Cautare

268 de rezultate pentru "examen" (9.33 secunde)
Conform legii, porcul nu poate circula din gospodaria neprofesionala, dar se mai intampla sa apara cazuri de imbolnavire cu trichineloza in alte judete pentru ca omul da din carne si rudelor inainte sa efectueze acest examen", ne-a declarat directorul DSVSA Galati, dr.
Alti trei candidati au fost eliminati din examen pentru ca au incercat sa copieze. In conditiile in care proba orala este eliminatorie, cei 284 de candidati respinsi nu vor putea continua examenul in aceasta sesiune.
Numarul maxim de cursante pentru fiecare curs este de 25. In baza unui examen vor fi acordate certificate care sa ateste cunostintele dobandite.
Dupa o pregatire de trei ani, expertii contabili si contabilii autorizati au promovat un examen final, dupa care au depus juramântul de includere în CECCAR si s-au angajat sa respecte conduita etica si profesionala a breslei.
Dupa o pregatire de trei ani, expertii contabili si contabilii autorizati au promovat un examen final, dupa care au depus juramântul de includere în CECCAR si s-au angajat sa respecte conduita etica si profesionala a breslei.
71/2001 cu modificarile si completarile ulterioare, respectiv numai prin sustinerea unui examen si obtinerea calitatii de consultant fiscal", se mai arata in comunicatul amintit.
Perioada contractului este stabilita pe baza sperantei medii de viata Potrivit www.tmctv.ro, compania nu stabileste actul pe baza unui examen medical, ci pe baza sperantei medii de viata din România (pentru o persoana care a ajuns la 65 de ani, speranta medie de viata este de 17 ani pentru femei si de 14 ani pentru barbati).
In aceasta situatie s-ar putea afla chiar si cetatenii de alte nationalitati care vor trebui sa dea examen pentru obtinerea permisului de conducere pentru a-si putea conduce singuri masinile de serviciu.
El a aratat ca primul "examen" al Guvernului este constructia bugetara. "Romania s-a imprumutat nejustificat de scump in anii trecuti, de aceea finantarea deficitului public este o problema", a explicat Videanu.
Un profesor de economie de la un colegiu a declarat ca nu a picat vreodata pe cineva la examen, dar ,odata a picat o grupa intreaga.
Anul acesta a fost ultimul in care noii experti contabili trebuie sa absolve un examen anual. Din 2011, absolventii cursurilor de experti contabili trebuie sa treaca de "obstacole"
Acum un an daca ar fi dat examen ar fi luat nota 2. Acum ar lua 6. Cert este ca intr-un singur an a reusit sa treaca Piata de Gros de pe pierdere pe profit.
Documentul arata ca Funeriu ar fi trebuit sa sustina si un examen oral, din cauza unor note slabe obtinute la proba scrisa.
Nu prididesc sa ii multumeasca, de la inceput si pana in zilele noastre, vorba bietului Piru (nu va chinuiti neuronii, era bun profesional, mi-a dat 10 la examen desi ne-am incontrat, dar politic, era pe linia voastra - cacanie, adica, rosu-portocalie).
In 2009, Guvernul a decis prin ordonanta de urgenta, in urma negocierilor cu FMI, sa suspende ocuparea prin concurs sau examen a posturilor vacante din administratie si sa permita angajarea unui singur functionar la sapte posturi vacantate, exceptii fiind acceptate doar pentru functiile de conducere, inalti functionari si administratii subdimensionate.
Legea mai prevede ca, incepand cu 19 ianuarie, persoanele care nu detin permise de conducere din nicio categorie trebuie sa sustina un examen teoretic si unul practic pentru obtinerea permiselor din categoria "AM" "A1" si "B1" pentru mopede, scutere, ATV-uri si alte autovehicule dotate cu motoare de capacitate mica a caror viteza nu depaseste 45 de kilometri pe ora, iar capacitatea cilindrica nu este mai mare de 50 de centimetri cubi.
"Trebuie sa treaca 24 de ore de la accidentare pentru a-i face examen RMN lui Rusu. Am discutat si noi cu medicii care sunt pe aici si sunt semne bune pentru ca genunchiul lui Rusu nu s-a umflat.
Primul "examen" pentru portughez va avea loc astazi, cand Chelsea va evolua pe terenul italienilor de la ora 21.45 (TVR 1), returul fiind programat doua saptamani mai tarziu.
In total s-au prezentat la examen 887 de sportivi, cifra care a produs stupoare la COSR, care are in Centrele Nationale Olimpice pentru pregatirea juniorilor numai 108 sportivi cu varsta de bacalaureat.
"Poate sa studieze de la distanta, se poate prezenta si la examen daca i se va permite", a spus avocatul Bogdan Barbuceanu la Sport.ro.
google-analytics.com