Cautare

11703 de rezultate pentru "exotique va fi prezent pe 8 decembrie la bazarul de craciun de la romexpo" (4.73 secunde)
Senatorul Valer Marian l-a interpelat pe Premierul Mihai Razvan Ungureanu.Obiectul interpelarii:
La 27 aprilie 1994 majoritatea sud-africanilor au votat pentru prima data in viata lor. In contextul alegerilor democratice non-rasiale din 1994, 27 aprilie a fost declarata Ziua Libertatii, prilej de a sarbatori eliberarea poporului sud-african de colonialism si de dominatia minoritatii albe din perioada de apartheid.
Bancile vor fi inchise vineri si sambata, 25 si 26 decembrie, precum si pe 1 si 2 ianuarie, cu exceptia unor unitati din marile centre comerciale, iar pe 24 si 31 decembrie majoritatea bancilor vor avea program redus de lucru cu publicul.
Intr-un decor rafinat de sec. ... Bijuteriile tinerilor expozanti au fost puse in valoare de piesele de mobilier marca Exotique Romania, adevarate opere de arta ce au adus un plus de originalitate spatiului.
Ce inseamna 10 ani de Exotique pentru Pusa Hack Recent, Exotique a implinit 10 ani, un deceniu de cand infrumuseteaza casele romanilor cu mobilier, decoratiuni si accesorii aduse de pe taramuri indepartate, exotice, orientale.
"20 de ani de ziare - intre idealismul dat de libertate si afacere, in capitalism" este titlul unui material realizat de Alexandra Buzas (Mediafax), pe care il puteti citi in continuare. 'In cei 20 de ani de presa scrisa romaneasca, ziarele au ocupat un loc central.
Bancile vor fi inchise sambata si duminica, 25 si 26 decembrie, precum si pe 1 si 2 ianuarie, cu exceptia unor unitati din marile centre comerciale, iar pe 24 si 31 decembrie majoritatea bancilor vor avea program redus de lucru cu publicul.
Ajutoarele lui Mos Crsciun, elfi, Craiasa Zapezii si alte personaje indragite ii asteapta pe cei mici la Plaza Romania, in weekend-urile 12-13 si 19-20 decembrie, cu povesti, colinde si jocuri creative.
Pentru organizarea celor doua spectacole de sarbatori, autoritatile din Banie au cheltuit de la buget suma de 152.006 lei Cu ocazia sarbatorilor de iarna, craiovenii au avut parte, pe langa iluminatul festiv, si de doua spectacole, ambele oferite de municipalitate si platite din bugetul local cu 152.006 lei.
Autenticul Mos Craciun din Finlanda a revenit zilele trecute in Romania la Santa Claus Kingdom. Santa Claus Kingdom este cel mai mare eveniment tematic dedicat sarbatorilor de iarna ce gazduieste pentru al patrulea an vizita autenticului Mos Craciun din Finlanda pana pe data de 22 decembrie.
Cea de a 43-a editie a Targului National de Imbracaminte si Incaltaminte TINIMTEX se va desfasura, in perioada 25 februarie-1 martie a.
Vineri, 2 februarie 2018, se lanseaza in cinematografele din toata tara animatia The Star / Primul Craciun, o productie AFFIRM Films si Sony Pictures Animation, ce prezinta povestea nasterii lui Iisus Christos dintr-o perspectiva inedita.
Vineri, 2 februarie 2018, se lanseaza in cinematografele din toata tara animatia The Star / Primul Craciun, o productie AFFIRM Films si Sony Pictures Animation, ce prezinta povestea nasterii lui Iisus Christos dintr-o perspectiva inedita.
Inca un spectacol "O noapte de Craciun cu Stefan Banica" la Sala Palatului Stefan Banica sustine trei concerte din seria "O noapte de Craciun cu Stefan Banica", nu doua cum s-a anuntat initial.
Cele mai frumoase si cunoscute colinde vor rasuna in Piata Mare si vor completa atmosfera de basm din oraselul lui Mos Craciun din Sibiu.
Afla ce poti face in Sezonul sarbatorlior si bucura-te de el alaturi de cei dragi. Urarea SARBATORI FERICITE este una dintre cele mai obisnuite pe care le auzim sau le facem inainte de Craciun sau in perioada dintre Craciun si Anul Nou.
Doar cateva zile ne despart de cea mai frumoasa perioada a anului cu familia, sarbatoarea Craciunului. Daca toata lumea il asteapta pe Mos Craciun cuminti, in Bucuresti, iata ca familia Brancu-Turcu s-a gandit ca ar putea fi o idee buna sa-l caute pe Mos Craciun la munte!
20 de ani de ziare - intre idealismul dat de libertate si afacere, in capitalism (Autoare: ... Articol publicat in data de 23 Dec. ... In 20 de ani de presa scrisa romaneasca (22 dec.
Cel mai cunoscut tenor al zilelor noastre a concertat duminica, 15 Decembrie 2013 la Romexpo, (Pavilion Central), pentru prima oara intr-o Gala de Craciun, oferindu-le tuturor spectatorilor o amintire extraordinara!
Celebrul tenor ce va sustine in iarna un concert la Bucuresti celebreaza zilele acestea 25 de ani de la infiintarea fundatiei sale - "Fundatia Internationala Jose Carreras pentru lupta impotriva leucemiei"! Cu aceasta ocazie, artistul si echipa sa au lansat un documentar emotionant si combativ denumit "La Fleur.
google-analytics.com