Cautare

739 de rezultate pentru "expozitie de biciclete vintage la sun plaza" (5.29 secunde)
Festivalul Bucurestii lui Caragiale revine intre 27 august si 2 septembrie 2018 cu o editiune noua in stabilimentul cunoscut, in gradina la Cismigiu.
Astazi, la World Trade Plaza, s-a deschis a sasea editie a International Broadband Communications Conference (IBCC) - "The 3rd Wave".
Ba mai mult, cele spuse de Ciuvica au intrat in atentia Colegiul CNSAS, care asteapta acum de la MApN documentele originale, pe baza carora se va putea verifica daca presedintele Traian Basescu a fost sau nu colaborator al Securitatii.
Centrul comercial Romexpo a gazduit, la sfârsitul saptamânii trecute, unul dintre cele mai importante evenimente auto-moto din România, 4TuningDAYS, desfasurat concomitent cu Salonul de Motociclete, Accesorii si Echipamente Bucuresti (SMAEB).
Expozitia 9Divine este a-III-a parte a conceptului de spiritualizare prin arta, lansat de expozitia La Vida Real (Viata Adevarata) prin prezentarea povestii sufletelor, a rolului lor si a contextului existentei.
Toamna aceasta aduce o noua editie a Festivalului International de Film de Animatie Anim'est, singurul festival autohton dedicat exclusiv filmului de animatie. Editia cu numarul 12, ce va avea loc intre 29 septembrie si 8 octombrie, la Bucuresti, vine cu o tema speciala:
Il cunosc pe Florin Radulescu, directorul Muzeului Municipal, de un an, de cand am inceput si eu sa cochetez cu pictura si sa particip la diverse Saloane de Pictura din Calarasi.
Astfel, de tot mai multe ori (din pacate) copilul ajunge sa creasca doar cu mama.
Centrul Cultural ARCUB si Primaria Municipiului Bucuresti Anul 2015 a fost declarat de catre UNESCO Anul International al Luminii si al Tehnologiei Luminii, context ce ii ofera Centrului Cultural ARCUB si Primariei Municipiului Bucuresti, prilejul perfect de a organiza, pentru prima data, Festivalul International al Luminii - Spotlight on Bucharest, eveniment dedicat formelor de manifestare artistica prin intermediul luminii si al inovatiilor tehnologice.
Pe site-ul Scolii "Gala Galaction" din Mangalia a fost lansata prima expozitie virtuala din istoria scolilor "callatiene". Creatiile micilor artisti, indrumati de prof. Vasile Lupu, pot fi admirate la adresa de web http://galaction.mangalia.ro.
Centrul de Organizare si Promovare Evenimente Senat informeaza:
Sambata 20 februarie, ora 11:00 Muzeul Municipal Calarasi deschide anul expozitional 2016, cu o expozitie deosebita.
Arta de a fura timpului o faramitura de clipa - Fotografia Fotografia este vraja, este dragoste, amintire. ... Te ajuta sa iti repui gandurile in ordine, cand vezi fotografia cuiva drag, iti aduci aminte de acea persoana cu mare drag, iar intensitatea batailor inimii creste.
Ea a publicat pe Facebook un anunt privind vernisajul primei sale expozitii de pictura: ... Debutul meu in lumea artei, la prima mea expozitie de pictura, intitulata FEMINISTICE! ... Expozitia va fi deschisa intre 28 septembrie - 18 octombrie 2016, la Palatul Parlamentului, Sala de expozitii Constantin Brancusi, Str.
Astazi, la orele 13.00, la Muzeul Municipal Calarasi, va avea loc vernisajul expozitiei de sculptura si pictura intitulata sugestiv Eclectic. Eclectic este o expozitie de pictura si sculptura, in cadrul careia vor expune: Irina Otilia Anastase, Cirstina de la Studina, Silviu Ioan Soare si Cristian Boca.
Cum a luat nastere un colt de rai in centrul Capitalei Natura a renascut din propria ei cenusa. ... "Adevarul" va prezinta fabuloasa poveste a unei oaze de 190 de hectare chiar in buricul Bucurestiului.
Liceul de Arta "Marin Sorescu" din Craiova a gazduit, zilele acestea, editia 2006 a programului "Spring Day in Europe".
Unde ne reparam masina, cat ne costa piesele de schimb sau manopera, cat ne costa vopsitul sau transformarea autoturismului nostru intr-un bolid de curse sunt numai cateva dintre intrebarile la care incearca sa raspunda participantii la AutoTeknika Romania 2006, singura expozitie din tara dedicata exclusiv echipamentelor pentru ateliere auto, pieselor si accesoriilor.
la Complexul Expozitional Romexpo din Bucuresti se va desfasura editia a XI-a a expozitiei internationale de echipamente si produse din domeniul agriculturii, zootehniei si industriei alimentare- INDAGRA.
In urmatoarele luni, in domeniul turistic din zona transfrontaliera Dolj-Pleven vor fi investiti aproximativ 50.000 de euro.
google-analytics.com