Cautare

268 de rezultate pentru "examen" (3.85 secunde)
Ceea ce parea la inceput o gluma sosita la inchiderea editiei, in editia din 20 noiembrie anul trecut am publicat stirea cu temerea ca ne pacalim, s-a transformat intr-un examen de seriozitate, pe care nimeni nu-l mai credea posibil in viata acestei vedete pursinge de 35 de ani.
Dimensiunile mici ale echipamentelor dar si al castilor le fac greu de depistat in timpul unui examen, iar elevii si-ar putea pune in format audio sau text diverse subiecte.
Maria Grangure: O fi ghicit in bobi? Corneliu Severin: I-a iesit la ultimul examen genealogic. Traian Tranda: A ghicit in urina.
Dotat cu talent la desen, dar avand si reale insusiri pentru scena, Iurie Darie a dat examen atat la Institutul de Arte Plastice, cat si la cel de Arta Teatrala si Cinematografica, reusind la ambele, dar alegandu-l pe cel din urma, pe care l-a absolvit in 1952.
Un adevarat examen al maturitatii depline, sustinut in fata fanilor sai de trupa dedicata Trup și Suflet crezului sau artistic.
La examen am avut de realizat 10 fotografii pe diferite teme. 2. Povesteste putin despre cum a luat nastere proiectul Cu lumea-n cap prin Calarasi.
A absolvit Institutul de Arta Teatrala si Cinematografica I.L.Caragiale in anul 1961, avand ca examen de diploma rolul Agamita Dandanache din piesa O scrisoare pierduta de I.L.Caragiale, dupa aceea activand pe scenele de la Teatrul Tineretului (1961-1964), apoi la Teatrul de Comedie (1965-1968), la Teatrul Lucia S.
La 18 ani, face pregatire cu George Ivascu, da examen, ia doua probe, dar pica la ultima. Ca sa nu piarda vremea, urmeaza un an de teatru la Universitatea Titu Maiorescu, unde o cunoaste pe Sanda Manu, care ii prezice:
Interpreta de muzica populara si-a facut aparitia la eveniment dupa un examen pe care l-a avut de sustinut la Conservator, unde este studenta in anul I.
- Mult noroc la examen! Alte exprimari, precum Ce intamplare ca..., Ce bine ca..., Mult succes la..., ar exprima chiar mai bine ideea originala, insa a devenit superfluu sa folosim cuvantul noroc.
In anul III se retrage din facultate, pentru a sustine un nou examen la teatru. Pica iar. Revine la Filologie, joaca in cateva piese de teatru pentu amatori, absolva facultatea,dar renunta la cariera de profesor, pentru a mai incerca o data la Actorie.
A debutat in teatru in anul 1945 cu rolul Ecaterina Ivanovna in piesa Fratii Karamazov, dupa Fiodor Mihailovici Dostoievski, jucata la Teatrul Constantin Nottara (examen condus de profesoara Marioara Voiculescu).
Am urcat scarile de lemn incercand sa-mi inchipui trapul cailor, ii vedeam uneori duminica, la vreun concurs, sarind obstacolele de verdeata sau de lemn, atingand uneori cu copitele marginea lor - si atunci le strangeam pumnii, asa cum faceam cateodata inainte de a intra la vreun examen, credeam in faptul ca uneori caii aveau nevoie de pumnii mei stransi, nu le vedeam deciat fruntile instelate de pete albe sau coamele despletindu-se prin aer in imaginea data cu incetinitorul, sau sclipirea copitei intoarsa inapoi, ferindu-se de milimetrii aceia de obstacol.
Dupa bacalaureat , pe care l-a luat din prima cu media 7,05, Gabriel Fatu a avut ambitia de a da examen de 4 ori pana sa intre la teatru, la stat, la Universitatea Nationala de Arta Teatrala ci Cinematografica I.L.
Toate se trateaza exclusiv de medicul specialist, diagnosticul fiind unul dificil, in majoritatea cazurilor impunandu-se examen radiologic. Medicul de familie, Dana Tinica, ne explica fiecare pericol in parte :
Daca ai de invatat sau de pregatit un examen, acum sunt momente deosebite de a asimila, ordona si intelege pe deplin subiectele necesare.
Legea maidanezilor a fost adoptata de Senat Potrivit unei initiative legislative adoptate, marti, de Senat, vor putea fi eutanasiati doar cainii bolnavi incurabil, declarati ca atare in urma unui examen medical competent, efectuat de medicul veterinar, la care pot asista reprezentanti ai organizatiilor pentru protectia animalelor.
Acesta se numeste examen anatomo-patologic. Cancerul nu este o boala cu o singura cauza si un singur tip de tratament.
Teroarea instalata de DNA in Justitie, incepand cu CSM si Inalta Curte, preseaza explicit asupra deliberarilor normale in procesele adversarilor politici ai presedintelui Basescu. Luni, Justitia are de dat un examen cu ea insasi.
Diagnosticul clinic pozitiv se bazeaza pe simptomatologia subiectiva si obiectiva, iar diagnosticul etiologic de certitudine se stabileste numai prin examen bacteriologic, virusologic si citologic al secretiei conjunctivale.
google-analytics.com