Cautare

268 de rezultate pentru "examen" (4.81 secunde)
Acesta a fost si motivul pentru care Colidiuc a ales sa dea examen la Baroul din Tulcea si nu la Constanta, cel de aici conditionandu-i pana si inscrierea in concursul de admitere si impunandu-i renuntarea imediata la relatiile contractule cu MAI.
Daca Ordonanta de Urgenta este aprobata in Guvern in actuala forma, se suspenda ocuparea prin concurs sau examen, a posturilor vacante din autoritatile si institutiile publice, care sunt finantate integral din bugetul de stat, bugetele locale, bugetul asigurarilor sociale de stat ori bugetele fondurilor speciale, dupa caz, precum si din venituri proprii si subventii acordate de la acestea.
Dupa evaluarea candidatilor pentru functiile de director coordonator si directori coordonatori adjuncti la Inspectoratului Teritorial de Munca Constanta, comisia de examen a decis:
Considerati ca ar fi bine ca toti candidatii la presedintia tarii sa fie supusi unui examen medical, adecvat acestei inalte functii?
Verginel Gireada a mentionat ca s-a pregatit si se va pregati in continuare pentru a se prezenta asa cum se cuvine la examen.
Ala e un post vacant temporar, pe care el a dat examen. Daca persoana care este in concediu de maternitate se intoarce in 2 luni, postul nu mai exista.
Personal, am simtit acest lucru in 1940, in timpul dictaturii regale a lui Carol al doilea, cand nu am putut, dupa terminarea scolii primare, sa dau examen de admitere la un liceu, pentru ca tatal meu era "detinut politic".
De altfel, anul trecut am si sustinut un astfel de examen, dar din pacate, a fost singura ratare din viata mea si consider ca atat am putut la momentul ala", isi aminteste Ciocan.
Potrivit legii ANI, Agentia este condusa de un presedinte, ajutat de un vicepresedinte, numiti in functie de catre Senat, pe baza de concurs sau examen, dupa caz, la propunerea Consiliului National de Integritate.
Probabil ca, pentru ca doi dintre ei sunt fosti primari si pentru ca au picat un examen, doresc sa am si eu un esec", a afirmat Ion Baluta, primarul din Targu Logresti.
Desi nu are corespondent in votul exprimat de cetateni si nu s-a supus niciunui examen electoral, UNPR a primit recunoastere politica si parlamentara prin mecanismul fortei si al tacticii pumnului in gura care caracterizeaza actualul regim politic.
Candidatii la sefia Camerei Agricole au avut o prestatie foarte slaba la concursul organizat de Consiliul Judetean. Pentru acest post au concurat trei persoane, respectiv Gheorghe Danila, directorul interimar al institutiei, Mihai Politic, fost angajat la Oficiul de Cadastru, si Vasile Carpen, angajat in mediul privat.
sa afle daca poate sa triseze la examen. A auzit ca s-ar fi dat subiectele dinainte si s-a dus sa le ia si el, direct de la mogul.
Am aflat de la domnul Mircea Geoana ca dumnealui s-a dus sa fure subiectele de la examen si cred ca prin ceea ce a facut si atunci si mai ales prin ceea ce a facut zilele trecute si-a batut joc de intreg partidul.
"Imi rezerv dreptul de a-mi pastra pozitia cu privire la faptul ca un control psihiatric nu l-ar gasi cu toate 'tiglele pe casa', cum de altfel sunt convins ca nici pe minis¬trul Lazaroiu un examen de acest gen nu l-ar gasi cu 'acoperisul intreg', s-a observat de mult cat de des ii 'ploua in casa' ('prietenii stiu de ce!?')", a contraatacat senatorul PSD.
Primaria Craiova organizeaza incepand de astazi si pana vineri examen pentru obtinerea atestatului de administrator de imobil. La concurs s-au inscris 46 de persoane interesate sa obtina aceasta calitate, dupa ce au frecventat cursuri de specialitate in domeniu.
Marele nostru examen - ca partid, dar si ca USL - este nu doar sa castigam aceste alegeri, dar sa demonstram ca putem fi diferiti in sens bun", a spus Victor Ponta.
In 2009, Guvernul a decis prin ordonanta de urgenta, in urma negocierilor cu FMI, sa suspende ocuparea prin concurs sau examen a posturilor vacante din administratie si sa permita angajarea unui singur functionar la sapte posturi vacantate, exceptii fiind acceptate doar pentru functiile de conducere, inalti functionari si administratii subdimensionate.
Pentru persoanele care intentioneaza sa sustina examen de admitere in institutiile de invatamant ale Ministerului Administratiei si Internelor, conditiile sunt urmatoarele:
Legea maidanezilor a fost adoptata de Senat Potrivit unei inițiative legislative adoptrate, marți, de Senat, vor putea fi eutanasiati doar cainii bolnavi incurabil, declarati ca atare in urma unui examen medical competent, efectuat de medicul veterinar, la care pot asista reprezentanti ai organizatiilor pentru protectia animalelor.
google-analytics.com