Cautare

739 de rezultate pentru "expozitie de biciclete vintage la sun plaza" (4.19 secunde)
Primele acuze de fapte ilegale aduse primarului Dumitru Nicolae, pentru proiectul "Siret Plaza" au fost ale presedintelui CJ Braila, Gheorghe Bunea Stancu, care sustine ca terenul de 5 milioane de euro, dat fara licitatie de primarul Galatiului, era destinat locuintelor sociale.
Unii dintre cei mai mari dezvoltatori nationali si international, reprezentati de Diana Metiu International, au asteptat acest targ pentru a-si prezenta ofertele speciale. Intre 24 - 27 septembrie vizitatorii vor fi 'atacati ' de propunerile imobiliare complementare sau suplimentare programului guvernamental Prima Casa, in toate zonele Bucurestiului.
- Turabo Cafe in Piata Romana - Grand Cafe Galleron, vis-a-vis de restaurantul "La Mama" de la Romana.
Recent, atmosfera de Hollywood a frumoasei cafenele Cinema Café, care se afla la parterul Plaza Romania, s-a imbinat perfect cu informatiile oferite in timpul conferintei "Traieste Sanatos cu Simona", creand un spatiu potrivit pentru cele peste 60 de femei gravide si invitati prezenti.
La Cinema City Sun Plaza are loc astazi avanpremiera filmului Atac de Ziua Nationala, un thriller in regia lui James Watkins.
Vineri, 9 Septembrie, incepand cu ora 17.00, va puteti intalni cu Raluca Zenga, Mamica ZEN, care abia asteapta sa va primeasca cu o carte buna si un autograf la Bebe Tei -Sun Plaza, in cel mai mare magazin specializat in comercializarea produselor pentru viitorii parinti, bebelusi, copii, care contine o gama larga de lapte, mancare, mobilier, jucarii, carucioare, scaune auto si tot ce ar avea nevoie parintii pentru copiii lor.
In preajma sarbatorilor, copiii si parintii ce locuiesc in partea de sud a capitalei (si nu numai) au parte de numeroase activitati si ateliere creative in centrul comercial Sun Plaza.
Persoane publice, bloggeri, oameni de radio pedaleaza pentru a darui ore de terapie copiilor ce sufera de autism, sustinand cauza celor de la Asociatia Help Autism.
Doamna Diana Georgescu a organizat atunci un eveniment chiar la fizician acasa, intr-un orasel aflat nu departe de Bucuresti. Acolo am aflat, intr-o dupa amiaza de toamna, aproape totul despre inventiile fizicianului. ... I-am promis fizicianului ca il voi vizita la Centrul de Medicina Naturala din Bucuresti.
Matei Rosca) Publicitatea, vanzarile directe, pornografia, prostitutia si politica sunt activitati cu tulburator de multe caracteristici in comun. Printre cele mai nocive este traficarea de emotii prefacute care urmaresc sa trezeasca o reactie viscerala in sursa banilor - consumatorul.
Cum ar fi sa parcurgi o expozitie de arta topaind printre ochiuri de apa? ... Cum ar fi sa te pierzi la intrarea intr-un labirint si sa te regasesti la iesirea din acesta?
de viceprimari sau de directorii si sefii de servicii din subordine Intors la carma Primariei Craiova, Antonie Solomon si-a reluat ieri audientele.
Primul parc terapeutic din Capitala VEZI CUM TE VEI PUTEA RELAXA Bucurestenii care vor sa scape de stresul cotidian prin terapia peisagistica, dar si sa faca miscare in aer liber vor avea posibilitatea sa se relaxeze in noul parc "de loisir" pe care Primaria Sectorului 3 intentioneaza sa il amenajeze in zona Titan.
Bicycle Music Festival - primul festival cu muzica la pedale - ii va avea ca invitati pe Vita de Vie, Les Elephants Bizarres, Mara & Mongol, TiPtiL ,The Dream Diggers si Temple Invisible.
Bicicleta electrica portabila - avantaje reale Ai auzit cu siguranta despre bicicletele electrice si despre nenumaratele beneficii pe care acestea le au, primul fiind acela legat de usurinta cu care te poti deplasa cu ajutorul lor. ... Ai de carat o greutate mare cu bicicleta?
Propunerile comisiei senatoriale de ancheta privind lucrarile la Cathedral Plaza sunt analizate de un comitet guvernamental din punctul de vedere al legalitatii, necesitatii si oportunitatii, iar concluziile vor fi prezentate Executivului pana la 10 decembrie.
"Membrii Clubului de la Bucuresti se reunesc astazi, 26 mai, la Crowne Plaza Hotel - Crowne Ball Room, in prima actiune publica consacrata unor probleme actuale ale societatii contemporane, a declarat presedintele acestei organizatii", Ion Iliescu.
Compania Plaza Centers, controlata de omul de afaceri israelian Mordechay Zisser, care detine si hotelul Radisson din Bucuresti, a pus pe "hold" cele opt proiecte pe care le detine pe piata locala, care implica investitii estimate la circa doua miliarde de euro, incluzand megaproiectul Dambovita Center, de pe platforma Casei Radio din centrul Capitalei.
Proprietarii turnului Cathedral Plaza spun ca vor deschide cladirea.
Proiectul situat pe malul Dambovitei este blocat de mai multi ani, din cauza unui proces deschis de Primaria Sectorului 1. Primaria a retras insa, ieri, actiunea in justitie deschisa la Tribunalul Bucuresti.
google-analytics.com