Cautare

206 de rezultate pentru "fancy kids events" (4.41 secunde)
Buna dispozitie, oameni dragi alaturi si sentimentul ca faci ceva pentru sanatatea ta si a celor apropiati sunt ingredientele perfecte pentru reteta fericirii, a declarat Elena Gheorghita, Marketing Manager, Hervis Sports & Fashion Romania Bucharest RUNNING CLUB este organizatorul celor mai mari competitii de alergare stradala din Romania, Bucharest Running Club premier events.
Are 25 de ani si e din Timisoara Ioana Filimon din Timisoara a castigat titlul de Miss Romania 2016, concurs organizat in cadrul festivalului Bucharest Fashion Week, desfasurat la Ambasad'Or Events din Otopeni.
Bucharest Craft Beer Festival 2018 este un eveniment organizat de Mixtopia Live, prezentat de LIDL, sponsorizat de Jameson si recomandat de RADIO GUERRILLA. Facebook: www.facebook.com/CraftBeerFestivalRomania/ Web: http://craftbeerfestival.ro/ RSVP: https://www.facebook.com/events/2155502744694237/
De pilda, revine, in repetate randuri, termenul DEN prescurtare pentru Domestic Events Network (Reteaua de evenimente interne), un sistem de linii telefonice care conecteaza FAA cu autoritatile federale, mai exact cu cele militare, in timpul unor situatii speciale.
ABplus Events organizeaza, in perioada 10-13 mai, la Sala Sporturilor "Antonio Alexe" din Oradea, ce-a de-a doua editie a Expozitiei Nationala de Contructii si Instalatii CAMEX.
Programul expozitiei este diversificat, având drept scop informarea vizitatorilor despre noutatile din domeniu, crearea de parteneriate si legaturi între firmele participante la eveniment“, a declarat Raluca Puscasu, PR executiv la ABplus Events, compania organizatoare a evenimentului.
Rosemarie, Eddy K, Marithe, Mistral Fashion, Bella Sposa, Calin Events, Andre Salon, Creal Design, Aura Top Class Design, White Simphony, White Pearl, Brumihar, Cosmina Englisian, Natalia Vasiliev, Brides Boutigue, Happy Bride, Spose di Gia etc.
(Harta locatie: http://www.ambasador-events.ro/FRONT/TEMPLATES/IMAGES/map.jpg) Rezervari la: 0725.500.800 0372.755.460
In urma concursului national de frumusete Miss Earth Romania2012, organizat duminica de agentiile ExclusivEvent si Just Smile Events, in orasul Iasi, a fost aleasa ca reprezentanta a tarii noastre la competitia internationala Miss Earth 2012 Diana Popistasu.
Evenimente organizate de Project Events in colaborare cu European Event Service.aa
Suntem onorati sa fim alaturi de organizatori, Federatia Romana de Motociclism si HoleShot Track Events, in acest grandios proiect - Campionatul National de Motociclism Viteza Editia 2015.
Castigatorii premiilor in valoare de 3500 lei sunt Aligbima Razvan â€" Locul I, Petre Alin â€" Locul II si Pavel Mircea â€" Locul III. Mai multe detalii pe http://www.sun-plaza.ro/event/traieste-magia-fotbalului-pe-terenul-distractiei-din-sun-plaza/ si https://www.facebook.com/events/511474939042209/.
Comunicatedepresa.ro, Biciclistul, Orasulm.eu, Romania Pozitiva, Sportlocal.ro, IReporter, Edu-news.ro, SportPici, Bike Events, Insport, Sports Planner, Bike FM, blogul 188bmp.com si agentia de blogeri Kooperativa 2.0.
Bucharest RUNNING CLUB-premier events contribuie la dezvoltarea turismului sportiv si promoveaza Bucurestiul ca destinatie preferata pentru sportivii amatori si profesionisti inca de la demararea Maratonului Bucuresti in urma cu 10 ani.
Bucharest RUNNING CLUB este organizatorul celor mai mari competitii de alergare stradala din Romania - Bucharest Running Club premier events.
Concertul Seal de la Bucuresti este organizat de Marcel Avram si East European Events, in colaborare cu D&D East Entertainment.
Un spectacol organizat de Events, pe 22 noiembrie, la Sala Palatului. Pentru ascultatorul obisnuit, un album de coveruri Macy Gray ar putea parea o stangacie, mai ales ca materialele pe care alege sa le reinterpreteze sunt in mare masura inspirate din piese indie rock facute in ultimul deceniu.
"Killer", "Crazy" sau "Kiss from a Rose" sunt doar cateva dintre piesele cu care Seal isi va incanta pe 27 noiembrie 2012 fanii ce vor fi prezentti la concertul organizat de Marcel Avram si East European Events, in colaborare cu D&D East Entertainment.
Evenimentul este organizat de Marcel Avram si East European Events, in colaborare cu D&D East Entertainment. Ultimele bilete pentru concertul Seal de la Bucuresti se gasesc la vanzare in reteaua Eventim:
Cu toate acestea, productia lui Seal refuza sa mearga mai departe cu evenimentul, invocand motive ce tin de siguranta - a declarat Marcel Avram, organizatorul evenimentului, alaturi de East European Events.
google-analytics.com