Cautare

206 de rezultate pentru "fancy kids events" (3.62 secunde)
SC Palmyra Events SRL participa in acest week-end la targul Piata Taraneasca si Mester(Esti)! ... Gratarele se cauta foarte mult", ne-a spus Elena Horhoaca, angajata la SC Palmyra Events SRL.
Corina Berariu - Events Manager Tactic Events Tel: 0744 860 082 Fax: 031 424 34 88 E-mail: [email protected] https://www.facebook.com/ptaraneasca
La deschiderea Mia Musica Luxury Events, sala a fost amenajata intr-un stil modern si elegantt. In cadrul evenimentului de deschidere, au fost prezentate colectii de rochii de mireasa si costume de ceremonie in tendintele noului an.
Rosapepe a ramas cateva zile la prietenii sai clujeni, sotii Simona si Dan Baciu. Sotia lui Rosapepe, jurnalista Sheila Kant, a participat la o intalnire cu elevii scolii Internationale Happy Kids. (R.N.)
Prin achizitionarea oricareia dintre seriileIntrebari MARI si mici sau Cauta si Gaseste ale NICULESCU Kids, va calificati automat in Tombola Piticii curiosi, unde puteti castiga un Microscop National Geographic.
Spinbrush PRO WHITENING - dinti mai albi in 7 zile, Spinbrush PRO CLEAN SONIC - actiune dinamica de curatare printre dinti, KIDS Spinbrush - prima si singura periuta de dinti pentru copii ce poate fi personalizata printr-un set de 140 abtibilduri.
Asa ca m-am gandit sa impusc doi iepuri dintr-o lovitura si am infiintat gradinita Happy Kids.Vreau sa fac din aceasta gradinita o poveste in care cei mici sa se descopere prin muzica, dans, pictura, actorie pentru copii, arte martiale si normal limbi straine", spune Silvia.
Totul s-a intamplat intr-un decor special, cu casute, tobogane, figurine si baloane colorate, vata de zahar, popcorn si o multime de bunatati si cadouri pregatite cu grija si devotament de catre MIKO si partenerii sai- Original Marines, Daisy & Learn With Music - Miko Kids, Ulker, Mobexpert, Carrefour, Alka, Cupcake Philosophy, Cofetaria Maria, Cofetaria Alice, Danone, Sun WavePharma, Cielo Venetia, Plafar, ZenithPharma, Editura Litera, FreyaProduction, Vinurile Negrini, BDG International, Bricks4you, Cramele Tohani, Grupul de Presa Bursa.
Cei de la Miko Kids au avut grija ca micutii sa aiba parte de o excursie de neuitat. Au cantat in autocar pe melodiile conceptuluui Learn with Music, iar la Coffeol au desenat si bricolat cesti de cafea si de ceai.
Reprezentantul Miko Kids a avut grija ca micutii sa aiba parte de o excursie de neuitat. Au cantat in autocar pe melodiile conceptului Learn with Music, iar la Coffeol au desenat si au bricolat cesti de ceai si de cafea.
• Carrefour - marca proprie pentru produse de larg consum si bazar • Carrefour Home - marca proprie pentru produse de menaj si electrocasnice • Carrefour Selection - produse marca proprie premium • Carrefour Bio - gama de produse alimentare bio • Carrefour baby - gama de produse alimentare si de igiena destinate bebelusilor • Carrefour kids - gama de produse alimentare si de igiena destinate copiilor • Carrefour light - gama de produse dietetice • Carrefour light - gama de produse dietetice • Marca nr.1 - cel mai bun raport calitate - pret • TEX - marca proprie de produse textile • Bluesky - marca proprie pentru produse electrocasnice • Les cosmetiques - marca proprie pentru produse cosmetice • Reflets de France - gama de produse regionale din Franta Marca proprie Carrefour Carrefour doreste sa raspunda cat mai bine schimbarii situatiei economice mondiale si locale, astfel incat clientii Carrefour sa beneficieze in continuare de calitate la preturi mici.
Fiica lui, Sophia, a prezentat ca model in prima colectie a designerului Catalin Botezatu pentru copii, in cadrul primei editii a festivalului Kids Fashion Week.
Muzeul National de Istorie Naturala Grigore Antipa si Uninvented Kids, partea mai mica si mai zglobie a companiei Uninvented Theatre, continua seria conferintelor pentru copii (prescolari si scolari) sustinute de catre cercetatorii Muzeului si papusile de tip Muppets.
Spinbrush PRO WHITENING - dinti mai albi in 7 zile, Spinbrush PRO CLEAN SONIC - actiune dinamica de curatare printre dinti, KIDS Spinbrush - prima si singura periuta de dinti pentru copii ce poate fi personalizata printr-un set de 140 abtibilduri.
Invitatii s-au bucurat de iaurturile Danone in noul ambalaj KISS si de cartea "Invata-l sa faca la olita in 7 zile" de Gina Ford oferita de Grupul Editorial Corint. Parteneri eveniment: Danone, Grupul Editorial Corint si Miko Kids.
Best Buy Award, Superbrands, Trusted Brands " premiul pentru Brandul de farmacii in care romanii au cea mai mare incredere,Forbes "Brands for Kids - Premiul special pentru calitatea serviciilor oferite familiilor si copiilor, Premiu de excelenta in management pentru responsabilitate sociala, Galele Capital, apoi includerea in TOP 100 cele mai puternice branduri din Romania - revista Biz si in TOP 100 Capital cele mai puternice companii din mediul de afaceri romanesc.
Absolut tot ce a prins la public in acesti ani este mentinut in agenda estivala 2017, cum ar fi, de exemplu ofertele speciale, Kids Tuesday, Saturday Sensations, sedintele de fitness impreuna cu World Class, Spuma Party, grill-ul autentic romanesc si multe altele.
Astronomia si fizica pot fi distractive Astro Kids Club este gandit ca un atelier de Fun Science si astronomie distractiva, in care copiii au sansa de a descoperi secretele Cosmosului, de a face experimente amuzante si de a realiza un colaj in care vor ilustra cele invatate in cadrul atelierelor.
Bulevardele din jurul Pietei Constitutiei vor ramane restrictionate traficului rutier pana la ora 15.00 pentru desfasurarea Curselor Copiilor si Parintilor (Kids and Parents Race) si anume:
Anul acesta vom sarbatori 10 ani de cand Bucharest RUNNING CLUB premier events promoveaza stilul de viata activ sub orice forma-amator si de elita, dezvoltarea turismului sportiv, precum si sustinerea voluntariatului in sport.
google-analytics.com