Cautare

576 de rezultate pentru "fecioara" (9.18 secunde)
"La standul nostru, iubitorii de arta au putut cumpara icoane traforate - intre 250 - 350 RON, triplet - la 350 RON, icoana pe lut ars, cu Fecioara Maria - la 210 RON, icoana sculptata in lemn, cu Fecioara Maria cu pruncul - la 450 RON", ne-a spus Ionut Onica, nepotul artistului Liviu Balac.
Acesta o gaseste chiar urata, cu ochii ei prea mari si prea negri, cu buzele carnoase si rasfrante, cu sanii puternici, de fecioara bengaleza crescuta prea plin, ca un fruct trecut in copt.
FECIOARA (24 august - 23 septembrie) Daca esti nascut sub semnul Fecioarei, saptamana aceasta vei avea o perioada buna pentru business sau alte contacte importante cu oameni din varii domenii. ... Pentru barbatii Fecioara de peste 35 ani vor aparea evenimente interesante in casatorie sau familie.
Fecioara Te simti bine, dar asta nu garanteaza si ca vei dori sa fii bun cu ceilalti, asa cum ti se cere acum. ... Aceasta zi nu va fi pentru Fecioara o zi libera.
Ciobanul inter-galactic si Fecioara anti-gel Ura! ... Fecioara anti-gel isi da mana cu Ciobanul inter-galactic, pentru a face rahatul praf! Prieteni!
FECIOARA: 23 august - 22 septembrie DRAGOSTE: Primele trei luni ale anului vor fi de departe cele mai complicate, din cauza unor evenimente care vin in cascada si a unor decizii pe care esti nevoit(a) sa le iei.
Astazi incepem un an nou si ne prezentam inaintea lui Dumnezeu pentru a-l incepe bine, uniti cu preasfanta Fecioara Maria, mama lui Isus si mama noastra, si uniti cu Isus, fiul Mariei, Fiul lui Dumnezeu.
triplet - la 350 RON, icoana pe lut ars, cu Fecioara Maria - la 210 RON, icoana sculptata in lemn, cu Fecioara Maria cu pruncul - la 450 RON, dar si cartea "Privatizacii", cu autograful autorului Liviu Balac.
Acolo, este foarte popular ca un prenume mijlociu, intrebuintat ocazional de familiile catolice si se crede ca un copil ce poarta acest nume este protejat de Sfanta Fecioara Maria.
Lumanari, cantece, rugaciuni si buchete dadeau un chip luminos evlaviei noastre fata de Preasfanta Fecioara Maria, care ne aparea atunci ca Regina primaverii, primavara naturii si primavara sufletelor. ... Sfanta Fecioara Maria nu va lasa pe nimeni sa plece cu mainile goale.
Fecioara Maria era deja logodnica lui Iosif, care are o oarecare ezitare cand este instiintat de vestea zamislirii imaculate si miraculoase.
Luna Neagra in Fecioara Luna Neagra in fecioara indica refularea afectivitatii, mascarea si ascunderea sentimentelor. Acesti nativi isi cenzureaza emotiile si pornirile erotice.
Sfanta Fecioara Maria, Maica lui Dumnezeu sa mijloceasca la Bunul Dumnezeu pentru mine. ... Fecioara Maria. Totodata, arhiepiscopul i-a multumit lui Dumnezeu pentru darul preotiei pe care l-a pus in viata Monseniorului si a incredintat sufletul raposatului milostivirii lui Dumnezeu.
Potrivit traditiei bisericii, Sfanta Fecioara Maria a fost instiintata printr-un inger de trecerea ei la cele vesnice, iar apostolii, aflati in acel moment in diferite zone ale lumii, au fost adusi pe nori pentru a fi prezenti la acest eveniment.
FECIOARA 23.08-22.09 Viata personala si sociala. In acest an doua semne de Foc (Berbec si Leu) actioneaza ca un stimulent pentru a va aduce in prim-plan.
FECIOARA 23.08-22.09 Viata personala si sociala. In acest an doua semne de Foc (Berbec si Leu) actioneaza ca un stimulent pentru a va aduce in prim-plan.
Fecioara Barbatul fecioara ocupa primul loc in acest top si i s-ar fi potrivit de minune locul I. Ba chiar ar fi primit si coronita daca s-ar fi acordat un premiu pentru "cel mai mincinos barbat al zodiacului".
Un nativ din zodia Fecioara va este de mare ajutor, mai ales daca tineti cu tot dinadinsul sa-i ascultati pana la capat sfaturile. ... FECIOARA 23.08-22.09:
FECIOARA Fecioara va avea probleme de sanatate in aceasta saptamana. Pe fondul unor evenimente neasteptate si neplacute care o vor supune la stres, este posibil sa clacheze.
FECIOARA Fecioara va fi favorizata in continuare. Apare luna de protectie. Se va simti bine impotriva atacurilor de orice natura:
google-analytics.com