Cautare

206 de rezultate pentru "fancy kids events" (8.16 secunde)
Radar de Media si Ambasad'Or Events va invita la cea mai mare petrecere a verii: Radar de Media Summer Party 2017.
Florin Fratoiu, angajat la SC Palmyra Events, a participat in acest week-end la targul traditional "Piata Taraneasca" organizat in curtea Muzeului Taranului Roman.
Craiova este gazda celei de-a V-a editii a Expozitiei Nationale de Constructii si Instalatii CAMEX, eveniment de referinta si loc de întâlnire pentru cele mai importante companii din domeniul constructiilor si instalatiilor, organizat de compania ABplus Events, în perioada 8-11 noiembrie 2007.
Craiova este gazda celei de-a V-a editii a Expozitiei Nationale de Constructii si Instalatii CAMEX, eveniment de referinta si loc de întâlnire pentru cele mai importante companii din domeniul constructiilor si instalatiilor, organizat de compania ABplus Events, în perioada 8-11 noiembrie 2007.
"Ca si in ceilalti ani, Camex va reprezenta un barometru al pietei constructiilor, un eveniment expozitional care va oferi specialistilor din domeniu o pltaforma de comunicare si interactiune", a declarat Virginia Nechita, director eveniment, ABPLUS Events, organizatorul Camex.
Va asteptam sa le ridicati de la standul nostru in 27 si 28 ianuarie! https://www.facebook.com/events/381076752320503/ Va asteptam si pe Forumul nostru: ... https://www.facebook.com/events/1517897168277135/
Speram ca la editiile urmatoare sa atragem mai multi dintre cei care erau in topuri in acea perioada", declara Anca Rebegea, Managing Partner Smart Events.
Concertul "ANDREA BOCELLI" va avea loc pe 25 mai 2013 La Romexpo Bucuresti si este un eveniment organizat de Project Events si European Events Service.aa http://www.youtube.com/watch?v=tcrfvP11Hbo
Acesta este organizat de Project Events si face parte din "Rock‘n Roll Forever Tour 2013"!
Cosmina Englizian propune o colectie supriza, Couture Collection 2014, care va fi lansata miercuri, 30 octombrie, incepand cu ora 20.00, in localul Biavati Events.
Anda Adam, te va incanta la Golden Night, cea mai hot petrecere cu tematica ce va avea loc marti, 5 Noiembrie, incepand cu orele 20:30, la Biavati Events. Joi, 7 Noiembrie, va avea loc Balul Facultatii de Contabilitate, la Biavati Events, incepand cu orele 20:30.
Delia te va incanta la Pin Up Party, cea mai hot petrecere cu tematica ce va avea loc marti, 12 Noiembrie, incepand cu orele 20:30, la Biavati Events. Joi, 14 Noiembrie, va avea loc Balul Facultatii de Cibernetica, la Biavati Events, incepand cu orele 20:30.
www.facebook.com/events/338731476276502/ Abonamentele de 3 zile sunt deja in vanzare pe www.iabilet.ro, www.eventim.ro si in reteaua IaBilet si Eventim - Magazinele Muzica, Uman, Senia , Perfect Tour, Vodafone, Orange, Germanos, Domo, Carturesti, Humanitas si Sala Palatului la urmatoarele preturi:
Concertul este organizat de Project Events si va avea loc la Sala Palatului din capitala, pe 10 Iulie 2015!
Spectacolul LORD OF THE DANCE” va avea loc pe 6 Octombrie 2015 la Sala Palatului din Bucuresti si este organizat de Project Events in colaborare cu European Events Service.
Evenimente organizate de Project Events in colaborare cu European Events Service.~~ http://www.youtube.com/watch?v=jjxTTjJtXDA www.ProjectEvents.ro *** www.facebook.com/ProjectEvents.ro
Evenimente organizate de Project Events in colaborare cu European Events Service. Parteneri:
Evenimente organizate de Project Events in colaborare cu European Events Service. Parteneri:
BURGERFEST este un eveniment prezentat de Lidl, sustinut de Silva, sponsorizat de UPC, Leerdammer, Green Cola, Tomi si Jack Daniel's. Festivalul este organizat de Mixtopia - LIVEPRO Events Powered by Kiss FM Facebook: ... https://www.facebook.com/events/1298285500259924/
La standul SC Palmyra Events SRL, la targul Craciun Taranesc organizat in acest week-end in curtea MTR, publicul a putut cumpara mancaruri traditionale romanesti. ... De fapt, standul apartine de SC Palmyra Events SRL si aici ii gasiti pe:
google-analytics.com