Cautare

26123 de rezultate pentru "excizie prin vacum a tumorilor mamare" (4.42 secunde)
Senatorul PSD de Satu Mare, Valer Marian, a prezentat luni, 17 mai a.c., in plenul Senatului o declaratie politica intitulata "Premierul Boc nu mai raspunde nici la interpelari", pe care o redam integral.
Senatorul Ovidiu Liviu DONTU a sustinut o declaratie politica intitulata: ... Legea fundamentala a statului modern a izvorat din cutumele universale, Constitutia reprezentand practic coloana vertebrala a statului modern care reglementeaza orice aspect al cetatii, in special in ceea ce priveste viata si persoana cetateanului.
SRI a devenit principala amenintare la adresa securitatii nationale! ... Nu mai are nevoie de intermediari pentru a conduce tara, de fapt, pentru a o oferi pe tava celor care o ocupa si o jefuiesc. SRI a distrus democratia, a distrus partidele politice, sindicatele, societatea civila.
Consiliul de Monitorizare a Implementarii Conventiei ONU privind Drepturile Persoanelor cu Dizabilitati a fost infiintat prin Legea 8/2016. ... Menirea institutiei este de a veghea la respectarea drepturilor persoanelor cu dizabilitati, in sensul Conventiei ONU ratificate de tara noastra prin Legea 221/2010.
In cadrul evenimentului organizat vineri la depozitul de la Fundulea, unul dintre cele 6 depozite proprii de carburanti, OSCAR a prezentat in premiera, intr-un format inedit noua imagine a companiei.
Prima aparitie a lui J.D.Salinger in limba romana a avut loc, in 1964, sub egida Editurii pentru Literatura Universala. La cateva decenii dupa traducerea de referinta, Editura Polirom a oferit noua traducere, pentru tinerii de azi, a romanului De veghe in lanul de secara.
Seara, cand venisem, nu stiam nici de storurile care nu existau si nici de faptul ca, dincolo de balcon, cateva case mai departe, era un hotel cu o infatisare nepotrivita pentru un oras de provincie sau poate tocmai de aceea, cu doua turnuri mici si cu geamurile de sus sparte, prin care ziua se adunau porumbeii agatandu-se de marginea zidurilor dinafara, iar in timpul noptii roiau fluturii marunti imprejurul unui bec in cercuri din ce in ce mai dese, pana se loveau de el si cadeau ametiti aiurea.
dr.Constantin Tudor, O istorie a Calarasiului in imagini fotografice de ieri si de azi, a ajuns la episodul IV si este dedicat urmatoarelor obiective din orasul de pe Borcea, brat al fluviului Dunarea: ... xxx O istorie a Calarasiului in imagini fotografice de ieri si de azi(IV).
Atacurile tintite - intentionat sau nu - de catre si catre persoane care sunt atrenate pentru aceasta sau care o fac instinctiv, sunt denumite generic ATACURI PSI.Daca sunteti tinta unor astfel de atacuri veti avea o vitalitate scazuta, ganduri negre, chiar depresii, pot aparea ganduri obsesive, stare generala de rau, nervozitate, dureri acute in anumite zone ale corpului, cel mai frecvent in zona capului si a inimii, putand avea manifestari pana la moarte subita daca nu va aparati sau daca atacul nu inceteaza.
Activitatile se adreseaza populatiei adulte, avand drept scop facilitarea accesului la depistarea si diagnosticarea precoce a bolii. ... In marea majoritate a cazurilor, infectia cu VHC evolueaza spre ciroza si cancer hepatic.
Farcas) - continuare - Agentia de Informatii a Armatei Intr-un interviu, Ingo Swann istorisea un incident, petrecut in 1975 sau 1976. ... Swann a fost solicitat sa faca o demonstratie, sub indrumarea doctorului in fizica Harold Puthoff. Obiectivul care li s-a dat a fost urmarirea unor submarine sovietice.
Ar trebui sa tii cont de faptul ca vei fi in postura celui care ofera, nu a celui care primeste, intregul an urmator.
Iti masoara glicemia in 5 secunde O valoare a glicemiei care nu scade sub 125 mg/dl este considerata hiperglicemie, adica diabet. In schimb, o valoare care ajunge sub 70 mg/dl inseamna hipoglicemie, care se manifesta prin senzatie de slabiciune, foame brusca, ameteli, tremuraturi sau chiar lesin.
In practica clinica psihiatrica pe care autorul a desfasurat-o pe parcursul a zeci de ani a avut ca principal obiectiv descoperirea celei mai eficiente modalitati de a vindeca suferinta umana in toate formele sale.
Curtea Constitutionala sustine ca OUG 136/2008 privind amanarea cresterii salariilor profesorilor afecteaza drepturi fundamentale, respectiv dreptul la munca si la protectia sociala a muncii si dreptul la un nivelul de trai decent, se arata in motivarea deciziei Curtii din 12 noiembrie.
Basescu sa introduca votul prin corespondenta la scara nationala contra 100 de euro pe bucata' Presedintele PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, a declarat ca afirmatiile lui Traian Basescu referitoare la introducerea votului prin corespondenta ar putea duce la nivel national la obtinerea din partea acestuia a calitatii de "presedinte pe viata".
Mai multi utilizatori de cartele reîncarcabile au fost pagubiti în ultimele luni prin promotii false, din ce în ce mai ingenioase, anuntate prin e-mail, mesaje scrise sau apeluri telefonice, în care sunt folosite numele unor companii de telefonie mobila.Tepele cu cartelele reîncarcabile au facut victime si în Craiova.
Dosarul "Zambaccian", cu Basescu autor Procesul "Zambaccian", care l-a trimis pe Adrian Nastase din nou in puscarie, a fost o mascarada judiciara gandita, pregatita si pusa in opera cu multa consecventa de Traian Basescu.
Senatorul Gheorghe Saghian a sustinut o declaratie politica intitulata "Ziua Mondiala impotriva exploatarii copiilor prin munca", pe care o puteti citi in continuare.
Gheorghe Mencinicopschi a absolvit Universitatea Bucuresti, Facultatea de Biologie-Biochimie, ca sef de promotie; ... A elaborat tratate de specialitate in domeniul alimentului, alimentatiei, nutritiei umane, biotehnologiei, publicand peste trei sute de lucrari stiintifice in tara si strainatate.
google-analytics.com