pana acum nu-l vedeai decat ca pe un simplu amic, iti face o marturisire care te pune pe ganduri.
Zile norocoase â€" duminica Zile fatidice â€" sambata FECIOARA Toata lumea incearca marti sa va schimbe parerea, doar ca senzatia ca depindeti de altii este pentru dv.
Fecioara Si acesti nativi par sa fi luat ceva din anvergura speciala a Leilor. Le merge bine pe toate planurile, cu unele exceptii legate de familie.
Un mos intr-un nor patrat Un fapt interesant este ca teofaniile, in ambianta predominant ortodoxa a Romaniei (spre deosebire de occidentul catolic, de unde si-a luat Vallée exemplele), privesc totdeauna pe Dumnezeu tatal, pe Iisus Christos, sau poate pe un sfant masculin, si practic niciodata pe Fecioara Maria.
FECIOARA: Dragoste: In viata ta se intoarce o persoana din trecut. Pentru tine, acest lucru nu reprezinta o bucurie, ci mai degraba ceva neplacut pentru ca iti trezeste amintiri si iti da o stare de tristete si melancolie.
FECIOARA DRAGOSTE: Daca pana acum ti-a fost greu, de acum inainte se anunta probleme si mai mari, cheia rezolvarii lor fiind maturizarea, acceptarea celor dragi asa cum sunt ei si protejarea sentimentelor care va unesc.
Fecioara - o luna de vesti bune. Balanta - o luna buna. Scorpion - schimbari rapide in existenta. Sagetator - mici batalii, dar totul se rezolva.
Apoi, Sfanta Fecioara s-a retras in Gradina Ghetsimani si s-a rugat Tatalui Ceresc sa-i ierte pe acei oameni care au savarsit pacatul uciderii si sa le trimita un simbol al legaturii cu El.
Pentru semnele de Foc (Berbec, Leu, Sagetator), semnele de Apa (Rac, Scorpion, Pesti) si pentru cele de Pamant (Taur, Fecioara, Capricorn) pisica in vis simbolizeaza viclenia, ipocrizia, slabiciunea.
Fecioara Se pare ca esti intr-o forma foarte buna si poti avea succes in afaceri, in calatorii si pe plan sentimental.
google-analytics.com