Cautare

11703 de rezultate pentru "exotique va fi prezent pe 8 decembrie la bazarul de craciun de la romexpo" (3.53 secunde)
Craciunul a fost luat ostatic de materialism / A devenit o sarbatoare unde protagonistii suntem noi, nu pruncul Isus (Autoare:
- In aceasta perioada romanii au ocazia de a merge la Targul Cadourilor de Craciun de la Sala Dalles din Capitala, zilnic, intre orele 10.00 - 20.00. Cati expozanti participa la acest targ?
AFI Palace Cotroceni, deschis in cele 3 zile de Craciun si pe 1 si 2 ianuarie 2016 PROGRAM AFI PALACE COTROCENI DE SARBATORI. AFI Palace Cotroceni va fi deschis pe toata perioada sarbatorilor de iarna.
Cei de la Scorpions au fani de toate categoriile si varstele - lucru stiut, ce-i drept. Dar ce nu stie multa lume este ca pana si cei mai importanti oameni ai planetei ii plac pe nemti si le asculta muzica.
Relatia dintre presedinte si Guvern a fost, in cei cinci ani ai mandatului lui Traian Basescu, un scandal permanent, in urma caruia nimeni nu a avut de castigat.
organizeaza in perioada 13-15 decembrie "Targul Craciun Taranesc" in curtea interioara a Muzeului National al Taranului Roman din Sos. Kiseleff nr.3, unde va asteapta de dimineata pana seara, cu multe bunatati si cadouri de sezon producatori traditionali, mesteri populari, artisti Hand Made si colectionari.
In perioada 10 decembrie - 24 decembrie 2014, MagazinulDeBrazi.ro, platforma de comercializare online a Silva Group Romania, deruleaza campania sociala "Imparte bucurie", prin care cumparatorii pot participa la crearea unui Craciun de poveste pentru copiii din orfelinate, centre de plasament sau case de copii, achizitionand pentru ei un brad de Craciun, la pret redus.
Recent, PROFI a inaugurat inca cinci magazine la Timisoara, Buzau, Voluntari, Sebes si Baltatesti, iar saptamana viitoare va deschide magazinul cu numarul 500.
Lista reducerilor si a celor mai bune oferte din magazine Oficial, startul sezonului de reduceri, primul din acest an, se va da pe 15 ianuarie, insa marii retaileri de imbracaminte, incaltaminte sau accesorii ofera in aceasta perioada promotii de pana la 60% pentru o parte dintre produsele care au ramas pe stoc dupa sarbatori.
Vreme extrema in Europa - Avertisment de la MAE: Iata tarile cu riscuri meteo Ministerul Afacerilor Externe avertizeaza romanii care se afla sau au de gand sa calatoreasca in aceste zile in Occident ca multe tari din vestul Romaniei se confrunta cu situatii meteo extreme.
Posibila teapa de zile mare luata de presedinte in cazul Legii referendumului Procedura de promulgare utilizata in premiera de Traian Basescu. ... Procedurile CCR dureaza in functie de interesele lui Traian Basescu.
CNN realizeaza o emisiune despre caderea comunismului in Romania, care contine un documentar de o jumatate de ora si transmisiuni in direct din Bucuresti. De-a lungul unei perioade de aproape un an, CNN si-a concentrat toate resursele globale pentru realizarea unei initiative ambitioase -"Toamna schimbarii:
- 16 decembrie la 22:32: Un bou la A3: ... In jurnalism lucrurile stau exact pe dos: ... - 16 decembrie la 21:43: Pupincurism ca la A3 la adresa fostului rege nu am vazut nici la apogeul epocii Ceausescu. ... - 16 decembrie la 21:32: Televiziunile de rahat incearca sa ne convinga:
Un val neobisnuit de caldura s-a instalat in Romania, maximele s-au apropiat de 18 grade luni, vor atinge 20 de grade marti si vor ajunge la 22 grade miercuri, informeaza Hotnews.
Sambata, 22 decembrie 2013, ora 10.00 - 18.00 Duminica, 22 decembrie 2013, ora 10:00 - 18:00 Luni, 23 decembrie 2013, ora 10:00 - 18:00 Piata Taraneasca si Mester(Esti)!
Intelectual subtire si datator de seama, dna Mungiu afirma ca exista doua Romanii, una care traieste izolata, rurala sau la marginea oraselor, preocupata exclusiv de existenta cotidiana, cu un nivel de aspiratie redus si cealalta conectata la lumea exterioara, europenizata, informata, implicata, considerandu-se egala in calitati, dar nu si in sanse, a echivalentilor euroatlantici.
Stefan Hrusca revine an de an in Romania pentru intalnirea cu publicul si pentru a duce mai departe stravechiul obicei: ... Anul acesta, la numai cateva zile dupa aniversarea sa - artistul fiind nascut pe 8 decembrie, ii va colinda pe bucuresteni la Teatrul National.
Administratia Domeniului Public si Privat din cadrul Primariei Municipiului Mangalia a demarat lucrarile de ridicare a noului complex „Mihai Eminescu”, ce va fi finalizat pana in vara anului viitor pe locul actualelor galerii comerciale din centrul orasului.
Carrefour Romania va fi prezent la Baby Boom, cel mai mare targ dedicat copiilor organizat la Romexpo in perioada 31 august â€" 3 septembrie.
Carrefour Romania va fi prezent la Baby Boom, cel mai mare targ dedicat copiilor organizat la Romexpo in perioada 31 august- 3 septembrie. Marca proprie Carrefour, Tex, premiata de catre consumatori cu Best Buy Award pentru cel mai bun raport calitate pret, va expune spre vanzare articole pentru copii.
google-analytics.com