Cautare

11703 de rezultate pentru "exotique va fi prezent pe 8 decembrie la bazarul de craciun de la romexpo" (4.47 secunde)
Logoul GOOGLE de marti, 23 decembrie 2014, afiseaza un peisaj de iarna, in care o sanie plina cu copii este trasa de un ren.
Dupa calduri anormale vin geruri anormale / ampress.ro Vremea se va raci in perioada 5 - 10 ianuarie 2016 si va deveni mai rece decat in mod normal in perioada 31 decembrie - 3 ianuarie urmand ca, dupa aceasta data, probabilitatea de aparitie a precipitatiilor sa fie ridicata, releva prognoza Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM), publicata luni si citata de Agerpres.
Sase ore pentru o calatorie intre doua burguri europene aflate in realitate in universuri uimitor de indepartate. Care e gustul iernii in Timisoara si care e mirosul lui decembrie in Viena?
Pe internet nu gasesti prea multe articole despre semnificatia zilei de 30 Decembrie 1947. Dintr-un articol, aflam motivul pentru care a fost aleasa ziua de 30 Decembrie pentru a ramane consemnata in istorie ca ziua cand tara s-a declarat republica, in urma abdicarii regelui.
Asa cum deja ati aflat, Stefan Hrusca revine in tara in luna decembrie, pentru a le oferi romanilor un turneu national! Dascalul de colinde” va readuce magia sarbatorilor in inimile romanilor, sustinand o serie de concerte de Craciun in peste 20 de localitati din Romania.
Gigi Becali a primit o VIZITA SURPRIZA la penitenciar. Vezi cine s-a dus la el in a doua zi de Craciun Gigi Becali a avut parte de o vizita-surpriza in penitenciar.
Pentru Nadine, sarbatorile de iarna inseamna familie! De obicei artista prefera sa petreaca Craciunul acasa, cu familia si rudele, si Revelionul de asemenea, tot acasa, in compania prietenilor sai. Asa se va intampla si anul acesta!
Juramantul de credinta al lui Marius Tuca in fata oamenilor care cred in el: ... Juramant de credinta Un copil mare canta la chitara. ... De parca ar fi atins corzile cu venele de sange, asteptandu-te ca-n secunda urmatoare, la primul acord, sangele sa improaste chitara.
De Craciun e bine sa oferi cadouri pentru a te asigura ca anul care urmeaza va fi un an imbelsugat. Pentru a alunga ghinionul, in seara de Craciun, e bine sa aprinzi lumanari si sa le lasi sa arda pana se vor stinge singure.
Cred in Mos Craciun! Se apropie Craciunul, orasul e imbracat de sarbatoare, lumea pare ca e mai buna in aceste zile si ei bine, dimineata cand ies din casa si merg catre serviciu, arunc cate un zambet fugar trecatorilor. ... De fapt impartim bucuria sarbatorilor!
Bucurestenii sunt asteptati la prima editie a Targului National pentru Artizanat si Mestesuguri, la Romexpo Bucurestenii sunt asteptati la prima editie a Targului National pentru Artizanat si Mestesuguri, care se va desfasura in perioada 16 - 20 octombrie 2013, la Romexpo.
Romania 95 Ziua de 1 Decembrie este, pentru toti romanii, ziua Marii Uniri. Primul 1 Decembrie ca zi nationala a fost marcat la Alba Iulia, la 1 decembrie 1990.
Cei care mai au de facut cumparaturi pentru Craciun trebuie sa stie ca astazi programul hipermarketurilor va fi mai scurt. Nici bancile nu vor fi deschise, cu mici exceptii, iar transportul in comun va avea un program de duminica.
Subofiterului SPP aflat la volanul masinii apartinand Administratiei Prezidentiale care a accidentat, marti, o femeie, in zona Romexpo, i s-a intocmit un dosar penal care va fi inaintat Parchetului Militar.
Nastase face rocada cu Ponta", pe care il puteti citi in continuare. 'Victor Ponta a anuntat, ieri, ca va candida la presedintia PSD, dupa ce Adrian Nastase s-a retras din competitia cu Mircea Geoana.
In cadrul ultimei sedinte a Consiliului Local Mangalia pe anul 2006, George Cojocaru, presedintele Romexpo, a primit, din partea consilierilor, titlul de cetatean de onoare al orasului.
Autorizatiile de constructie, date uneori la intamplare, pot schimba harta orasului.
La putin timp dupa ce a devenit Primarul Capitalei, Gabriela Firea a anuntat pe Facebook una dintre prioritatile mandatului sau: o sala polivalenta la cele mai inalte standarde.
Bucharest Gaming Week are loc in perioada 23 - 28 ianuarie 2018, la Romexpo. Evenimentul reuneste pasionatii de eSports, gamerii dedicati si cei mai importanti dezvoltatori de jocuri din Romania.
Radio Romania va invita la GAUDEAMUS 2017! 22 - 26 noiembrie, Pavilionul Central Romexpo Numaratoarea inversa a inceput! A mai ramas doar o zi pana la debutul celui mai asteptat eveniment anual din industria cartii, de aproape un sfert de veac, prea repede scurs:
google-analytics.com