Cautare

739 de rezultate pentru "expozitie de biciclete vintage la sun plaza" (3.18 secunde)
Teodor RADUCAN (Nascut la 4 iulie 1938, in Bucuresti) artist vizual cu specializarea pictura. ... - 1956 - A absolvit in Bucuresti Scoala Medie de Arte Plastice - 1966 - Institutul de Arte Plastice Nicolae Grigorescu Bucuresti, Profesori Ignat Bernarik, Spiru Chintila, Ion Popescu Negreni, Gheorghe Saru si Catul Bogdan.
Te invitam la Sun Plaza, incepand cu 1 noiembrie, sa pornim intr-o calatorie in timp, in urma cu mai bine de 500.000 de ani. E apogeul Epocii de Gheata, iar pamantul e acoperit de o patura colosala de gheata, de peste 2.000 de metri grosime.
Choco Fest 29 - 31 martie 2013, Parter, Atrium Sun Plaza Cu totii indragim dulciurile indiferent de varsta, iar ele reprezinta micile placeri nevinovate ale vietii pe care adoram sa le savuram din plin.
Un site de stiri politice o citeaza pe senatoarea Lia Olguta Vasilescu, care face pe blog o dezvaluire incredibila: PDL a comandat 4 milioane de biciclete din China, pe care le va imparti gratis alegatorilor!
De ce sunt ilegale pistele de biciclisti din Bucuresti Utilizarea pistelor pentru biciclete, in forma in care sunt acum proiectate, avizate si executate, obliga biciclistii sa incalce legea pe toate pistele din Bucuresti.
Victorita Dutu a expus la Sanremo, in timpul festivalului, la Galeria "La Bonbonnire" in perioada 12-17 februarie 2013. Artista ii invita pe pasionatii de arta sa vada tablourile si pozele de la expozitie pe site-ul ei:
Valea portului, zona extrem de sensibila, pe care autoritatile se straduiesc de mai multa vreme sa o consolideze, a primit un dram de speranta odata cu demararea lucrarilor pentru un nou mall - Constanta City Center Trident Plaza.
Primaria Capitalei, obligata sa darame controversatul imobil Cathedral Plaza Instanta a decis printr-o hotarare definitiva si irevocabila demolarea cladirii de birouri Cathedral Plaza, deoarece aceasta a fost construit fara sa respecte prevederile legale.
Primaria Capitalei, obligata sa darame controversatul imobil Cathedral Plaza Instanta a decis printr-o hotarare definitiva si irevocabila demolarea cladirii de birouri Cathedral Plaza, deoarece aceasta a fost construit fara sa respecte prevederile legale.
impreuna cu Ambasada Republicii Islamice Iran au organizat astazi un eveniment de caritate: de strangere de fonduri pentru copiii bolnavi de cancer, leucemii si anemii grave din Romania.
Ajutoarele lui Mos Crsciun, elfi, Craiasa Zapezii si alte personaje indragite ii asteapta pe cei mici la Plaza Romania, in weekend-urile 12-13 si 19-20 decembrie, cu povesti, colinde si jocuri creative.
Pe site-ul oficial al Ahiepiscopiei Romano-Catolice Bucuresti (ARCB), biroul de presa al acestei institutii a publicat un comunicat de presa referitor la plangerea depusa la CEDO, privind desfiintarea cladirii din apropiere - Cathedral Plaza.
Targ Handmade & Design de Craciun Bucuresti, 10 Dec 2016- 11 Dec 2016 In Decembrie se spun povesti frumoase, cu parfum de brad si aroma de gutuie coapta in geam.
FARCAS) Faptul ca fenomenul OZN a fost socotit de armata americana un subiect suficient de interesant pentru a cheltui pe investigarea lui 22 milioane de dolari, n-a trecut neobservat pe plan mondial.
In Capitala, in zona Alba Iulia, s-a deschis in urma cu cinci luni Sun Exclusiv Beauty Salon, care ofera servicii de calitate clientilor sai.
Cercul Militar National gazduieste in perioada 25 iunie - 7 iulie 2013, in Sala Foaier, cea de-a sasea expozitie personala a pictoritei-arhitect Maria Sumanaru Pavelescu.
- Regulamentul de aplicare a Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. ... La articolul 21, alineatul (1) se modifica si va avea urmatorul cuprins:
Sibiul este primul oras din Romania care are un sistem de biciclete smart. Localnicii, dar si turistii, au la dispozitie peste 500 de biciclete, impartite in zeci de locatii care acopera tot orasul. Biciclete sunt monitorizate prin GPS si pot fi inchiriare cu ajutorul unei aplicatii.
La data de 08 noiembrie 2010, lucratori din cadrul Sectiei 10 Politie - Biroul de Investigatii Criminale, extinzand cercetarile privind pe R. VALENTIN de 32 de ani din Bucuresti, cunoscut cu antecedente penale, au stabilit in sarcina acestuia savarsirea urmatoarelor infractiuni dupa cum urmeaza:
Senatorii au adoptat cu 55 de voturi "pentru", 21 "impotriva" si 5 abtineri o hotarare privind aprobarea raportului de activitate al Comisiei de investigare a legalitatii si oportunitatii construirii imobilului Cathedral Plaza in imediata apropiere a Catedralei Romano-Catolice Sfantul Iosif.
google-analytics.com