Cautare

4263 de rezultate pentru "examen de suplinire 2009 centre teleorman" (3.09 secunde)
Cod portocaliu de canicula, luni si marti, in opt judete Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis duminica avertizari cod portocaliu si galben de canicula si disconfort termic accentuat pentru zilele de luni si marti.
REFERENDUMUL, proces politic mamut, cu 7,4 milioane acuzati Procurorul Papici, unealta basista din DNA, a fabricat un dosar dictat de Macovei si Kovesi Din comunicatul DNA Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie au dispus trimiterea in judecata a unui numar de 75 de inculpati, sub aspectul infractiunilor retinute in dosarul cunoscut opiniei publice sub numele de dosarul "Frauda la referendum":
Angel din Teleorman participa in fiecare week-end la targul Platoul Piata Amzei cu obiecte hand made. ... Pictez si cruciulite din lemn - la 10 RON si 15 RON, cercei din lut, pasta de modelaj - 20 RON. ... Ideile imi vin de la Dumnezeu.
Codul portocaliu de ploi a fost emis de Administratia Nationala de Meteorologie. Avertizarea este valabila incepand de luni pana marti la ora 10.00. De astazi, sunt anuntate ploi i Oltenia, Muntenia, sudul Banatului si local in Transilvania si Moldova.
Fostul sef al Serviciului de Permise si Inmatriculari Teleorman si alti doi ofiteri care ocupau functii de conducere cadrul institutiei sunt urmariti penal de DNA pentru mai multe infractiuni de luare de mita, dupa ce ar fi primit bani de la mai multe persoane pentru a-si indeplini atributiile de serviciu.
O cisterna incarcata cu 12 tone de GPL s-a rasturnat, miercuri, pe un drum judetean din Teleorman. Zona a fost izolata de autoritati.
Patru persoane dintr-o localitate din Teleorman, in care localnicii se declara terorizati de hoti, au fost retinute pentru 24 de ore tocmai pentru furt. Suspiciunile au fost intarite de perchezitiile domiciliare facute la domiciliul presupususilor hoti.
A fost scandal in prima zi de scoala, in comuna Balaci, din judetul Teleorman.
Crima socanta in Teleorman unde doi adolescenti au murit. Principalul suspect este un tanar de 24 de ani care ar fi ucis din gelozie. Acesta a fost retinut pentru 24 de ore.
Bugetul judetului Teleorman este blocat din cauza scandalului dintre liberali si social democrati din Consiliul Judetean!
Traian Preoteasa, directorul CFR, a explicat la ce concluzii s-a ajuns dupa ancheta desfasurata in cazul accidentului feroviar din Teleorman.
Marcat de democratie, primele candidaturi multiple si votul secret, Congresul PSD a luat-o razna inca de la inceput, abatandu-se flagrant de la regulile traditionalelor reuniuni tovarasesti de profil.
Doi membri ai aliantei PSD-PC Olt se "lupta" pentru sefia Casei Judetene de Asigurari de Sanatate.
Subprefectul Végh Alexandru si-a depus demisia, in 21 decembrie, din functia de vicepresedinte al Organizatiei Municipale Zalau a UDMR si din cea de membru al UDMR Salaj.
(continuare) Elogiu satului romanesc (Lucian Blaga) Foaie Nationala foaienationala.ro Discurs de receptie in Academia Romana El s-a pastrat feciorelnic neatins in autonomia saraciei si a mitologiei sale, pentru vremuri cand va putea sa devina temelie sigura a unei autentice istorii romanesti.
Demisia subprefectului de Dolj, Ion Groza, pune paie pe focul liberalilor din judet si ascute sabiile in partidele de coalitie. Scaunul de subprefect este destul de atractiv pentru politicienii de provincie din esaloanele doi si trei ale celor trei partide aflate momentan in coalitia de la guvernare.
Pruritul reprezinta ansamblul de senzatii subiective ce determina o senzatie imperioasa de grataj. Pruritul anal este un motiv comun de consult in proctologie, fiind mai frecvent la barbatul adult. ... Este necesara o anamneza urmata de un examen general si local minutios, care sa identifice posibilele cauze.
Potrivit lui Cosmin Gusa, criteriul se refera la faptul ca toti candidatii PIN trebuie sa aiba varste intre 30 si 40 de ani, astfel incat sa nu poata avea "legaturi consistente" cu regimul comunist. Alte zece criterii au fost anuntate ca baza a intocmirii listei de candidati.
Candidatii PIN pentru cele 35 de pozitii de pe lista cu care partidul vrea sa intre in campania pentru europarlamentare au fost chemati la examinare. Ca teme de examen au fost stabilite cunostintele despre UE si cele de limbi straine.
La finalul sedintei,de la sediul central din Bd Kiseleff, presedintele PSD, Mircea Geoana, a facut o scurta declaratie presei. In esenta, Geoana spune ca ministrul Educatiei are termen pana marti pentru a gasi o solutie pentru problema de la Spiru Haret, fara ca studentii sa sufere.
google-analytics.com