Cautare

356 de rezultate pentru "examen definitivat" (2.84 secunde)
Chiar printre criteriile de la examen s-au introdus avantaje pentru cei care lucreaza la Ministerul Economiei si Finantelor sau la unitatile din subordine. ... În acelasi timp, pentru consultanta fiscala este nevoie de un singur examen, si gata, te numesti consultant fiscal.
La IATC, Rodica a intrat in al doilea an, dupa al doilea examen, cand erau 700 de candidate pe 10 locuri. La primul examen a picat pentru ca era prea increzuta.
In stadii incipiente, el este asimptomatic si poate fi descoperit intamplator la un examen anual de rutina (vezi mai jos). ... Proba este apoi trimisa la examen anatomopatologic.
RM este modalitatea imagistica de selectie pentru detectarea leziunilor de la nivelul articulatiilor, fiind singurul examen noninvaziv care ofera o imagine detaliata a structurilor precum meniscuri (genunchi), ligamente sau tendoane.
este suficient un simplu examen de urina. ... Cand medicul de familie are o suspiciune de alterare renala, evidentiata printr-un examen sumar si simplu de urina, de asemenea, trebuie sa trimita copilul la un centru de nefrologie pediatrica.
- In alta situatie, daca visezi ca plangi si ca esti foarte speriat si deznadajduit in vis inaintea unui examen important, este semn ca vei lua acel examen cu brio si te vei bucura de roadele muncii tale, pe care le vei culege asemeni lacrimilor din vis.
Infiorata de emotie, ca o scolarita nu prea pregatita pentru examen, Romania a mai trecut de un test european. ... Marele examen va fi dat de Romania la urmatoarele materii, astfel enuntate de premierul Calin Popescu-Tariceanu:
de ce nu le face cineva un examen psihologic celor din manastiri - si celor care indruma pasii fratilor intru Hristos, cat si celor care sunt indrumati si tinuti din scurt (si care, de cele mai multe ori, sunt la varste destul de fragede, fiind usor de manipulat, dar si de zdruncinat psihic, in cazul unor presiuni prea mari)…Ca, la urma urmei, cei din manastiri intra in contact cu credinciosii care vin in pelerinaje in astfel de locuri sfinte.
Spun ca nu mi se pare o asa de mare dificultate sa scrii citeva rinduri despre caracteristicile a doua curente literare, care si memorate aduceau in hirtiile de examen raspunsuri de cel putin doua pagini.
Legal, permisul de port-arma poate fi obtinut dupa ce solicitantul face cursuri si sustine un examen la o Asociatie de Vanatori, examen ce cuprinde legislatia in vigoare privind uzul de arma, dar si cunostinte despre speciile ce pot fi vanate si obligatiile ce-i revin vanatorului.
- Se rezolva cu admiterea unui examen ce dureaza 20 de minute, la care trebuie sa aveti minim 13 intrebari corecte din 15. Nesustinerea acestuia prelungeste perioada cu inca 30 de zile, dupa care va puteti ridica permisul fara examen.
Tot astazi, inaintea sedintei Consiliului National, in cadrul careia va fi definitivat Statutul si vor fi alesi cei 501 membri, vor avea loc alegeri pentru Comisia de Arbitraj si Integritate Morala si pentru cea de Control Financiar.
El a tinut sa precizeze ca PRM a€žnu sustine nici o persoana ca sa-si mentina scaunula€œ, ci a€žnumai ceea ce este constitutionala€œ. Contestatie pregatita Senatorii social-democrati au definitivat ieri textul contestatiei pe proiectul de Regulament al Camerei Superioare a Parlamentului.
Pentru anul acesta am aplicat inca prin legea bugetului, neavand proiectul definitivat, am redus efectiv aceste cheltuieli nedandu-le voie sa ajunga la un plafon egal cu cel de anul trecut.
Clubul CS Turnu Severin si-a definitivat cel de-al doilea stagiu de pregatire din aceasta vara, Marius Balau si compania urmand sa fie cantonati in statiunea Kranjska Gora, din Slovenia, in perioada 2-15 iulie.
Reprezentantii coalitiei de la guvernare nu au definitivat inca lista cu numele secretarilor de stat care raman in functii in urma restructurarii, din cauza neintelegerilor dintre cele patru partide.
"PC nu si-a definitivat pozitia pe scena politica. Conservatorii trebuie sa decida daca trec in opozitie sau ramin la putere.
Leonard Orban a declarat ca va anunta dupa 1 ianuarie componenta Cabinetului sau, deoarece nu a definitivat procesul de stabilire a acestuia.
"Tot in 2006 am definitivat renovarea caminului cultural, pe exterior, si suntem intr-un stadiu avansat de finalizare a interiorului. De asemenea, a fost renovat sediul vechi al primariei, scoala din Sibioara, unde am schimbat parte din geamuri, pentru ca cele vechi erau degradate.
"Nu s-au definitivat discutiile pe marginea Statutului. Au fost fost discutate variantele de alegere uninominala. Va mai avea loc un nou Comitet Executiv, imediat dupa Anul Nou, care va transmite Delegatiei Permanente a PNL forma finala a Statutului", a declarat Orban.
google-analytics.com