Cautare

356 de rezultate pentru "examen definitivat" (2.52 secunde)
Este un examen pe care il urmaresc cu atentie si cu real interes celelalte 26 de state membre ale U.E. ... Un eventual esec la acest sever examen, in timp, presupune aparitia unor urmari nefaste. Dar, cine sunt chemati sa sustina acest examen?
Colegiul Director National al PD si-a definitivat, sambata, la Poiana Brasov, strategia postaderare, care are ca principii mentinerea stabilitatii monetare, asigurarea convergentei structurale la nivelul economiei reale si restructurarea cheltuielilor bugetare.
Probleme de coordonare Potrivit oficialilor din sistem, planul national de dezvoltare regionala mai are nevoie de timp pentru a fi definitivat, problema aflandu-se acum la ministerele de resort. ... "Din cate am inteles, la nivel national nu s-a definitivat programul din cauza nesincronizarii intre ministere.
El trebuie definitivat in termen de 30 de zile de la data publicarii hotararii in Monitorul Oficial. ... "Nu s-a definitivat caietul de prezentare a firmei", a spus un reprezentant al AVAS.
Investitorii care detin unitati la fondurile mutuale de investitii sau cei care vor sa isi plaseze banii in acest fel vor putea face imprumut in banca mai lesne in momentul in care mecanismul retragerii de pe card a unei sume echivalente cu 70% din capitalul investit va fi definitivat.
Lista stranierilor pentru barajul cu Grecia ' Ce atacant-surpriza a convocat Piturca Selectionerul Victor Piturca a definitivat lista celor 15 jucatori romani legitimati la cluburi de peste hotare, care tot azi au primit faxurile de convocare de principiu pentru cele doua jocuri contra Greciei, contand pentru play-off-ul de calificare la Cupa Mondiala din 2014.
El a precizat ca nu s-a stabilit o data fixa pentru asumarea raspunderii guvernamentale pentru ca ministrul Agriculturii nu a definitivat inca cele doua legi legate de modificarea legislatiei proprietatii.
Posturile de director de gimnaziu vor fi ocupate de profesori care au numai definitivat, in timp ce liceele vor fi conduse numai de profesori cu gradul didactic 2.
Conform unui comunicat de presa al Institutiei Prefectului, subprefectul Végh a sustinut, in 20 decembrie, la INA, un examen pentru atestarea pe post si intrarea in corpul inalt functionarilor publici.
Iata de ce am socotit ca un examen stilistic al culturii noastre populare se impune poruncitor. De rezultatul unui asemenea examen depinde, nici mai mult nici mai putin, decat credinta in jestinul nostru spiritual.
Pe langa sustinerea politica pe care ar trebui sa o aiba viitorul candidat la postul de subprefect (care are valoare neoficiala de recomandare), acesta trebuie sa promoveze un examen organizat de Agentia Nationala a Functionarilor Publici.
Este necesara o anamneza urmata de un examen general si local minutios, care sa identifice posibilele cauze. ... Uneori este necesar un examen dermatologic atunci cand se suspicioneaza o boala dermatologica.
Selectarea celor 35 de candidati care vor fi inscrisi de PIN pe lista finala se va face in urma unui examen scris care se va desfasura pana la sfarsitul lui iulie.
Candidatii PIN pentru cele 35 de pozitii de pe lista cu care partidul vrea sa intre in campania pentru europarlamentare au fost chemati la examinare. Ca teme de examen au fost stabilite cunostintele despre UE si cele de limbi straine.
"Solutia noastra inseamna sa nu dea examen. Doamna Andronescu se gandeste", a spus Mircea Geoana. Liderii PSD s-au reunit duminica seara la sediul central al partidului pentru a discuta situatia din Educatie generata de cazul "Spiru Haret", la sedinta participand si ministrul Ecaterina Andronescu.
Cele 3.800 de intrebari din chestionarele oficiale pentru examenul de obtinere a permisului au fost postate pe site-ul Directiei Regim Permise de Conducere si Inmatricularea Vehiculelor (DRPCIV) - www.drpciv.ro, iar viitorii soferi pot face teste on line pentru a vedea ce punctaj vor obtine la examen.
Natalia Andrei continua la conducerea DJST Dolj, dar ca director executiv, dupa ce din luna octombrie a anului trecut si pana la examen detinuse functia de director coordonator. ... A fost un examen scris cu sapte subiecte, apoi cel oral.
Acum incepe adevaratul examen pentru Victor Ponta, liderul care a preluat un partid prabusit, dezlanat si plin de datorii si care, mai inainte de a da piept cu dusmanii, in alegeri, va trebui sa treaca de "prieteni".
Acum incepe adevaratul examen pentru Victor Ponta, liderul care a preluat un partid prabusit, dezlanat si plin de datorii si care, mai inainte de a da piept cu dusmanii, in alegeri, va trebui sa treaca de "prieteni".
Potrivit acestuia, din suma alocata pentru cheltuielile materiale, mai exact din cele 800 de milioane de lei vechi, din care a fost achizitionata hartia tipizata de examen, vor fi platite si deplasarile cadrelor didactice (in care sunt incluse transportul si cazarea) ce vor participa la centrele de examen din alta localitate decat cea de domiciliu.
google-analytics.com