Cautare

739 de rezultate pentru "expozitie de biciclete vintage la sun plaza" (3.57 secunde)
Imediat dupa premiera de gala de vinerea aceasta, de la CinemaPRO, echipa filmului Ho Ho Ho 2 - O Loterie de Familie va pleca intr-un turneu in orasele Iasi, Bacau si Braila.
Echipei fundatiei i se vor alatura copii si voluntari din proiectele World Vision Romania care vor citi cu totii in liniste, timp de o jumatate de ora.
Cu o imaginatie unica, scriitorul, producatorul si regizorul Baz Luhrmann aduce pe marile ecrane o noua ecranizare spectaculoasa a romanului Marele Gatsby de F. ... Leonardo DiCaprio joaca rolul principal in filmul Marele Gatsby care va avea premiera in cinematografele de la noi pe data de 17 mai.
De data aceasta, a facut-o pentru cel mai nou proiect al sau, Funeralii fericite. A cantat fara retineri si scena i-a iesit atat de bine incat n-a mai fost nevoie de post-sincron.
Filmul Banditul Whisky / A Viszkis a fost vazut de 8.726 de spectatori in weekendul premierei si de 14.008 romani pana pe 1 februarie 2018.
La standul lui Lajos Tofalvi din Harghita, din cadrul targului de produse traditionale din Piata Unirii puteti gasi caciuli din inlocuitor pentru dame - la 70 RON, sosete din lana - la 15 RON, paturi din lana naturala - la 270 RON, papuci dama si barbati, diverse modele - 30 RON, botosei - la 35 RON, veste din blana naturala - intre 230 - 250 RON, blana de intins pe jos - la 150 RON, veste din piele - la 150 RON, ii, cu modele unguresti - la 100 RON si rochii din in - intre 70 - 80 RON.
In cadrul expozitiei Asia Fest 2014, care se desfasoara pana marti inclusiv, cei de la restaurantele LI-WU au un stand de unde puteti cumpara mancare vietnameza delicioasa. "Am venit la Asia Fest 2014 ca sa promovam mancarea asiatica cu produse traditionale vietnameze! Printre acestea, puteti gasi la standul nostru:
AGERPRES il citeaza pe Raed Arafat, Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, care a afirmat ca rebuie gasita o solutie de introducere in programa scolara a cursurilor de prim-ajutor: - Trebuie gasita o solutie de introducere in programa scolara, poate sa fie treptata.
- De cati ani este prezent brandul MOA pe piata romaneasca? ... - Magazinele MOA din Piata Romana, Afi Palace Cotroceni si Sun Plaza sunt amenajate dupa noul concept, iar restul magazinelor se vor face treptat. ... - MOA nu este numai un brand, ci si o stare de spirit.
BBC, Washington Post, Fox News, ABC News, The Guardian - doar cateva din marile site-uri internationale care au titrat RECORDUL celui mai mare steag din lume Vestea recordului stabilit pe Aerodromul de la Clinceni a facut inconjurul lumii.
Achizitiile de valute est-europene, cum ar fi lei sau leva, au devenit din ce in ce mai numeroase in Marea Britanie, intrucat practicantii de sporturi de iarna cauta sejururi ieftine in estul continentului, potrivit ziarului britanic "The Sun", citat de Mediafax.
La intalnirea de la sfarsitul saptamanii trecute dintre Guvern si prefecti a fost luata in discutie problema deficitului de muncitori existenta in special in sectorul de constructii, dar si in mediul rural.
In plina criza, la Targul Imobiliar din Oltenia (TIO), majoritatea proiectelor noi din Craiova au inregistrat scaderi ale preturilor de lista. La acestea se adauga cadouri speciale - masini sau garaje gratuite.
Aflata deja la a treia editie din anul 2016 a caravanei nationale "Traieste Inteligent, Dana Savuica ii invita pe toti constantenii sa i se alature intr-o calatorie de 5* in lumea modei si a frumusetii si sa ii afle toate secretele pe 6 august, incepand cu ora 12.00, la The Beach Bar by Redd's din Mamaia.
Eva.ro a sarbatorit 16 ani de existenta, in cadrul unei gale unice, gazduita de Avenue 48, o locatie exclusivista din zona de nord a capitalei. Peste 650 de invitati, dintre care zeci de personalitati publice din showbiz-ul romanesc au dat curs invitatiei lansate de eva.ro.
Vremea de afara inspira pe toata lumea la vacanta de vara. ... Dar nu te grabi sa-ti faci bagajele pana nu dai o raita si pe la magazine de beauty si in farmacii, sa-ti cumperi cele trebuincioase infrumusetarii.
In luna aprilie, vedeta a dat startul caravanei nationale Traieste Inteligent, iar de data aceasta, Dana Savuica ii invita pe toti clujenii sa i se alature intr-o calatorie de 5* in lumea modei si a frumusetii, unde ne vom racori cu berea fresh din merisor, Redd's.
Cu curca la raze (Autoare: ... Vibrau peretii, trepidau candelabrele si noi, dai si lupta.Chiar daca trecuse de ora trei noaptea, paream inepuizabili. In toata nebuneala aia, nu stiu cum de mi se pare ca-mi suna telefonul.
Dupa ce Burger Fest ne-a convins ca burgerul poate fi mult mai mult decat un banal produs de fast food, prima editie a Bucharest Craft Beer Festival va demonstra ca productia de bere poate fi o adevarata arta, iar berea craft este o licoare ce satisface cele mai pretentioase gusturi.
Primul festival dedicat iubitorilor de bere altfel se prezinta cu un line-up de zile mari, ales pe masura berilor prezentate in festival. Ca berile craft, fiecare trupa vine cu o interpretare aparte si o poveste de spus, fiind unica in felul ei si adresandu-se gusturilor cunoscatorilor.
google-analytics.com